AD

ACTUALITATE

EMI PIAN, ÎNMORMÂNTAT ÎN MARE SECRET DE FAMILIE. CUM A FOST CONDUS PE ULTIMUL DRUM „REGELE” DUDUIENILOR VIDEO

todayaugust 9, 2020

Background
share close
AD
AD

Familia interlopului Emi Pian a decis să-l înmormânteze pe „regele” clanului mult mai devreme decât se anunțase. Rudele mafiotului spuneau că funeraliile vor avea loc duminică la ora 12, însă la ora 9 trupul neînsuflețit al interlopului era deja dus la biserică.

Zeci de oameni l-au condus pe Emi Pian pe ultimul drum. O coroană înrămată cu fotografia interlopului a condus cortegiul spre slujba de înmormântare care a avut loc la Biserica Sfânta Parascheva din Capitală.

După slujbă, rudele l-au condus pe interlop spre cimitirul în care i-a fost pregătit locul de veci. La intrarea în cimitir, oamenii au aruncat cu petale de flori și l-au aplaudat puternic pe Florin Mototolea, în timp ce îi strigau numele. Ajunși acolo, familia a închis porțile cimitirului pentru ca presa și oamenii străini să nu-i poată deranja într-unul dintre cele mai dificile momente.

Rudele și-au strigat durerea în permanență

Pe parcursul funeraliilor, familia lui Emi Pian și-a strigat durerea și l-a jelit încontinuu pe temutul interlop.

”Aoleu, măicuța mea, nu mai pot! Aoleu!”, sunt câteva dintre strigătele de jale.

De ce a fost ucis interlopul

Emi Pian a fost ucis luni noapte într-o încăierare a clanurilor după un joc de barbut. Principalul suspect în cazul morții lui este Richard Emanuel Gheorghe, un tânăr de 26 de ani care a fost deja arestat preventiv pentru 30 de zile. Presupusul criminal face parte din clanul Rinu, culmea, un clan cu care membrii Duduienilor erau înfrățiți, iar Emi Pian chiar era în relații bune cu aceștia.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com