AD

HOROSCOP

Horoscop Minerva 2018: Schimbari radicale pentru o zodie, o iubire noua si pasionala pentru alta

todayianuarie 12, 2018

Background
share close
AD
AD

2018 este un an interesant din punct de vedere astrologic. Minerva iti spune care sunt previziunile zodiei tale.

BERBEC

2018 le oferă acestor nativi ocazia unor schimbări considerabile, chiar radicale, care pot aduce, în cele din urmă, la o mai mare stabilitate în viaţa lor.
De fapt, vor face faţă mai multor situaţii, vor arăta o atitudine responsabilă şi matură în alegerile lor iar acest lucru îi va surprinde chiar şi pe ei la început. Astfel, ar putea fi greu de înţeles modul în care au reuşit în cele din urmă să fie luaţi în seamă într-un context dificil, care însă face ca ei să nu se dea bătuţi.
Până în 8 noiembrie 2018, se vor bucura să petreacă timpul liber alături de cei dragi, în timp ce Jupiter le tranzitează Casa a 7-a, Casa parteneriatelor de orice fel şi ar putea, în cele din urmă, să rezolve unele probleme vechi, cu rudele apropiate care le-au creat probleme sau cărora le-au pricinuit neplăceri juridice.

Cei care dispun de ceva resurse vor dori să investească în casă, să-şi schimbe locuinţa sau să-şi cumpere o alta, aşa că paginile de imobiliare ale ziarelor îi vor atrage ca un magnet. De asemenea, ar putea apela la revistele pentru casa şi grădina şi amenjarea lor, care vor deveni o adevărată sursă de inspiraţie.
Ar putea să-şi vândă apartamentul sau casa cu un preţ foarte bun, ar putea face un schimb de locuinţă avantajos sau ar putea găsi un apartament de închiriat pe termen lung. Dacă au casă şi doresc să mai construiască un corp de clădire sau să mai ridice un etaj, vor primi cu uşurinţă aprobarea să o facă.

Ca întotdeauna, vor fi atraşi de lucruri vechi, de antichităţi şi acum, le vor descoperi pe cele mai frumoase şi mai adecvate casei lor. Se vor simţi foarte apropiaţi de părinţii şi copiii lor.
Neptun sugerează, undeva în perioada martie – mai, că prin cineva apropiat – părinţii, partenerul de viaţă ori cel de afaceri, economiile sale ar putea creşte vertiginos, ceea ce pentru nativii Berbec va fi o încântare.

Posibil ca mulţi dintre ei să primească fie dividendele de la care îşi cam luaseră gândul, fie le va fi mărit salariul cu avantajele care decurg din aceasta sau cei care au afaceri ar putea primi o ofertă de colaborare ori de asociere de nerefuzat. Este bine însă, înaite de a semna orice act, să verifice bonitatea celui care face oferta, ca măsură de prevedere.

TAUR

Luând în considerare Anul Nou ca punct de referinţă, haideţi să vedem care este potenţialul real al acestor nativi în 2018 şi să înţelegem priorităţile din viaţa lor.
Anul acesta este posibil să fie reevaluate şi reorganizate unele priorităţi pe termen lung. Au ocazia să aprecieze ceea ce este sau ceea ce nu este important pentru ei în viaţă şi să ia decizia corectă.
Nativii Taur sunt unii dintre cele mai bune gazde ale zodiacului, dar vor fi încântaţi să afle că, până la intrarea lui Jupiter în Casa a 8-a, a intimităţii, a banilor proveniţi din munca indirectă, a ezoterismului, pe 8 noiembrie 2018, vor fi ombilical ataşaţi de laptop, iPad sau iPhone.

Poate că au propuneri pentru o carte sau un studiu, poate vor face documentare sau pur şi simplu vor scrie articole şi poveşti, se vor ocupa de bloguri sau vor crea un site web.
Alţi Tauri s-ar putea bucura de revenirea peste noapte pe băncile şcolii sau de urmarea unui nou curs de specializare, în timp ce alţii sunt ocupaţi să-şi ajute copiii, implicându-se în educaţia lor, învăţându-i să citească, să socotească sau scrie.
Se pot aştepta la întâlniri frecvente cu fraţii şi surorile şi tot acum este momentul ideal pentru a se implica mai mult în problemele celorlalţi.

Pot să se facă cunoscuţi vecinilor şi să iniţieze programe care să ajute comunitatea. Au darul de a negocia dar au mai ales darul convingerii, încât pot vinde şi Antarctica, bucăţică cu bucăţică.
Aceşti nativi pot întâlni partenerul mult visat, pot câştiga un proces important printr-o tiradă demnă de consemnat sau pot scrie o carte de vacanţă care să consemneze cele mai extraordinare trăiri, în calitate de angajaţi ai unui hotel sau a unei companii aeriene şi care să aibă şi succes.

