AD

HOROSCOP

Horoscop complet pentru saptamana 18 – 24 decembrie 2017

todaydecembrie 18, 2017

Background
share close
AD
AD

Berbec

Foarte interesante sunt relaţiile cu străinătatea în aceste zile. Este rost de călătorii îndepărtate, de discuţii cu persoane străine sau de planuri în acest sens. Se deschide o etapă deosebită vizavi de relaţiile cu străinătatea, evidenţiindu-se totodată şi o dorinţă de rafinare sufletească. Îţi este favorizată participarea la cursuri, seminarii, conferinţe şi activităţile culturale. Mentalul este destul de răscolit, astfel că îţi poate fi dificil să menţii o conversaţie importantă sau să iei decizii de anvergură. Rezumă-te la strictul necesar şi relaxează-te! Reuniuni profesionale, discuţii cu şefi.

Taur

Se deschide un nou capitol financiar, mai ales secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii. Se recomandă prudenţă, deoarece sunt şanse de a se încurca lucrurile destul de mult. Pe de o parte apar câştiguri suplimentare, dar pe de altă parte tinzi să investeşti în diverse. Ar fi bine să laşi deciziile ce privesc cheltuielile pentru săptămânile următoare, când se limpezesc gândurile şi comunicarea se poate desfăşura armonios. Planuri de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung. Este posibil să fii nevoit să reiei unele secvenţe de învăţare sau de evaluare necesare în plan profesional. Sarcini de lucru oferite de către şefi şi dezbateri colegiale furtunoase.

Gemeni

Relaţiile parteneriale se reconfigurează, deschizându-se un nou capitol. Sunt ultimele frământări în relaţia cu partenerul de viaţă sau în relaţia cu cei de afaceri. Acordă atenţie sporită acestor relaţii şi operează acele schimbări de care ai nevoie pentru bunăstarea ta viitoare. Financiar, sunt posibile cheltuieli comune cu alţii, separări de bunuri patrimoniale, discuţii legate de moşteniri şi partaje specifice unui divorţ. Prudenţă, răbdare, toleranţă! Evită implicarea în datorii, credite sau în a te oferi să plăteştu tu pentru alţii. Activităţile culturale îţi vor bucura sufletul în a doua parte a săpătmânii. Participă activ la ele şi lasă-te purtat de feeria lor.

Rac

Se deschide o nouă etapă profesională a locul de muncă. Se vor revizui anumite sarcini de muncă, vei primi altele de mare anvergură, iar eforturile tale vor fi răsplătite din plin. Implică-te cu încredere în tot ce se iveşte, pentru că te vei descurca excelent. Relaţiile parteneriale sunt umbrite şi se conturează încet, sigur şi discret schimbări de anvergură. Observă şi reţine ceea ce se discută şi ceea ce se petrece între tine şi partenerul de viaţă, colaboratori, parteneri de afaceri. Sunt adieri subtile privitoare la ceea ce va urma. Cheltuieli comune cu alţii pe facturi, servicii de care beneficiaţi împreună, planuri financiare importante.

Leu

Eşti foarte creativ în această săpătmână şi dornic de a-ţi schimba planurile de viaţă, mai ales cele care privesc segmentul sentimental. Sunt ultimele retuşuri în ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită şi relaţia cu copiii. Stabileşte clar ce anume vrei în contiuare să se petreacă în viaţa ta amoroasă şi ai încredere că aşa va fi. Decii, fii foarte atent ce îţi doreşti! La serviciu se deschide o nouă etapă, care anunţă sarcini de lucru interesante, de mare anvergură. Totuşi, climatul profesional este tensionat şi umbrit, astfel că este bine să-ţi dozezi eforturile şi să te implici numai în ceea ce simţi tu că îţi este de folos şi îţi bucură sufletul. Îngrijeşte-ţi sănătatea!

Fecioara

Segmentul domestic şi relaţiile familiale intră într-o nouă etapă. Schimbări de domiciliu, chestiuni privitoare la moşteniri, planuri domestice, discuţii de anvergură cu neamurile. Ceea ce se stabileşte acum pe tot ce ţine de casă şi familiei va avea efecte pe termen lung. Se animă mult segmentul amoros. relaţiile cu persoana iubită şi relaţiile cu copiii se vor reconfigura încet, sigur şi discret, acum în această săptămână fiind un preambul la ce va urma. Prudenţă şi circumspecţie! Este rost de discuţii aprinse, însă se vor lămuri multe şi mărunte. Mult de lucru, atât la serviciu, cât şi acasă.

