BANCUL ZILEI: Calugarita, talharii - RADIO FX NET

BANCUL ZILEI: Calugarita, talharii

O calugarita se indrepta spre manastirea ei si avea de trecut printr-o padure. Mai cu frica, deoarece se zvonea ca in acele locuri se ascund multi nelegiuiti, calugarita isi urmeaza totusi drumul. Nu trece mult timp si este inconjurata de cinci talhari care o violeaza. Dupa ce isi fac toate poftele cu ea, acestia o lasa sa plece. Aceasta, mergand mai departe, isi face cruce si spune: «Multumesc, Doamne! Si fara de pacat, si pe saturate!»

Definiția unei vieți mediocre pentru fiecare zodie în parte

Cu toții ne temem că nu vom putea trăi niciodată la nivelul așteptărilor noastre sau nu vom putea obține viața de vis pe care ne-o imaginăm. Face parte din greutățile vieții de adult.

Cu toate acestea, există un stil de viață pe care nimeni nu ar vrea să-l aibă, un tipar care însumează toate temerile tale. În funcție de zodie, citește mai jos și spune-ne dacă aceasta este definiția unei vieți mediocre, pe care nu ți-ai dori s-o ai niciodată!

Berbec

Să faci același lucru în fiecare zi, să ai o lista de activități de duzină, practic să nu faci nimic nou și să nu simți absolut nici o pasiune pentru cariera ta.

Taur

Să-ți vezi prietenii și familia doar de sărbătorile speciale, să nu-ți placă propria casă și să simți că nu ești niciodată sigur sau convins cu privire la calea pe care o urmezi în viață.

Gemeni

Să nu ai o viață socială activă, să nu te aventurezi niciodată în afara rutinei tale, pentru a încerca noi hobby-uri și să nu-ți găsești niciodată timp pentru activități intelectuale, de pildă citirea unui anumit număr de cărți în fiecare an sau înscrierea la cursuri pe subiecte care te interesează.

Rac

Senzația că majoritatea conversațiilor tale sunt superficiale, să ai doar unul sau doi prieteni buni, cu care simți suficient confort pentru a vorbi despre lucrurile importante și să fii într-o relație cu un partener care nu te înțelege pe deplin.

Leu

Să-ți găsești o carieră care abia îți permite să gândești creativ, să fii înțeles greșit sau să te simți nemulțumit de colegi, ori să nu-ți faci timp pentru acțiuni filantropice, chiar dacă e ceva ce ai vrut mereu să faci.

Fecioară

Să ai un stil de viață în care să simți că abia te descurci de pe o zi pe alta, să nu poți niciodată să fii deasupra lucrurilor și să simți că spațiul tău nu e niciodată atât de îngrijit sau organizat pe cât ți-ai dori să fie. Să ai o carieră și o viață socială care mai mult îți exacerbează anxietatea decât să o ajute.

Balanță

Să simți că porți mereu aceeași conversație, să nu mai fii entuziasmată de prietenii tăi și să întâmpini dificultăți în a găsi persoane care îți pot reține atenția mai mult de 5 minute.

Scorpion

Să nu te supui întregului tău potențial, cu aceeași pasiune sau același interes pe care ai vrut dintotdeauna să le ai, să nu ai o cariera mult visată, să te simți intimidat să recunoști că trăiești într-un oraș prea mare sau unul care te face să te simți plictisit ori apăsat.

Săgetător

Să fii înconjurat de prieteni și colegi care se plâng mereu, să vii cu idei sau scopuri minunate pe care ai vrea să le urmezi, dar apoi să nu le dai curs niciodată, să te simți înăbușit în fiecare parte a vieții – prieteni, carieră, hobby-uri, planuri de weekend, relație, etc.

Capricorn

Să nu ai timp să te concentrezi asupra lucrurilor care te interesează în afara muncii, să simți că te plafonezi în carieră mai degrabă decât să te ridici, să simți că niciodată nu faci un efort pentru a abandona partea ta mai neîndemânatică.

Vărsător

Să ai senzația că te îmbolnăvești mult, că rareori ți se întâmplă minuni, să simți că nu ai fost provocat, speriat sau pasionat suficient de mult ori de foarte multă vreme.

Pești

Să ai prieteni în care tu să faci cea mai mare parte a muncii, să te simți pierdut și fără sens în ceea ce privește locul în care se îndreaptă cariera ta și rareori să te aventurezi în afara orașului în care trăiești.

Ce te face FERICITĂ în viață, conform ZODIEI tale!

E drept că sunt mai multe lucruri care ne pot face fericiți în viață, dar numai câteva dintre ele ne pot face să ne simțim cu adevărat împliniți. Iar semnul tău zodiacal știe cel mai bine despre ce este vorba, așadar, nu mai pierde timpul și consultă lista de mai jos pentru a afla care sunt lucrurile de care ai nevoie pentru a fi fericit în viață!

Berbec – Să nu încetezi niciodată să explorezi viața.

