Cum o descria Reghe pe Anamaria Prodan. Toate femeile și-ar dori să li se spună asta - RADIO FX NET

Cum o descria Reghe pe Anamaria Prodan. Toate femeile și-ar dori să li se spună asta

Cu ocazia lansării cărții scrise de Anamaria Prodan, am aflat detalii importante din căsnicia impresarei de fotbal cu Laurențiu Reghecampf. Se pare că acesta o adora pe soția lui despre care spunea că este o femeie cum puține se nasc. Cei doi au avut o relație lungă din care a rezultat un copil, iar acum, la doar câteva luni de când și-au reînnoit jurămintele la biserică, se află în prag de divorț.

Ce spunea Reghecampf despre Anamaria, înainte de a-i cere divorțul

În cartea lansată zilele trecute de Anamaria Prodan sunt pasaje care descriu modul în care a decurs relația dintre ea și Reghecampf. Antrenorul de fotbal vorbea despre soția sa numai în termeni laudativi, pe care orice femeie ar vrea, cu siguranță, să-i audă din gura persoanei iubite.

Laurențiu Reghecampf spunea că Anamaria Prodan este un exemplu de om adevărat, cum puțini se mai nasc în ziua de azi, un om care are capacitatea de a-i schimba din rădăcini pe cei din jurul său.

Sunt cuvinte mari, gândurile lui Reghe împărtășite publicului larg prin intermediul acestei cărți. Este cunoscut faptul că antrenorul de fotbal a fost dintotdeauna foarte discret cu privire la viața sa personală. În afară de fotbal, nu a comentat niciodată despre familia sa, căsnicia sau copiii săi.

Iată că a făcut-o cu această ocazie, iar ce a spus despre Anamaria Prodan este cu adevărat măgulitor.

Mi-a dat încredere fără limită, mi-a explicat ce înseamnă imaginea în tabloul unui om perfect. A stat lângă mine secundă de secundă și a urmărit ca o leoaică fiecare mișcare a mea și mai ales a celor de lână mine. S-a luptat pentru mine ca nimeni alta pe pământ, a spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf: cred cu tărie că în soarta oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică

În cartea Anamariei Prodan, soțul ei a vorbit despre cum a reușit ea să-i schimbe viața, admițând că în soarta oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică. Reghecampf a spus că soția lui i-a dat încredere fără limită și i-a explicat ce înseamnă imaginea în tabloul unui om perfect.

Reghe a povestit cum Anamaria Prodan i-a spus că o să ajungă cel mai mare antrenor și că o să facă tot ce este omenește posibil pentru ca el să facă istorie în antrenorat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com