AD

HOROSCOP

Horoscop anual capricorn

todaymartie 13, 2017 1

Background
share close
AD
AD

Anul 2017 va fi un al al împlinirilor pentru Capriconi. Dupa un an 2016 foarte greu, multi nativi vor simti ca renasc in 2017.  Poate anul acesta se va derula mai încet decât de obicei, dar asta te va ajuta să ții pasul cu tot ce se întâmplă în jurul tău. Vei putea savura fiecare zi. Astrele te sfătuiesc ca în 2017 să petreci mai mult timpu cu familia și prietenii, chiar dacă ești tentat să îți dedici timpul liber tot jobului. Fă-ți timp pentru oamenii și lucrurile pe care le iubești.

Horoscopul dragostei în 2017 – Un an excelent pentru Capricorni

Dacă ești într-o relație, anul 2017 te va ajuta să îți cimentezi relația. Vei începe să-ți cunoști și să-ți accepți defectele, vei face mai multe compromisuri pentru relația ta. Sunt puține șanse pentru un copil în acest an. Dacă nu ești într-o relație, sunt șanse mari ca până la sfârșitul anului 2017 să fii într-una. Te vei cunoaște mai bine și vei lăsa sentimentele să iasă la suprafață. Sunt șanse să-ți faci prieteni foarte buni în 2017.

Horoscopul carierei în 2017 – Zodia care muncește cel mai mult și cel mai bine

Anul 2017 va pune munca în centrul vieții Capricornului. Vei munci mai mult și mai cu spor decât în 2016. Vei pune la bătaie toată creativitatea ta și vei fi recompensat pe măsură (prime și măriri de salariu).

Cum stau Capricornii cu banii în 2017

Vei lua decizii importante legate de finanțele tale în 2017 și vei strânge bani pentru a-ți ajuta membrii familiei.

Horoscopul sănătății în 2017 – Un rollercoaster periculos

Capricornii nu se vor bucura de foarte multe momente de liniște în 2017 din punct de vedere al sănătății. În acest an te vei sui într-un rollercoaster al sănătății. Vei avea perioade scurte în care vei suferi, dar și perioade mai bune, la fel de scurte. Nivelul energiei tale va fluctua și ai șanse mari să te îngrași. Trebuie să ai grijă la alimentație și somn.

Previziuni generale pentru Capricorni în 2017

Natura ambițioasă și atentă a Capricornului te va face să supraviețuiești acestui an complicat, dar fructuos. Nu trebuie să fii pesimist și încăpățânat dacă vrei să profiți din plin de ceea ce îți oferă acest an, cu bune și rele. În 2017, joacă-ți toate cărțile și vei avea anul pe care și-l dorești.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com