AD

ACTUALITATE

Doliu în familia regretatului Vadim Tudor. Fiica sa cea mare a suferit o mare pierdere

todaynoiembrie 16, 2021

Background
share close
AD
AD

Fiica cea mare a regretatului Vadim Tudor a avut parte de o pierdere imensă. Lidia a trecut de la extaz la agonie, după ce, la doar câteva luni de la căsătorie, aceasta și-a pierdut soțul. Fiind o persoană foarte discretă, puțini au știut drama prin care trece tânăra. Din nefericire, fata lui Vadim Tudor nu a apucat să se bucure de viață lângă cel căruia îi dăruise inima.

Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă

Lidia și-a dorit mult ca tatăl ei să o conducă în fața altarului, însă, din nefericire, acest vis nu i s-a îndeplinit. Tribunul s-a stins din viață în urmă cu șase ani, iar fiica lui cea mare s-a căsătorit în iulie 2021. Potrivit Cancan, Lidia și-a unit destinele cu un scriitor cu peste 20 de ani mai mare decât ea. La doar patru luni de când au spus Da la Starea Civilă, alesul fiicei lui Vadim Tudor s-a stins din viață. Lidia a rămas văduvă și a trăit, încă o dată, durerea despărțirii de un om mult iubit.

Vadim Tudor ar fi suferit mult alături de Lidia, pe care a iubit-o extrem de mult. Cel supranumit Tribunul, pentru că îi plăcea dreptatea, era foarte apropiat de cele două fiice ale sale pe care le-a crescut cu multă iubire.

Cu ce se ocupă fetele lui Vadim Tudor

În urma lui Vadim Tudor au rămas Lidia și Eugenia, două tinere frumoase și inteligente, care și-au dorit să-și croiască un drum în viață și au reușit să-și facă tatăl mândru de ele. Fiica cea mare a Tribunului activează în mediul universitar, fiind asistent universitar în cadrul Universității Spiru Haret din Capitală. Fiica cea mică a lui Vadim Tudor, Eugenia, sau Jeni așa cum obișnuia să-i spună tatăl ei, face carieră în media. Tânăra a absolvit cursurile facultății de Jurnalism Spiru Haret și a fost angajată în funcția de reporter la Antena Stars.

În ceea ce privește viața lor personală, amândouă au fost întotdeauna discrete și nu au ieșit în evidență în moduri care să nu le facă cinste.

Rămase în urma tatălui lor, Vadim Tudor, Lidia și Eugenia s-au văzut nevoite să scoată la licitație mai multe lucruri de valoare din casă pentru a plăti datoriile regretatului Tribun. Este vorba despre un proces cu Ana Birchall în care Vadim Tudor fusese acuzat de calomnie.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com