AD

MONDEN

Cum s-a schimbat viața actorului din „Trăzniții” după ce a fost operat de cancer

todayseptembrie 13, 2021 3

Background
share close
AD
AD

În octombrie 2020 a fost operat de cancer, iar viața lui s-a schimbat complet. A dispărut din lumina reflectoarelor și s-a dedicat în tot acest timp să-și recâștige viața și sănătatea. Constantin Zamfirescu, zis și Gogoașă, a acordat un prim interviu după această perioadă plină de încercări.

Cum s-a schimbat viața actorului din „Trăzniții”

A trecut printr-o încercare deloc ușoară: a fost diagnosticat cu cancer. Au urmat investigații peste investigații și-n cele din urmă o operație grea de îndepărtare a tumorilor maligne. În iulie 2021, actorul a vorbit despre încercarea la care a fost supus. Cu un optimis debordant, actorul spune că el crede că tot ce i s-a întâmplat a fost predestinat și că e încrezător în ceea ce urmează. „Sunt un om cu o mentalitate pozitivă. Am o oarecare cultură ezoterică și știu și înțeleg că tot ce mi se întâmplă nu este aleator, este un destin și pentru asta nu trebuie să mă lupt împotriva lui, împotriva destinului și mai mult decât atât trebuie să-l îmbrățișez, să trec mai departe, depășind cu bucurie și optimism toate încercările vieții pentru că am o familie frumoasă pentru care nu trebuie să renunț sau să cedez în fața niciunui obstacol. Una caldă, una rece, așa transformi fierul în oțel. Privesc întotdeauna în jumătatea plină a paharului. Am un optimism molipsitor și foarte mulți dintre cei care mă întâlnesc mă laudă pentru asta, spunând că le-am ridicat moralul.”, a spus actorul pentru Ciao.ro.

Cum se simte în prezent

Din fericire, răul a fost lăsat în spate, iar acum actorul se concentrează pe a se însănătoși. Clinic, șansele lui de recuperare sunt mari. „Sunt de la foarte bine în sus. Moralul la maxim, optimismul în parametri. Sunt ok, activ, muncesc, dar o fac cu grijă. Mai am doar un rinichi și asta presupune atenție și ceva program alimentar și de somn. Cât despre lichide…la greu. Trebuie să hipertrofiez rinichiul sănătos (adică să crească în dimensiuni).”, și-a liniștit artistul fanii.

Constantin Zamfirescu
Așa arată actorul în prezent

S-a temut de moarte

Nu se dă în lături de la a recunoaște că s-a temut pentru viața sa. „Nu există om pe lumea asta care să nu se teamă pentru viața sa. Cine spune altfel, ori este mincinos și lăudăros, ori este nebun. Și cum nebun nu sunt, recunosc, fără rușine sau jenă că da, mi-a fost teamă pentru viața mea, dar mai ales pentru ce aș lăsa nerezolvat în urmă.

M-am născut să fiu un luptător. Nu mi-a fost bine din chiar primul moment în care am venit pe lume, dar nici atunci nu am renunțat așa cum nici astăzi și nici în viitor nu o voi face. Răspunzând întrebărilor dumneavoastră, realizez că nu am avut o viață liniștită, plină doar de fericire și că am muncit din greu să obțin și să realizez toate câte le-am făcut până astăzi. Învățat în felul acesta, nu mă pot schimba.”.

Actorul a mărturisit că o întâmplare fericită a făcut ca el să descopere tumora la timp. „Domnul Doca este patronul unei clinici private și m-a invitat să fac niște analize gratuite în clinica sa. La două luni după această întâlnire, domnul Doca a găsit o fereastră în programul clinicii, de altfel foarte aglomerată și m-a invitat să fac gratis un pachet complet de analize de bază. Așa mi-a fost descoperită tumora care creștea pe tăcute pe rinichiul drept. Semnele nu erau deloc pozitive și a făcut demersurile ca să pot avea un răspuns exact cât mai curând. După confirmarea prezenței maligne, printr-un CT, în mai puțin de o săptămână eram testat Covid și internat la Spitalul Carol Davila. Totul a decurs foarte rapid și am fost operat laparoscopic de chiar medicul care mi-a descoperit tumora, tânărul doctor Mihai Dumitrache.”, a precizat actorul.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com