Faptul că descoperi fiecare latură a vieții, cu bune și rele, îți oferă un sentiment de împlinire imbatabil, iar dacă vreodată vei renunța la setea ta de aventură, sigur vei simți că ceva lipsește din viața ta. Continuă să savurezi și să explorezi viața, până când vei descoperi care este adevărata fericire pentru tine!

Taur – Să răspândești întotdeauna dragostea ta.

Chiar dacă ești deseori dificilă și nu prea îți place să-ți așterni sentimentele pe tavă, în sinea ta, te face fericită faptul că răspândești dragostea ta celor din jur. Nu te mulțumești cu aventuri din dragoste, iar atunci când ești sigură de partenerul tău, pavezi drumul către o relație de lungă durată, serioasă și împlinită. Dar ție îți place să împărtășești dragostea ta nu doar cu partenerul, ci și celorlalte persoane importante din viața ta. La urma urmei, și familia este importantă pentru tine!

Gemeni – Să fii tu, fără să eziți.

Ești nesigură de faptul că oamenii pot percepe negativ schimbările tale de personalitate sau că le pot interpreta greșit. Cel mai adesea, ai rețineri în a te afișa complet așa cum ești, dar dacă nu faci asta, devii nefericită, și sigur nu ți-ai dori să trăiești o viață încorsetată. Nu-ți mai fie teamă să-ți arăți toate laturile, indiferent câte ai!

Rac – Să-i faci fericiți pe cei dragi.

Tu debordezi de afecțiune și dorință de a-i vedea fericiți pe cei din jurul tău. Faptul că le oferi ajutorul tău, susținerea și găsești mereu moduri prin care-i poți menține mulțumiți și fericiți pe oamenii din viața ta, te face să te simți cu adevărat împlinit. Nu renunța niciodată la acest sentiment, pentru nimic în lume!

Leu – Să fii răsplătită pentru pasiunea ta.

Uită de a fi în centrul atenției pentru o secundă și gândește-te cu adevărat la ceea ce îți dorești și te face fericită – desigur, să-ți fie recunoscute meritele și să-ți fie apreciate pasiunile. Și răsplătite, dacă se poate. Atâta timp cât vei fi înconjurată de oamenii care îți observă și recunosc valoarea, vei fi extrem de mulțumită și fericită cu tine.

Fecioară – Să crești constant și să te dezvolți.

Nu vrei să rămâi la fel pe tot parcursul vieții și nu ratezi nici o oportunitate de a te dezvolta, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Pentru tine, perseverența este atributul care te ajută să te împlinești – spiritual, emoțional, intelectual. Iar atâta timp cât te poți uita în urmă și observa de unde ai plecat și până unde ai ajuns, ești fericită. Pur și simplu e un sentiment de satisfacție de neînvins!

Balanță – Să fii întotdeauna înconjurat de prieteni.

Firea ta sociabilă și prietenoasă te face să fii plăcută instant de ceilalți. Ai nevoie de prieteni cu care să împărtășești bucuriile vieții, dar și momentele dificile. Tu ești acolo pentru ei, așa că ți-i dorești acolo și pentru tine. Atâta timp cât ești înconjurată de prieteni pe care te poți baza, te simți împlinită și fericită.

Scorpion – Să-ți folosești talentul tău pentru totdeauna.

Ești capabilă de multe lucruri și tu știi asta. Când îți pui ceva în minte, nu te lași până nu obții. Și nimic nu te-ar face mai fericită decât să-ți folosești aceste abilități de acum și pretutindeni.

Săgetător – Să ai o carieră care te inspiră.

Ai un potențial nelimitat în tine, o simți și ești conștientă de inteligența ta. Pentru asta, nu te vei mulțumi cu puțin, ci doar cu acea carieră care te inspiră și te face să vrei să devii mai bună decât ești deja. Satisfacția profesională este unul dintre lucrurile care contează în viața ta, așa că vei fi dispusă să muncești oricât este nevoie pentru a o obține.

Capricorn – Să muncești din greu în timp ce te bucuri de viață.

Ți se pare oarecum greu să împaci aceste două lucruri, din moment ce tu ești orientată spre îndeplinirea absolută pe plan profesional și familial, însă nu ai vrea ca asta să te orbească și să te facă să uiți cum să-ți trăiești viața. Pentru tine, echilibrul între muncă și timp de relaxare este esențial ca să poți fi cu adevărat fericită.

Vărsător – Să fii în jurul oamenilor în care ai încredere.

Nu suporți ideea că ești înconjurată de persoane pe care nu te poți baza sau care nu sunt la același nivel intelectual ca tine. E important să știi că poți conta pe ajutorul celorlalți, tocmai pentru că de multe ori se întâmplă să fii cea care îl oferă. Așadar, oamenii în care poți avea încredere și te sprijină te fac să te simți în siguranță și împlinită.

Pești – Ca viața reală să-ți depășească visele, așteptările.

Ai tendința de a-ți imagina o viață mai bună decât ai deja, prin urmare, ți-ai dori din suflet ca aceea să-ți devină realitate. Dacă ești dispusă să renunți puțin la visare și să muncești pentru a obține viața pe care ți-o dorești, cu siguranță aceasta îți va întrece toate așteptările. Și categoric te va face super fericită!

