AD

MONDEN

GABRIELA CRISTEA DESPRE ANCA SEREA: ”DOAMNE, NU CREDEAM CĂ E PE CRACA EI!” MOTIVUL PENTRU CARE A FĂCUT AFIRMAȚIA ȘI CONCLUZIA TRASĂ ULTERIOR

todaydecembrie 4, 2020 1

Background
share close
AD
AD

Gabriela Cristea avea să facă o afirmație spectaculoasă în direct, invitată fiind la emisiunea ”La Măruță”, de p Pro TV. Iar subiectul a fost Anca Serea, mama a șase copii. Gabriela Cristea avea să se mire de acest aspect, pe care l-a înțeles apoi, după cum avea să povestească.

Copiii, tema subiectului de la Măruță a prins- pe Gabriela Cristea, Vedeta are doi copii cu Tavi Clonda, soțul ei, dar ar mai fi vrut alții, dacă ar fi fost ceva mai tânără. Căsătorită din 2015 cu Tavi, cei doi au împreună două fetițe, Iris (1 an și 8 luni) și Victoria (3 ani). “Chiar vreo doi aș mai fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea. Inițial, trebuie să-ți mărturisesc, eram, așa, sceptică. Mă uitam la ea și ziceam : Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei. A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina. Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. Eu când am rămas însărcinată cu Iris m-am panicat un pic. Am zis: aoleu, așa repede?”, a declarat Gabriela Cristea la Pro TV. 

Gabriela Cristea: ”Lucrurile nu sunt atât de complicate precum par!”

Gabriela Cristea a prezentat mai multe emisiuni de-a lungul carierei, însă acum a luat o pauză pentru a avea grijă de cele două fetițe împreună cu soțul ei, Tavi Clonda (41 de ani). “Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”, a adăugat vedeta.

Sursa: cancan.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com