Au suportat multe de la partenerii de viaţă, de la ceartă, jigniri, reacţii pesimiste, neîncredere, prudenţă şi cinism, până la limitarea lucrurilor doar în alb şi negru. Dacă însă s-ar privi în oglindă, ar avea surpriza să vadă că şi ei s-au comportat cam în acelaşi fel. Reacţiile unuia dintre parteneri sau chiar a amândorura, au provocat multă durere şi unuia şi celuilalt.
Nativii Taur sunt cei care, în mod natural, tind spre relaţii pe termen lung. Pentru ei un angajament nu este o anatemă, cum se întâmplă în cazul nativilor Gemeni, care se consideră spirite libere sau Săgetător, care îl consideră o dovadă de iresponsabilitate!

GEMENI

Alerţi, rapizi în gândire şi dornici de a savura variatele delicii ale vieţii, nativii Gemeni sunt asemenea unei tornade.
Proiecte ambiţioase s-au aşezat pe masa lor, copleşindu-i cu cel puţin o mărire de salariu, bonusuri, comisioane, mai mulţi clienţi, mai multe comezi, restituiri, reduceri, împrumuturi date prietenilor care le-au fost restituite, cadouri, accesul la bunuri de lux şi mai multe venituri din investiţii.
Jupiter va rămâne aici până pe 8 noiembrie 2018, oferindu-le timp în care pot pune bani deoparte, la ciorap. Ar fi bine să folosească acest timp pentru a se informa unde pot înmulţi cel mai bine, ceea ce au strâns, care forma de economisire este mai viabilă.

Cea mai bună perioada pentru o investiţie financiară sigură, atunci când vor putea să beneficieze la maximum de conjuncţia Soarelui cu Jupiter, este în octombrie – noiembrie. Atunci pot face mai mulţi bani din investiţii, la locul de muncă şi/sau din propria afacere.
Este o ocazie bine venită să-şi planifice de pe acum ce vor face în prima parte a lui 2018 – să aplice pentru un credit, să ceară o mărire de salariu, să pregătească un proiect pe fonduri nerambursabile sau să-şi planifice sesiuni de prezentare a propriei afaceri unor noi firme pentru propria promovare, cât şi pentru a-şi asigura câştigurile financiare. Au informaţia, nu trebuie decât să o folosească!

Pe 8 noiembrie 2018, Jupiter se mută în domiciliu. Vor face o mulţime de comisioane, vor alerga cu maşina de colo colo, vor sta cu urechea liptă de telefon mai tot timpul şi vor tasta pe laptop, iPad sau iPhone, necontenit. Capacitatea lor de a învăţa, dublată de curiozitate, este imensă.
Dacă se plictisesc, acum este momentul să deprindă noi competenţe, în special să înveţe o limbă străină sau să se specializeze în vânzări, marketing, negocieri, înţelegeri, web design şi publicitate. Acum au timp pentru a se vedea cu vecinii şi pentru a participa la evenimente comunitare. Se pot bucura să petreacă mai mult timp cu fraţii pe care i-au cam ignorat în ultima vreme.

Vestea bună este că îl au pe taciturnul Saturn în Casa a 8-a, a intimităţii şi banilor proveniţi indirect. Vestea proastă este că vor munci mult şi din greu şi mulţumirile vor fi inexistente.
În cazul în care Saturn conduce ostilităţile, este foarte dificil de lucrat cu el. Indiferent de rezultate şi de viteza de reacţie, vor trebui să se aştepte la rutină. Saturn rareori împarte complimente şi o face numai atunci când sesizează o creştere.
Dacă au făcut analiza fluxului de numerar, au ajuns la nivelul la care pot dovedi o corelaţie directă între ocuparea forţei de muncă proprii şi restul companiei. Iar pentru o mai bună măsură, Saturn nu va scăpa din vedere numeroase alte domenii de ameliorare.

Saturn vrea ca nativii Gemeni să lucreze din greu. Vor primi responsabilităţi în plus, pentru care nu vor fi nici lăudaţi, nici apreciaţi şi nici remuneraţi. Ironic, nu? Şi ca să fie, cum spun ei, tacâmul complet, colegii de muncă sunt trişti, negativişti şi pesimişti.

RAC

Sarcina majoră pentru 2018 este de a-şi întelege inima. Ultimii doi ani au fost destul de grei în anumite privinţe. Au avut de plătit datorii vechi dar au fost puternici şi tot ceea ce au câştigat a fost cu sudoarea frunţii. În 2018 vor începe să vadă roadele eforturilor lor.
Mulţi Raci au aspiraţii mari, iar acest lucru este bine. Dar, pentru a le realiza, trebuie să-şi antreneze serios muşchii spiritualului şi ai mentalului.
2017 a fost un an de mutaţii afective, curiozitate şi nevoia de a învăţa să citească printre rânduri şi în care mulţi Raci au început să exploreze dimensiunea spiritualului serios şi chiar, ştiinţific, tendinţă care va continua şi în 2018. Important este să ia abordarea ştiinţifică, nu cea sceptică şi să aprofundeze elemente care ţin de fenomenul spiritual, care nu trebuie dovedit altora, ci sieşi.

Dacă privim în ansamblu anul care vine, vedem că elementele de foc şi de aer vor fi cele mai puternice, iar apa şi pământul cele mai slabe. Lipsa accentului dat de elementul apă, elementul nativilor Rac, nu ar trebui să fie o problemă pentru ei până în noiembrie, când Jupiter se va muta în Săgetător.

