AD

HOROSCOP

Cele mai mari defecte ale tale, în funcție de zodie

todaymai 12, 2017 9

Background
share close
AD
AD

Un om nu are doar părți bune, ci personalitatea ta este compusă și din trăsături negative, pe lângă cele pozitive, împreună formând un tot. Așadar, recunoaște-ți defectele, în

Berbec

Oamenii născuți în această zodie sunt aroganți și nu se tem să încalce orice și să calce pe oricine ca să-și atingă scopurile. Îți poate spune că te iubește, iar în același timp să lucreze pe la spatele tău, chit că înseamnă infidelitate. Berbecii mai sunt și printre cele mai geloase și copilăroase zodii, o combinație înfricoșătoare, mai ales dacă ai a face cu cineva cu putere.

Taur

Taurii pot fi adevărați dictatori – sunt agresivi și răutăcioși pentru că doar așa știu să impună respectul, însă nu acceptă ca alții să se poarte la fel cu ei. Sunt foarte orgolioși, iar dacă îi calci pe coadă se vor răzbuna crunt. Sunt încăpățânați și posesivi, iar uneori pot fi și de-a dreptul… plictisitori.

Gemeni

Nu degeaba se spune că este zodia cu două fețe. Este în stare să te trădeze zâmbind și nici să nu-ți dai seama. Cei in zodia Gemeni sunt genul de oameni care te controlează fără să știi. Sunt maeștri ai comunicării false și știu să inducă pe oricine în eroare încât să își atingă obiectivele. Nu sunt oameni de încredere.

Rac

Racul e cel mai sensibil semn al zodiacului, însă este mai mult de fațadă. Te manipulează cu vulnerabilitatea lor încât să te simți vinovat față de ei în aproape orice împrejurare. Racul se folosește de sarcasm și manipulare emoțională ca să-și tortureze victimele, cărora le scade destul de mult stima de sine. Sunt adesea nehotărâți și zgârciți.

Leu

Un Leu este în stare să facă orice ca să te atragă, se poartă minunat cu tine, îți face cadouri și ajungi să crezi că este cel mai minunat om din lume. Și totuși, chiar dacă pare cu totul ocupat cu tine, în partea cealaltă flirtează cu orice îi iese în cale și nu se dă în lături de la aventuri sexuale. Adoră să fie admirat, iar dacă nu îi acorzi toată atenția se răzbună. Leul este în general îngâmfat și materialist.

Fecioară

Persoanele născute în zodia Fecioarei sunt perfecționiste și tind să exagereze în tot ceea ce fac. Dacă nu iese bine de la început, nu se opresc până nu schimbă totul până la cel mai mic detaliu ca să fie pe placul lor – iar aici este vorba și de oameni. Este extrem de greu să mulțumești o Fecioară, iar dacă încerci să pleci, te va urmări mult timp din acel moment. Adesea Fecioarele pot fi insensibile și recalcitrante.

Balanță

Cea mai leneșă și nehotărâtă zodie pe care o poți întâlni. Este seducătoare, iar când te prinde în mreje te înnebunește cât să nu mai știi de tine. Te întoarce pe dos și este în stare să te învinovățească pentru ceea ce ai ajuns, anunțând în același timp că nu te mai iubește la fel de mult. Balanța este mereu schimbătoare și orgolioasă, iar de multe ori poți avea impresia că este falsă. N-ai de unde să știi când îți arată adevărata față.

Scorpion

Scorpionul este o zodie de temut, este foarte răzbunător și rău, în adevăratul sens al cuvântului. Dacă l-ai călcat o dată pe coadă, i-ai ieșit din grații pentru totdeauna. Oamenii din această zodie sunt perverși și nocivi, cu tendința să le consume energia celor din jur, apoi să-i lase baltă. Sunt și printre cei mai agresivi.

Săgetător

Săgetătorii sunt iresponsabili, mai ales cu sentimentele celor din jur. Nu sunt doar lipsiți de delicatețe și direcți, dar pot face pe oricine să se îndrăgostească de ei, fără remușcări că îi vor părăsi după primele nopți de sex. Este imprevizibil și de aceea este dificil să ai încredere în Săgetători.

Capricorn

Atât timp cât îi ești folositor, Capricornul nu are nicio problemă să pretindă că ești cea mai importantă persoană pentru el. Însă când nu îi mai ești de ajutor, atunci își dă arama pe față și îți arată că nu ești atât de important pe cât ai vrea. Pare-se că un Capricorn nu vrea un partener de viață, ci mai degrabă o oglindă în care să se admire. Capricornii sunt reci, singuratici și neîncrezători.

Vărsător

Nu sunt persoane pline de răbdare, iar dacă țelul lor se depărtează în loc să se apropie, atunci devin agresivi și încăpățânați. Dacă nu îi arăți că meriți respect, nu ți-l va acorda nici în ruptul capului, ci din contră, aproape că nici nu te va băga în seamă. Un vărsător mai este și arogant în multe situații.

Pești

O altă zodie cu două fețe însă, spre deosebire de Gemeni, cei născuți în zodia Pești sunt de-a dreptul mefistofelici. Își au cuvintele la ei și pot îmbrobodi pe aproape oricine. Sunt slabi de caracter, așa că te vor lăsa sigur baltă dacă nu ești în cea mai bună situație și vor reapărea ca ciupercile după ploaie odată ce situația se îndreaptă. Și Peștii sunt leneși, dar doar când sunt nevoiți să facă lucruri pentru alții.

sursa:avantaje.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com