CÂŢI BANI A LUAT ZANNI DE LA ANTENA 1, DUPĂ CE A CÂŞTIGAT ULTIMA EDIŢIE DE LA SPLASH! VEDETE LA APĂ

Finala ediției cu numărul 11 Splash! Vedete la apă va avea loc sâmbătă, 3 septembrie. Dima Trofim, Mellina și Zanni au fost concurenții clasați pe primele locuri, dar se pare că doar Zanni a reușit să câștige o sumă mare de bani, dar și multe puncte. Află cu câți lei a plecat acasă Zannidache.

a

Încă o ediție de Splash! Vedete la apă a ajuns la final, iar așa cum era de așteptat, doar doi dintre concurenți vor putea merge mai departe în finala săptămânii. Lupta s-a dat între Dima Trofim, Zanni și Mellina, dar doar unul dintre ei a câștigat premiul cel mare.

Ce sumă de bani a câștigat Zanni la Splash! Vedete la apă

Așadar, Zannidache a fost cel care a primit suma de 3.500 de lei, după ce a avut un salt spectaculos de la trei metri. Acesta a ținut să mulțumească tuturor pentru notele oferite, dar în mod special i-a mulțumit Iuliei Albu, căci nota ei secretă pe care i-a oferit-o l-a dus direct spre finala ce va avea loc sâmbătă, atunci când doar unul singur va câștiga premiul cel mare al săptămânii în valoare de 10.000 de lei.

”Mulțumesc, Iulia Albu. În mâna ei eram că ceilalți mi-au arătat nota. Mulțumesc juriului, sănătate la familie și sărbători fericite”, a transmis Zanni după ce a câștigat premiul de 3.500 de lei și un loc în finala săptămânii.

Zanni și Mellina, câștigătorii premiilor

Mellina a ajuns și ea în finala săptămânii de la Splash! Vedete la apă

Vești bune și pentru Mellina. Solista a ajuns în finala săptămânii alături de Zanni. Cântăreața a sărit de la platforma de șapte metri și a reușit să facă o săritură bună și apreciată de către jurați. Mai mult, aceasta a câștigat suma de 1.500 de lei.

”Eu? Nu cred!”, a spus Mellina, uimită de faptul că va merge și ea în finala săptămânii și că va pleca acasă cu 1500 de lei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com