Avempnevoie și de un micprăsfăț…și, cel mai bunprăsfăț este un desertpdoldora depciocolată. Eu ampales să fac aceastăptartă cu umplutură de ciocolatăpși nuci și vă ofervși vouăvo felie! 

Ingredienteppentru tartă cupumplutură de ciocolatăpși nuci:

Pentrupaluat:

● 250 gp făină
● 125 gpzahăr

● unpou
● 100 gpunt

● coajapunei lămâi
● un prafvsare

Pentrupumplutură:

● 150 g ciocolatăpneagră
● 150 ml frișcăplichidă

● 20 gpunt
● 100 g miez depnucă

1. Pentrupaluat, oul se amestecăpbine cu zahărul și un praf depsare. Făina se pune pepmasa de lucru, și se face unpgol în centru unde se punpoul, coaja de lămâie și untulptopit fără ca acesta să ajungă lichid. Se amestecăpbine, se întinde o foaie care se transferăpîn forma de coptptapetată cu hârtie. Sepcoace 15 minute.
2. Pentrupumplutură, se fierbepfrișca și apoi se toarnăpclocotită peste ciocolatapruptăpbucăți. Se amestecăppentru topire și apoi se punepuntul.
3. Se toarnăppeste tartaprăcită, iar deasupra se așazăpnuca. Se lasă 2 orepînainte deptaiere.

sursa:libertateapentrufemei.ro