Dar până atunci, le va oferi toată energia de care au nevoie. Vor exista mai multe perioade, în care va fi doar o planetă sau nicio planetă în Rac. I-aş sfătui să se pregătească mental pentru multă insensibilitate şi nerecunoştinţă din partea celor cu care lucrează sau pe care i-au ajutat, printre altele.
Nu este vorba despre o persoană rău intenţionată sau lucruri rău intenţionate, ci doar o perioadă astrală care va trece. Să nu pună aceste lucruri la inimă, să nu clocescă planuri de răzbunare, dar mai ales să nu-şi cheltuie timpul şi energia cu ele, ci pur şi simplu să fie conştienţi că este doar o perioadă care va trece.

Jupiter s-a mutat în Scorpion şi în Casa a 5-a, a copiilor şi a iubirii, semn că viaţa lor sentimentală va creşte substanţial şi nu vor duce lipsă de nimic. Câştigurile sunt bune şi înainte de această dată, dar o creştere financiară semnificativă nu se va înregistra decât după 8 noiembrie 2018.
Ca şi anul trecut, şi 2018 va fi un an de viaţă trăită din plin, cu mâncare bună, un vin bun, călătorii, haine în vogă şi îndeplinirea unor…fantezii senzuale. Să nu uite că cele mai importante aspecte ale vieţii lor în 2018 sunt corpul, felul cum arată, stima de sine şi aspectul financiar, datoriile pe care le au şi achitarea lor, plata taxelor şi impozitelor, sexul, lucrurile profunde ale vieţii cum ar fi latura spirituală, reîncarnarea şi transformarea interioară, sănătatea şi munca.

LEU

Motivele pentru toate încercările, suferinţele si testele din ultimii şase ani, vor deveni evidente în 2018. Nu Cosmosul a fost cel care i-a pedepsit, pur şi simplu nu s-au aflat pe lista de priorităţi a acestuia. A fost mai de grabă o perioadă de călire, o bucată de fier călită în foc.

Din foc mereu apare ceva nou, gata să-şi ocupe un loc nou şi, dacă este posibil, și cel mai bun din lume. Au plătit cu răbdare dar în curând aceasta şi aşteptarea vor da roade.

Să aștepte până în noiembrie, să-şi pregătească terenul, să-şi revizuiască viața, suişurile şi coborâşurile din ultimii ani, să recunoască unde au greşit și să corecteze erorile ,ca să se pregătească pentru noi provocări. 2018 va fi un an spiritual, cel puţin până la 1 august. Nu este vorba despre un martiraj prin spiritualitate, ci de bucurie interioară și de succes.

Incepând cu 10 octombrie 2017, mulţi nativi Leu vor intra într-un con de umbră.

Pentru aceasta ar trebui să îi mulţumească lui Jupiter, care tocmai ce intrase în Casa a 4-a, Casa familiei şi a rădăcinilor, şi posibil ca ei să fi fost angrenaţi în proiecte care le-au limitat disponibilitatea socială.

Nu au fost literalmente la vedere, ca să spun aşa, pentru că această mutare a lui Jupiter într-un nou câmp de acţiune în care, spre deosebire de Săgetător, nu se află în primul său domiciliu, unde putem spune că norocul este de partea noastră, aici, în cel de-al doilea domiciliu, deja nu se mai simte foarte bine, mai ales că semnul care îi ocupă casa este unul de apă.

Totuşi şi atunci putem vorbi lejer despre epuizare. Ei s-au simţit prea obosiţi ca să mai ţină pasul cu viaţa socială, dar de fapt, nu le-a fost rău, în sensul real al cuvântului.

S-au concentrat mai mult pe problemele lor decât pe ale altora.

I-aşi sfătui ca în primele șase luni ale anului viitor să stea de vorbă cu un psiholog, cu privire la problemele care le au şi care i-au afectat şi în trecut. Este vorba despre probleme emoționale sau psihologice.

Ştiu să fie amuzanţi, dar, din nefericire, şi grei de cap, aşa că un psiholog i-ar ajuta să vedă adevărul mult mai ușor. Poate există cineva care are nevoie de ajutorul lor, poate au de plătit o datorie morală faţă de un fost iubit/ă.

Să-şi asculte intuiţia, care va fi uimitoare în primăvară şi ar putea avea o realizare de proporţii, iar viaţa lor se va schimba cu 180 de grade.

Familia îi poate ajuta să scape de fantomele ale trecutului. Şi că tot am amintit de fantome, ar putea descoperi că le-a fost lăsat, de cine ştie ce rudă, o sumă frumuşică de bani sau bunuri, prin testament.

Alte lucruri interesante se pot petrece pe 8 noiembrie 2018, când secrete pe care le bănuiau ies la iveală în forţă, ceea ce îi va avantaja.

Apoi, pe 8 noiembrie 2018, Jupiter trece în Casa a 5-a, a iubirii şi creativităţii iar Leul se trezeşte la viaţă! Aștept cu nerăbdare să văd ce vor face când vor fi iar în lumina reflectoarelor! Mai mult ca sigur vor păşi cu dreptul de-acum, vocea sa făcându-se auzită până, hăăăt, la capătul lumii.

