AD

HOROSCOP

Femeia din zodiac pe care toți bărbații o respectă

todaymai 5, 2017 6

Background
share close
AD
AD

Oriunde se duce este în centrul atenției, nu doar datorită frumuseții fizice, dar și pentru că are de spus lucruri interesante. Emană sex-appeal prin toți porii și parcă hipnotizează audiența cu vorbele ei. Este combinația care îi pune la respect pe toți bărbații. Este vorba despre femeia Scorpion, care nu știe ce înseamnă să fie trecută cu vederea de către sexul opus.

Misterioasă, sclipitoare, frumoasă. Sunt calități pe care femeia Scorpion le are într-o doză mult mai mare, comparativ cu celelalte femei ale zodiacului. Este foarte inteligentă, chiar dacă, poate nu are un bagaj solid de cunoștințe. Este foarte pragmatică, învață repede și nu îi ia prea mult să își dea seama despre starea lucrurilor. Te va surprinde cu replicile ei – un melanj între umor și adevăr dureros.

Bărbații o iubesc în special pentru cinismul ei. Este singura femeie din zodiac care se ghidează după principiul ”Gândește ca un bărbat și acționează ca o femeie” și căreia chiar îi iese. Multe reprezentante din Horoscop și-au impus asta, însă doar femeia-Scorpion o scoate la capăt cu eleganță. Bărbații văd în ea un aliat, dar și un dușman, lucruri care îi fac să o privească exact ca pe egalul lor, cu respect.

Este singura dintre toate cele 12 semne astrale, care izbutește să le stârnească interesul domnilor nu doar pe plan sexual, ci și intelectual. Aceștia îi admiră ideile, creativitatea, faptul că nu răspunde remarcilor misogine ale bărbaților pentru că se simte jignită sau doar de dragul de a avea ultimul cuvânt, fiindcă nu este vorba de așa ceva. Nu are astfel de orgolii și nici nu este vreo feministă ori vreo sensibilă. Ci pentru că pentru ea, extremele – categorie în care include și misoginismul, sunt un semn al limitării, trăsătură pe care nu întârzie să o taxeze.

Femeia-Scorpion se va concentra întotdeauna pe esența lucrurilor. Nu-și va bate niciodată capul cu chestiuni frivole, ci va acorda toată atenția lucrurilor serioase, de care depind existențele celor din jur.

sursa:unica.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com