Cum îți sabotezi singură relația în funcție de zodie! Te regăsești?

Te-ai gândit vreodată de ce ajungi să-ți sabotezi singură relația, cu toate că nu încerci să faci asta? Acțiunile noastre, mai ales cele involuntare, pot fi legate foarte strâns de semnul zodiacal care ne reprezintă, prin urmare, consultă informațiile de mai jos pentru a afla motivele reale care te fac să-ți sabotezi singură relația!

Berbec

Tu îți sabotezi relația dorindu-ți va lucrurile să fie așa cum le vrei tu. Ești încrezătoare și expresivă în privința gândirii tale. Vrei să preiei conducerea în relație și te aștepți ca partenerul să ți-o ofere. Nu se poate altfel cu tine.

Taur

Îți sabotezi relația ascunzându-ți sentimentele. Nu te încrezi cu ușurință, iar respectul trebuie câștigat. E nevoie de mult efort și timp din partea partenerului pentru a te face să te deschizi. Chiar și atunci, dacă simți că ești mințită sau că partenerul îți ascunde ceva, nu te dai pe față. Doar te distanțezi.

Gemeni

Îți sabotezi relația prin egoism. Ești extrem de independentă și totul este doar despre tine. Îți urmezi inima și îți pui nevoile tale pe primul loc. Ai nevoie de spațiul tău și nu apreciezi ca libertatea să-ți fie amenințată în vreun fel. Dacă simți că partenerul devine prea posesiv, rupi totul sau te retragi.

Rac

Tu îți sabotezi relația concentrându-te prea mult pe partenerul tău, în loc de tine însăți. Îți place să ai grijă de ceilalți și ai o dorință copleșitoare de a-i proteja pe cei dragi. Ești altruistă și nu vei ezista să pui nevoile partenerului deasupra alor tale, iar asta te face să-ți neglijezi sentimentele, să te simți neapreciată și secată.

Leu

Tu îți sabotezi relația așteptând prea mult de la partenerul tău. În relația ta, vrei să devii centrul universului partenerului tău, iar el să se închine în fața ta. Ai așteptări mari de la dragoste și vrei ca sentimentele să fie reciproce. Iubești excesivi și-ți poți face partenerul să se simtă sufocat.

Fecioară

Îți sabotezi relația dorind să-ți „repari” partenerul. Ai o inimă mare și vrei mai mult decât orice altceva să-ți ajuți partenerul să fie o versiune mai bună a lui. Cu toate acestea, te poate lua valul, și poți ajunge să încerci din greu să schimbi pe cineva în loc să-l accepți așa cum e. Acest lucru îți face partenerul să se simtă controlat și incompetent cu privire la propriile abilități.

Balanță

Îți sabotezi relația gândind prea mult. Când te îndrăgostești, nu reușești să te lași dusă de val și simți că o iei razna punându-ți întrebări cu privire la orice. Îți place să opui rezistență și să fii mai dură decât ești cu adevărat. Partenerul tău poate să nu te înțeleagă sau să nu ajungă să te cunoască cu adevărat, prin urmare, nu-ți va putea oferi sprijinul de care ai nevoie.

Scorpion

Tu îți sabotezi relația așteptând perfecțiunea de la partenerul tău. Ești serioasă în relație și dai tot ce ai mai bun. De asemenea, nu aștepți nimic mai prejos de la partenerul tău. De aceea, în momentul în care ești rănită, tot Iadul se dezlănțuie. Nu ierți niciodată și nu oferi a doua șansă. Îți faci din iubitul perfect cel mai mare inamic.

Săgetător

Tu îți sabotezi relația prin a te pierde pe tine. Te îndrăgostești repede și ușor. Cauți mereu sensul în viață, iar atunci când ești îndrăgostită, te aștepți ca partenerul să-ți ofere un scop și să te facă să te simți completă. Te bazezi pe relație pentru a obține fericirea. Ești dispusă să faci mari eforturi pentru relația ta, în detrimentul personal.

Capricorn

Îți sabotezi relația jucând la modul sigur. Te mândrești cu gândirea ta logică și abilitățile analitice bune. Când ești îndrăgostită, vrei mai întâi să te gândești la toate avantajele și dezavantajele, înainte de a te angaja complet într-o relație. Ești îngrijorată că vei fi rănită și preferi să rămâi în zona de confort, în loc să oferi o șansă dragostei.

Vărsător

Îți sabotezi relația prin faptul că nu îi comunici sentimentele partenerului. Ai construit un zid în jurul tău și la începutul relației, poți părea dezinteresată și detașată. Partenerul tău se poate simți nesigur și confuz în legătură cu intențiile tale față de el.

Pești

Tu îți sabotezi relația idealizând-o. Când te îndrăgostești de cineva, închizi ochii la defectele partenerului. Ai această viziune a relației perfecte pe care o dorești și pe care crezi că o ai. Asta nu are legătură cu realitatea, și va provoca un stres pentru partenerul tău și fisuri în relația ta.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com