Merită să investească în ajutorul unui consilier de imagine care să îi ajute să îşi aleagă hainele, să spunem, să-şi aranjeze coama rebelă într-un stil nou, tineresc şi să accepte tratamente de înfrumuseţare care să le dea o nouă strălucire.

Încrederea lor va crește și vor atrage oportunitățile asemenea unui magnet, din 24 iulie, când Soarele le va tranzita semnul. Atunci vor putea să farmece pe oricine ca să facă orice – inclusiv să se îndrăgostească de ei!

Prieteniile lor sunt agregate de personaje insolite, neconvenționale şi îi vor atrage într-o multitudine de distracţii, cu rang de amuzament dacă nu de coparticipant, astfel că 18 august este o zi mare, de care ar putea beneficia şi ei şi ceilalţi. Prieteniile care se leagă acum le vor stimula nu doar stima de sine, ci şi încrederea, ceea ce îi va inspira cu adevărat.

Când Jupiter va intra în mişcare retrogradă, din martie până la sfârşitul lui iulie, ritmul de viață va încetini. Este posibil să-și reconsidere poziţia sau pot avea intuiții cu privire la modul de a se face remarcat. Este un moment bun pentru a se concentra pe alții, nu pe sine.

FECIOARA

Anul care a trecut a fost o provocare pentru nativii Fecioară iar această tendinţă va continua şi în acest an.

În 2017 au muncit pentru cariera lor şi pentru afirmare, iar acest lucru este valabil și în 2018. Deși nu sunt înclinați să se distreze, ar trebui să găsească un hobby sau un spațiu unde să-şi petreacă timpul liber şi unde să-şi pună în valoarea creativitatea.

Dacă ne aruncăm ochii asupra întregului an 2018, vom descoperi că elementul lor natural, Pământul, este destul de bine reprezentat în tema lor. Posibil ca nemulţumirile sale din anul care va veni, să fie legate de faptul că nu se simt apreciaţi.

Nativii Fecioară nu se numără printre cele mai sociabile ființe ale zodiacului și este posibil să fiţi surprinşi de jovialitatea şi invitația de a vă alătura lor în diverse acțiuni.

Asta se întâmplă pentru că Jupiter, intrat în Casa a 3-a, a comunicării, a comunităţii în care trăiesc și a fraţilor sau rudelor de gradul 1, le-a deschis apetitul pentru discuții în grup şi acțiuni de solidaritate.

Jupiter va sta aici până pe 8 noiembrie 2018, deschizându-le un apetit sănătos pentru petreceri și încurajându-i să întâlnească oameni noi, să se alăture unor noi cercuri de prieteni, precum și cluburilor, asociațiilor și comunităților cu care împărtăşesc ceva în comun.

Prietenii vor dori să-i ajute pe cei singuri să se aşeze la casa lor şi îi vor invita la tot felul de sindrofii, care de care mai sofisticate, numai să-şi găsească pe cineva.

Pentru nativii căsătoriţi deja, aceste întâlniri au loc mai degrabă ca o manifestare a relaţiilor dintr-o afacere, decât ca posibilități romantice. În orice caz, mulți dintre prietenii lor adevăraţi sunt o oglindă a comportamentului acestor nativi.

Dacă fac ceva ce nu este în interesul lor, ei îi vor apostrofa fără menajamente şi chiar le vor întoarce spatele. Sigur, nu ştii cine îţi este prieten adevărat până nu îl vezi acţionând dar să nu uităm că prietenul care într-adevăr îţi este prieten, te laudă dar te şi critică atunci când dai cu bâta în baltă!

Apoi, Jupiter pare că încetinește ritmul, deoarece le intra în Casa a 4-a, casa familiei, unde va sta până în 2019, perioadă numai bună pentru visare, fantezii romantice și contemplări melancolice. Cei care vor întâlni pe cineva mai special, prin intermediul prietenilor, ar putea dori să iasă mai puțin cu prietenii ca să poată petrece mai mult timp cu această persoană.

Dacă există cineva care are nevoie de ajutorul lor, să treacă la fapte fără să stea prea mult pe gânduri. Bunătatea și compasiunea sunt la cote maxime. Din toamnă pot primi o promovare pe neaşteptate, ca o răsplată pentru eforturile depuse la locul de muncă.

BALANTA

Anul trecut nu a fost un an ușor și nici de succes. Tendinţa este ca starea de fapt să se continue şi în acest an. Cariera poate marca reuşite mai ales după 8 noiembrie. În 2018, accentul se va deplasa de la prietenii, la crearea de rețele şi de activități de grup.

Scriitori, cei care lucrează în domeniul comunicării și în marketing, vor avea un an excepțional. La fel, elevii și profesorii. Elevii de liceu și profesorii lor vor avea un an mai ușor decât studenții. Abilităţile de comunicare, deja puternice, sunt apreciate peste tot.

Îşi vor atinge obiectivele cu puțin efort, dar cu stres şi oboseală, însă aceasta este situaţia. Nu se vor putea sustrage, iar când Jupiter se va muta în Leu, la sfârşitul lunii iulie, ușurința și armonia vor crește direct proproţional, vor naviga spre a-şi atinge scopurile, în ape calme cu vânt bun la pupa.

