Cele mai invidiate femei din zodiac

Fiecare zodie are calitățile și norocul ei în viață, dar sunt câteva cărora le merge totul din plin și care, orice ar face, au succes, sunt fericite și invidiate de ceilalți. Află dacă te numeri printre ele, mai ales că următorul clasament se referă doar la femei.

a

Nativele din Taur pe primul loc
Cochete, seducătoare și sociabile, femeile născute în Taur o au drept protectoare pe Venus, iar influența acestui astru le aduce numai noroc și dragoste. Bineînțeles că au și ele perioade mai dificile în viață, dar de fiecare dată se ridică mai sus, câștigă mai mult și recuperează tot ce au pierdut, mai ales dacă este vorba de dragoste. Femeile Taur au întotdeauna mai mulți admiratori și cele mai multe șanse în carieră, ceea ce atrage invidia colegelor mai puțin norocoase.

Nativele din Săgetător, femei puternice
Femeile din Săgetător se nasc sub protecția planetei Jupiter, supranumit astrul șanselor ceea ce le garantează un destin de succes, cu multe reușite și evenimente inedite, cu multe aventuri, pasiune și împliniri. Chiar dacă întâmpină tot felul de obstacole și complicații, Săgetătoarele sunt bucuroase de provocări și le transformă în șanse. Niciodată nu se dau bătute și au o poftă de viață de invidiat, tocmai de aceea reușesc să treacă peste toate greutățile și atrag succesul de partea lor.

Nativele din Balanță, apreciate și iubite
Venus, micul benefic al zodiacului, le protejează pe nativele din Balanță și le ajută pas cu pas să obțină în viață ceea ce doresc. Poate că, uneori, își împlinesc mai târziu dorințele, poate că banii sau dragostea vin mai greu decât și-ar dori, dar vin la timpul potrivit pentru a le face viața frumoasă. Puține Balanțe sunt nefericite și numai pentru scurt timp. Sunt energice, optimiste, vorbărețe și se implică în activități atât de diverse, încât au mereu viața plină. Nativele Balanțe au mulți admiratori și mulți prieteni, dar poate mai puține prietene. Ele sunt apreciate în special de bărbați și în viața personală, și în carieră, și de multe ori invidiate de celelalte femei.

sursaLlibertatea.ro

17 lucruri convingătoare care sunt foarte greu de crezut

Dintre numeroasele pseudo-adevăruri, există încă unele care sunt adevărate și foarte greu de crezut.

-Nu există o singură punte de-a lungul râului Amazon (este mai lung de 4300 mile). Singurul pod este podul Rio Negro, care a fost deschis în 2010. Conectează malurile râului Rio Negro, afluent al Amazonului.

-Atât pielea, cât și blana unui tigru sunt dungate. În plus, nu veți găsi 2 tigri în lume cu dungi identice.

-În 2012, o femeie dispărută a fost găsită în mod neașteptat în timpul unei vacanțe în Islanda, când sa dovedit că ea era în echipa de căutare căutând-o pe ea însăși. Potrivit femeii, ea nu sa recunoscut în descriere și a decis să ajute la căutare.

-Dacă ați văzut vreodată harta în timpul zborurilor lungi, trebuie să fi observat că avioanele nu zboară în linii drepte. În schimb, se pare că calea este curbată. În primul rând, o linie dreaptă pe o hartă 2D nu se potrivește cu o linie de pe un glob 3D. În al doilea rând, forma Pământului este o elipsă, aplatizată lângă poli. Deci, cea mai mică distanță între poli nu este arcul unui cerc. De exemplu, dacă zburați din India în SUA, veți zbura peste Rusia, Anglia, Groenlanda și, da, aceasta este într-adevăr cea mai scurtă cale.

-Alaska este cel mai nordic, cel mai vestic și cel mai estic stat din SUA. Insulele Aleuțiene, care fac parte și din Alaska, traversează meridianul al 180-lea, motiv pentru care sunt cele mai estice.

-Cum vedeți Africa din Marea Britanie? Foarte ușor, dacă mergeți în Gibraltar, un teritoriu străin al Marii Britanii situat pe peninsula Iberică. Desigur, puteți vedea cu ușurință Africa de pe țărmurile Spaniei, care se află, de asemenea, în apropiere.

-Merele pe care le cumpărăm în supermarketuri sunt recoltate între 5 și 12 luni înainte de a ajunge la supermarket. În restul timpului, acestea sunt depozitate în frigidere speciale cu un nivel scăzut de oxigen pentru a preveni descompunerea.

citeste continuarea pe pagina2>>

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com