Ce obsesie ai în funcție de zodie. Pe ce lucruri te fixezi mai mereu - RADIO FX NET

Ce obsesie ai în funcție de zodie. Pe ce lucruri te fixezi mai mereu

Cu toții aveam o fobie, o obsesie de care nu putem scăpa nici dacă vrem. Se pare că acest obicei diferă și în funcție de zodie și fiecare nativ are un lucru pe care se fixează. Află ce înclinații sau manii caracterizează semnul tău zodiacal și de care lucru este pur și simplu obsedat.

Zodia Berbec

Cuvântul care te caracterizează este cu siguranţă „instinctul”. Berbecii mereu acționează fără să gândească și merg după instinct, deși nu au mereu siguranța că este bine ce fac. Ar trebui să fii mai atent la acest aspect.

Zodia Taur

Ești foarte răutăcios și răzbunător atunci când cineva îți greșește, oricât de puțin. Toate astea te frământă şi nu poţi trece mai departe peste o situație mai dificilă, pentru că ai gânduri obsesive despre cum să te răzbuni.

Zodia Gemeni

Cel mai mare dușman al gemenilor este timpul. Mereu li se pare că nu au suficient timp la dispoziție să facă ceva și sunt mereu în stres. Se gândesc la tot felul de lucruri care le fac rău și se stresează fără a fi cazul.

Zodia Rac

Racii sunt persoane foarte curioase prin natura lor. Își doresc în mod obsesiv să cunoască fiecare detaliu al acestei lumi și, chiar dacă uneori ar trebui să facă și altceva, ei sunt mereu curioși și își găsesc de lucru în acest sens.

Zodia Leu

Cele mai mari obsesii ale Leilor sunt acelea de a domina și a învinge întotdeauna. Nu acceptă să fie conduși de alții și vor mereu să fie pe primul loc, chiar dacă, uneori, nu li se cuvine această reușită.

Zodia Fecioară

Fecioarele sunt recunoscute ca persoane perfecționiste. Oricât de bine ar fi făcut un lucru, tot vor găsi ceva nepotrivit la acesta și vor avea de comentat. Din acest motiv, sunt mereu dornice de a-i corecta pe alții și de a le analiza tot ce fac.

Zodia Balanță

Balanța este foarte pretențioasă și îi place să trăiască pe picior mare. Are nevoie de lux pentru a se simți confortabil în propria piele și caută mereu să primească tot felul de cadouri scumpe, să consume preparate alese.

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt pur și simplu îndrăgostiți de bani. De aceea, acești nativi își pot arăta o latură lacomă și o dorință exagerată de a se îmbogăți. Vor mereu să aibă mai mult și parcă niciodată nu sunt mulțumiți cu ce au.

Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt obsesiv de calmi, lucru ce nu le prinde mereu tocmai bine. Consideră că orice problemă poate fi rezolvată prin discuții și că supărarea este un lucru de prisos. Deși este bine să fii calm, uneori ar mai merge și să se impună.

Zodia Capricorn

Capricornii sunt foarte ignoranți. Deși este cunoscută latura lor pentru oameni, pe care îi iubesc indiferent de cum sunt aceștia, este un lucru pe care nu îl pot suporta: prostia. Evită pe cât pot oamenii proști, care vorbesc și nu fac, dar văd lipsurile celorlalți.

Zodia Vărsător

Vărsătorii au o deosebită încredere în sine. Deși nu au mereu dreptate și mai au și scăpări, nimic nu îi poate face să înțeleagă că au greșit. Sunt prea plini de ei și cred că fac totul așa cum trebuie.

Zodia Pești

Peștii simt nevoia continuă de recunoaștere. Ei sunt dornici să fie ascultați, să li se ia în considerare sfatul și să primească laude de la ceilalți. Vor să fie văzuți ca cei mai inteligenți și să le fie recunoscute meritele.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com