Toți ochii au fost pe nativii Balanţă din 10 octombrie 2017, când Jupiter le-a părăsit semnul ca să intre în casa câştigurilor provenite din munca proprie, Casa a 2-a. În primele șase luni ale anului 2018 este clar ce presiune va fi pe ei pentru a-şi atinge scopurile propuse.

Pentru cei angajaţi, problemele şefului a făcut ca nativii Balanţă să preia sarcinile acestuia şi să se trezească, peste noapte, în fruntea colectivului din care până nu demult făceau parte.

În cazul în care se vor muta la un nou loc de muncă, vor trage din greu încearcând să-şi dovedească valoarea, se vor sincroniza destul de greu pentru a promova sau vor trage cu toate puterile pentru a face din propria afacere un succes financiar.

În orice caz, placa succesului va prinde să se rotească ameţitor, de la recunoaştere la recompensă, undeva în primăvară şi va culmina în august, care este una din lunile suprinzătoare ale lui 2018 pentru nativii Balanţă.

Aceștia trebuie să se aştepte la un impuls extraordinar, precum și la o schimbare satisfăcătoare în rutina de zi cu zi , când îşi vor angaja un asistent care să îi ajute în munca zilnică. Mai puțin dramatice dar păstrând miza faimei, ar putea fi zilele de 6 februarie şi de 18 august, care ar putea să le aducă recunoaşterea şi satisfacţia pentru munca lor.

Nu ar trebui să fie surprinşi dacă îşi vor dori să iasă cu prietenii cu care nu s-a mai văzut de ceva vreme după 16 august, când este timpul pentru ei să se distreze și să împărtășească amintirile din vremurile bune. Balanţele care au lucrat de acasă, se vor bucura de o noapte fantastică pe 24 august sau măcar ar trebui.

Dacă se pot sustrage câteva zile de la muncă, i-aş sfătui să-şi rezerve o casă de vacanță sau o cabană unde să meargă cu prietenii pe 18 august, când vor avea parte de una dintre cele mai fericite momente ale anului. La fel poate fi şi ziua de 25 septembrie, când pot repeta figura.

O vor lăsa mai moale când Jupiter va intra în domiciliu pe 8 noiembrie şi când cred că vor opta pentru activităţi de natură socială sau să nu se întâlnească cu prietenii. Cu toate acestea, vor relua legatura cu vechii prieteni undeva după mijlocul lunii februarie 2019 .

Scorpion – Vor avea parte, în continuare, de instabilitate emoțională și fluctuaţii sufletești în viaţa de familie, cu schimbări bruşte şi neaşteptate şi despre care s-a scris mult, în ultimii ani.

Li se întâmplă toate acestea pentru că ei trebuie să învăţe să-şi dezvolte permanent echilibrul emoțional, indiferent de circumstanțe.

Saturn este în Casa a 3-a, a comunicării și vor trebui să lucreze intens, să depună mai multe eforturi pentru transformarea interioară şi pentru regăsirea profunzimii psihologice care îi caracterizează. Viciul suprem este încăpățânarea, pentru că nu vor să cedeze ușor în nici un plan şi de aici problemele afective.

Studiile spirituale necesită un efort constant şi răbdare. Pentru anul 2018, în ansamblu, elementul de apa este unul dintre cele mai puternice, pentru că sunt destule planete în semne de apă, aşa că anumite sensibilități ar putea fi încălcate şi nu cu rea intenție.

Până la mijlocul toamnei cel puțin, vor avea o combinație planetară curioasă, între plăcerea de a se chivernisi a Scoprionului, care este pusă în umbră de plăcerea de a călători.

Jupiter se află în semnul lor, în Casa a 1, a personalităţii. Vor să fugă cât mai departe şi să se distreze. Cred că nu doar au nevoie ci și merită o pauză, şi cu toate acestea le este destinat să fie singuri.

Aş spune că au noroc de o răsplată în sensul de fidelizare a clientelei şi se vor fi recompensaţi cu cazări gratis la hoteluri renumite sau fac parte dintr-un program în care loialitatea faţă de o persoană, de o instituţie, de un parteneriat, le aduce aceste beneficii, ca să nu mai vorbim de cele sociale, de grup, oferte de achiziţie, precum și o întreagă lista de contacte care să le asigure mersul mai departe.

Mijlocul lui aprilie va fi o adevărată pleaşcă pentru ei, deoarece pot să plece sau să-şi facă o rezervare pentru o vacanţă de sezon şi cum este o zi fertilă, iar cuplurile care nu au încă copii dar îşi doresc unul, l-ar putea concepe acum. La fel de ofertante se arată şi zilele de 6 iunie şi 18 septembrie.

Pe 8 noiembrie, Jupiter se mută în Săgetător dar ei vor simţi mâna norocului pe capul lor abia după 22 noiembrie, când tranzitul jupiterian va schimba accentul de pe dorinţa de a călători pe aceea a carierei, atunci când Nodurile Lunare vor schimba semnul, pe 16 noiembrie.