Balanta

Se conturează multe controverse în relaţiile cu anturajul apropiat. Discuţii aprinse, aflarea unor secrete personale ale unor apropiaţi şi de aici este posibil să revizuieşti toate relaţiile în care eşti implicat. Renunţă la cei care te consumă prea mult, pentru că vor veni alţii în preajma ta de o mai bună calitate. Evită să vorbeşti prea mult despre tine şi despre intenţiile tale de viitor. Unii te vor percepe greşit şi îţi pot crea neplăceri. Noută-ţi în plan domestic şi în relaţiile familiale. Se vor pune în discuţie aspecte privitoare la moşteniri, la reparaţii, curăţenii generale, dar poate fi vorba şi despre mutarea într-o altă locaţie. Răscoliri sentimentale şi controverse în relaţiile cu copiii.

Scorpion

Planuri financiare noi pe termen lung! Dispar blocajele din calea obţinerii veniturilor din munca desfăşurată, astfel că poţi cheltui liniştit pe tot ce ai nevoie sau pe cadouri şi mofturi personale. Se conturează întâlniri şi dialoguri multe cu persoanele din anturajul apropiat. Cumva mentalul este umbrit, astfel că va persista senzaţia de mers în gol şi senzaţia discuţiilor sterile. Este bine să abordezi subiecte banale, cotidiene fără a povesti despre tine, intenţiile tale şi fără a emite judecăţi şi opinii personale. Treburi domestice de anvergură alături de membrii familiei, discuţii privitoare la îmbunătăţirea condiţiilor din spaţiul locativ.

Sagetator

Se deschide o nouă etapă personală, în care te vei orienta spre cu totul alte valori morale şi spirituale. Este bine să-ţi stabileşti planuri noi de mare anvergură, gândindu-te la cum ţi-ai dori să se desfăşoare viaţa ta de acum încolo. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că de aici şi relaţiile cu ceilalţi se desfăşoară anevoios. Fii prudent şi controlează-ţi reacţiile, pentru că există riscul să strici relaţii şi situaţii bune! Segmentul financiar primeşte raze luminoase începând cu această săpătmână, dar vor ieşi la iveală nemulţumirile profunde legate de raportul muncă-plata aferentă. Ai încredere că totul se desfăşoară spre binele tău suprem.

Capricorn

Ai nevoie de multă odihnă şi detaşare de cotidian în prima parte a săptămânii. Se pot evidenţia afecţiuni ale ficatului, şoldurilor, coapselor, dar şi afecţiuni specifice aparatului respirator. Îngrijeşte-te pe îndelete! Pe de altă parte sunt momente bune de a te gândi la relaţiile şi situaţiile în care eşti implicat. Revelaţii obţinute vor fi de mare anvergură şi de un real folos. Personalitatea ta începe un proces de reconfigurare care se va desfăşura pe termen lung şi în care stările tale de spirit vor fluctua mult. Stabileşte scopuri precise, învaţă de la toţi cei din preajma ta, amintindu-ţi că viaţa este un film în care trebuie să joci diverse roluri.

Varsator

Schimbări de proporţii în relaţiile cu prietenii şi cu susţinătorii din segmentul profesional! Te vei desprinde de unii, te vei apropia de alţii, însă gustul dulce-amar predomină. Este vremea marilor revizuiri ale tuturor relaţiilor şi planurilor în care eşti implicat. Ai nevoie de odihnă şi meditaţie interioară. Se pot evidenţia afecţiuni ale sistemului osos şi articular. Fii prudent şi îngrijeşte-te serios cu ajutorul specialiştilor în sănătate. Dialogurile tăinuite cu oameni dragi de încredre. Reţine ce afli în aceste zile, pentru că sunt informaţii preţioase şi foarte utile pe termen lung. A doua parte a săptămânii îţi rezervă acţiuni diverse, pentru că te vei simţi mult mai bine.

Pesti

Noutăţile socio-profesionale abundă în această săptămână, astfel că este bine să fii pregătit pentru orice. Se deschide o nouă etapă la locul de muncă, în care este posibil să primeşti sarcini de lucru noi direct din partea unor şefi şi autorităţi sau chiar poţi obţine o funcţie de conducere. Totuşi analizează bine despre ce este vorba şi spune nu acolo unde constaţi că ar fi prea dificil să rezolvi sau să-ţi asumi. Foarte delicate sunt relaţiile cu prietenii şi susţinătorii din segmentul socio-profesional. Unele relaţii se vor finaliza definitiv. Este puţin probabil să legi noi relaţii în această perioadă, de aceea fii prudent şi nu-ţi divulga părerile şi intenţiile.

sursa:astrocafe.ro

sursa foto : yve.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com