Este un moment numai bun să-şi depună CV-ul pentru un alt loc de muncă, să fie contactaţi de firme de plasare a forţei de muncă în străinătate, să fie promovaţi, să propună proiecte care să-i aducă în atenţia consiliului de conducere a vreunei multinaţionale, să ajungă să orbiteze în preajma oamenilor cu putere, să-şi lanseze propria companie sau să angajeze o firmă de PR pentru a-i asigura deschiderea propriei afaceri.

Zile importante din acest punct de vedere pot fi 24 iulie, 8 august, când farmecul lor îi va da gata pe toţi, vor folosi tehnici psihologice, chiar şi cele mai puţin ortodoxe ca să scoată în evidenţă valoarea muncii lor, sau câmpul de acţiune care se deschide între 18 august şi 25 septembrie, în care se vor mişca asemenea peştelui în apă, vor încheia alianţe sau contracte de afaceri cu beneficii pe termen lung, îşi vor găsi un loc de muncă mai bun sau vor deveni mentorii unor grupuri în formare.

SAGETATOR

În a doua jumătate a anului 2018, se vor confrunta cu capacitatea de a-şi depăşi limitele, în special cele dintre ei și cei apropiaţi – parteneri de viaţă, iubiți, foşti sau foste, parteneri de afaceri sau prieteni.

După aproape 10 ani de stres, provocări, rupturi, cutremure psihologice şi insecuritate, 2017 a fost o trambulină spre revenire. E ca şi cum s-au înscris într-un club de elită, au plătit taxele şi acum sunt membrii cu drepturi depline.

Nu mai trebuie să facă față provocărilor anterioare. Multe semne – Rac, Balanţă, Capricorn se confruntă cu fenomenul opus, cu ceea ce Săgetătorii s-au confruntat deja.

Horoscop 2018 Minerva Săgetător. Pentru că au trecut prin multe, multe teste, Săgetătorii sunt acum în poziția de a-i ajuta pe alții să treacă prin ele. Lecţia de viaţa nu a fost pedeapsă, ci i-a învăţat cum să primească iubirea adevărată și ce rol trebuie să joace în viață.

Asemenea unui atlet, face antrenamentul pentru viaţă și concurează pentru el însuşi, ca să îşi dovedească valoarea. Mulţi dintre ei au fost marginalizaţi, dar iată că a venit momentul să îşi ia revanşa!

Jupiter în Scorpion, în Casa a 12-a, a lucrurilor ascunse, a secretelor, continuă să îi ajute să facă mai mulți bani, le sporește contactele, intuiția și iubirea fizică, până pe 8 noiembrie 2018. Să nu fie surprinși dacă cineva îi ajută, dacă cei veniți în control pe ei îi trec cu vederea dar nu și firmele învecinate.

Chiar dacă nu i-au interesat jocurile bursiere pînă acum, s-ar putea să descopere piaţa bursieră şi să evolueze fulminant datorită alegerilor intuitive pe care le fac, transformându-i peste noapte în vedete.

Companiile cu un statut social de tipul vânzărilor en-detaille care comercializează bunuri de larg consum, sunt cel mai bun pariu. Talentul cu care îi ajută pe cei care au nevoie de serviciile sau de produsele lor le va fi întors atunci când nici nu se gândesc.

Ziua de 18 iunie este o zi incredibil de bună, de puternică şi le poate schimbă radical viața, deoarece ar putea primi o moștenire, o scutire de impozit, un termen favorabil de plată la un credit sau o amânare a unei datorii către o rudă apropiată, potentă financiar, să investească într-un teren sau alt tip de proprietate sau de a primi un bonus neașteptat din investițiile anterioare. Sentimentul de iubire este profund, minunat și intens acum. Alte două zile favorabile pentru fuziuni de toate tipurile sunt 12 aprilie și 18 mai.

Un concediu sau o vacanţă în străinătate ar putea fi posibilă după 8 noiembrie, când Jupiter intră în Săgetător şi în Casa 1 a personalităţii şi a felului cum se percep pe ei. Iubeşte călătoriile şi ar putea dori să cumpere o poliță de asigurare pentru călătorii anuale, pentru a profita de unele oportunități minunate de transport.

Unii nativi Săgetător ar putea lucra în publicitatea offline sau online, în timp ce alţi Săgetători vor avea noroc în chestiuni juridice, cu condiția să nu-și forțeze norocul. Alţii ar putea decide să se întoarcă înapoi la studii şi să termine ceea ce au început, fie să-şi dea licenţa, fie să facă un masterat sau pur şi simplu să facă a doua facultate.

Cei care lucrează în turism sau industriile adiacente s-ar putea bucura de o vacanță romantică în preajma datei de 16 octombrie, când datorită unui program de fidelizare vor reuşi să facă excursia pe care o doresc de mult timp. Partenerii ar putea să le facă o surpriză plăcută pe 18 mai sau după 15 septembrie, când fie îi vor duce într-un loc de vis, fie vor decide să se căsătorească.

Este indicat să nu se aventureze la drum sau să amâne călătoriile lungi după data de 8 noiembrie. În schimb, perioada este excelentă pentru a rezolva chestiuni de natură juridică.

CAPRICORN

Spiritualitate a fost importantă anul trecut și îşi va continua trendul ascendent şi în noul an. Vor avea loc schimbări importante, pe termen lung.

Lipsa planetelor în semne de Pământ – singurii sunt Pluto şi Venus, ultima pentru destul de scurt timp, reuşeşte să le dea viaţa peste cap și va fi un factor important pentru fericirea lor.

Vor fi destul de puţine perioade în care planetele să tranziteze semnele pământ şi care să îi ajute efectiv. Aerul și focul vor domina, astfel că virtuţile semnelor de pământ – Taur, Fecioara şi Capricorn, nu aş spune că vor fi apreciate în 2018.

Aptitudinile organizatorice și perspectiva realistă asupra vieții vor fi considerate de modă veche sau că ţin de mentalitate.

Ideile abstracte și planurile nebuloase câştigă în greutate mai mult decât cele tangibile, reale. E ca şi cum omenirea ar orbita în spaţiu şi nu ar trăi pe Pământ.

Vor percepe aceste lucruri ca pe nişte atacuri, se vor simţi inconfortabil, dar vor rezista. Pământul sau planeta de pământ, ca principii metafizice, nu au fost eliminate, legile economiei nu au fost abrogate, cu atât mai puţin cele ale naturii şi părerea mea este că acum, mai mult decât oricând, lumea are nevoie de virtuțile capricorniene.

Cu alte cuvinte, va fi un an neutru, cu excepția momentului când Jupiter va trece în Săgetător. Atitudinea lor cât și ei ca persoane, le vor determina evoluţia în 2018.

Nativii Capricorn sunt destul de cinici când se pune problema dragostei, până când ajung să se îndrăgostească şi ei. Apoi, ca să parafrazăm o zicală, ar face orice pentru persoana aleasă. După 28 de ani, Saturn revine în domiciliu iar Jupiter stă încă mai bine de jumătate de an în Casa a 11-a a muncii în colectiv, a prietenilor şi a speranţelor, perioadă în care vor învăţa că atitudinea de “ce este al meu este al meu şi ce este al tău este şi al meu”, nu este benefică când iubeşti.

Interesantă este ziua de 3 martie, când Jupiter va face un aspect superb cu Venus aflată în trecere prin Casa Comunicării.

Este o zi numai bună pentru a propune data unui mariaj, pentru a se căsători sau aşa cum li se va întâmpla şi nativilor Săgetător, să plece într-o a doua lună de miere.

Alte două zile importante, ca pentru mai toți nativii, sunt cele de 16 iunie şi 18 iulie, zile în care ar putea pune în valoare relaţia sau s-ar putea valoriza pe sine în interiorul unei relaţii.

La sfârşitul toamnei lui 2018, mai precis pe 8 noiembrie, Jupiter va trece în Casa a 12-a, a lucrurilor ascunse, a secretelor, a bolilor neştiute, casă care, clasic, este sub stăpânirea Peştilor. Din acesl moment, Jupiter va fi generos cu ei şi le va oferi o mulțime de oportunități, aşa că să se aştepte la o viaţă sexuală activă dar şi la acces neîngrădit la banii altora.

Prin voinţa cuiva neştiut, ar putea fi beneficiarii unei rambursări financiare consistente sau a unor dividende generoase, sau li se va propune să se alăture unui grup de oameni de afaceri pentru o investiţie pe măsură sau să ia o linie de credit de la bancă pe care o vor achita apoi, în avans.

Nu ar trebui să surprindă, nativii Capricorn au ştiut întotdeauna să se apropie de oamenii care le pot fi de folos şi la fel vor face şi în 2018. Mai mult, limbajul corpului, comentariile freudiene subtile, făcute pentru cei care trebuie să le sesizeze, îi vor ajuta să obţină ceea ce doresc sau pe cine doresc.

Noțiunile de bani, sex și putere le sunt accesibile mai ales pe 22 iulie, iar prietenii i-ar putea ajuta să fructifice cu succes şi zilele de 28 august sau 5 octombrie. Să nu semneze documente financiare după 18 martie, când Jupiter se va afla în mers retrograd, deoarece este posibil să fie o capcană, care în acel moment nu se vede. Oricum, nu vor întâlni un partener stabil până în februarie 2019.

VARSATOR

Lucrurile sunt incontestabil mai ușoare decât în ultimii trei ani, deși poate nu la fel de ușoare cum au fost anul trecut, poate şi pentru că există încă o mare volatilitate în viața lor.

Cu toate acestea, schimbările vor fi plăcute deoarece ei sunt în plin proces de învățare cum să facă să folosească această volatilitate şi nu să fie perturbat de aceasta. Scopul tuturor acestor schimbări a fost de a rupe atașamentele de condițiile concrete sau de rutină. Astfel, noul stil de viață pe care l-au adoptat poate să se manifeste clar.

Anul trecut a fost în cea mai mare parte un an al căutărilor,iar anul acesta este un an orientat spre locul de muncă, un an cu accente mai până în august. Vine şi dragostea dar volatilitatea de care vorbeam, îşi face încă simţită prezenţa. Povestea de dragoste poate fi interesantă și distractivă, dar oare este şi stabilă? Părerea mea este că nu. Gradul de spiritualizare este în continuă creştere și parcă mai important ca niciodată.

La nivel global, elementul său originar, aerul, dar și apa, vor fi puternice în 2018. Aproape în fiecare lună vor beneficia de câte un trigon în aceste elemente, care însă va dura doar câteva zile în temele astrale ale unora sau mai mult de o lună, în temele altora.

Cu Jupiter în Scorpion, în Casa a 10-a a carierei și a imaginii sociale, din 10 octombrie 2017, este posibil ca mulţi nativi Vărsător să fi căutat de lucru, să aibă contacte mai bune cu colegii si furnizorii sau, în cazul propriei afaceri, să-şi fi dorit mai mulți clienți și mai mulți angajați! Dacă privesc înapoi, la început de 2018 ar putea observa cum rutina de zi cu zi a fost îmbunătățită, deşi ei nu sunt tipul care să agreeze rutina.

Dar starea de sănătate? Au observat vreo schimbare? Fac parte din grupul câştigătorilor sau a perdanţilor? Au făcut ceva ca să piardă în greutate sau s-au lăsat de fumat? Toate aceste întrebări îi vor măcina până prin 7 martie când Jupiter va intra în retrogradare, iar atenţia lor se va îndrepta spre altele. Venus într-un aspect deosebit de bun cu Jupiter îi va ajuta fie să-şi găsească un loc de muncă nou, fie să îşi extindă afacerea, fie să câştige noi clienţi influenţi și, în consecinţă, veniturile lor vor spori considerabil.

Acest lucru este grozav deoarece îi face să se gândească serios şi la sănătatea lor. Fie să încerce să adopte o nouă dietă, fie pur şi simplu să-şi schimbe modul de alimntaţie debarasîndu-se de viciile alimentare, de fapt vor învăţa rapid cât valorează echilibrul muncă-viață.

Ar putea, la fel de bine să satisfacă cererea unui un client important dar, părerea mea, este că cel mai important pentru ei va fi faptul că vor avea motivația. În special femeile, vor descoperi că pot deveni mai frumoase decât au fost vreodată! Vor beneficia de muncă din plin şi mai mult de oportunități pentru sănătate, între 16 iunie și 4 iulie.

Apoi, este un an în care nativii Vărsător se pot căsătorii! Vor glumi pe treaba asta, nu le va veni să creadă că vor face pasul, dar să reţină că Nodul Nord le tranzitează Casa a 7-a, Casa parteneriatelor de orice fel, inclusiv a căsătoriei și pentru ei va fi foarte distractiv să facă parte dintr-un cuplu.

Vărsătorii singuri cărora le place să fie prieteni cu toată lumea, nu doar cu cineva anume, vor cunoaşte pe cineva care va face să le bat inima, ca să nu mai spun cât vor alerga cei din familie ca să creeze condiţiile unei întâlniri de vis, pe când Vărsătorii căsătoriți se vor bucura de o relansare a relaţiei care tocmai era pe pragul de a se rupe.

De asemena, ar putea găsi un nou partener de afaceri, dar să fie atenţi că la cât sunt de generoşi ar putea avea să fie înşelaţi. Apropierea de oameni sau de public, pentru cei care lucrează în media, ar trebui să îi facă conştienţi că nu toţi cei care le zâmbesc le sunt şi prieteni.

Deoarece Jupiter creează o atmosferă ambientală plăcută şi aduce bunăvoință, chiar și pentru foștii parteneri vor fi o amintire plăcută, în timp ce îi concurează în afaceri şi vor fi dispuși să le treacă cu vederea multe dintre păcate. Vor accede în domenii profesionale noi, în care nu au nicio pregătire, dar în care se vor implica serios şi vor avea rezultate notorii.

Dacă vor dori să se căsătorească cele mai bune zile sunt în august, timp în care aşteptarea îi face să devină irezistibili și vor fi asemeni unei tornade afective, pe 8 decembrie sau 14 noiembrie. Văsătorii căsătoriţi nu vor face altceva decât să se bucure de partenerii lor.

Când Jupiter va intra în retrogradare, pe 8 martie, este un moment bun pentru consiliere şi pentru rezolvarea diferendelor din relaţie. Vor auzi despre foştii parteneri că îi regretă, că recunosc că au făcut o greşeală când le-au cerut să se despartă sau au amânat data nunţii. Oricum, acestea nu se vor rezolva decât prin februarie 2019.

PESTI

Anul trecut a existat o nevoie dramatică de a echilibra planul familial cu cel profesional iar tendința continuă şi în acest an. Ambele zone sunt importante, ceea ce le va cere timp si energie. Inevitabil, vor exista în ambele tabere, persoane care vor fi nemulțumite.

Vor trebui să găsească calea de mijloc și să evite tentaţiile, care vor fi destul de mari. Mai multă distracția a intrat în viața lor de anul trecut şi la fel va fi şi în 2018.

Artiştii şi creatorii de orice fel vor fi inspiraţi, vor avea un an cum nu au mai avut de ceva vreme. Se vor bucura de viaţa de boem până în august, după care vor reveni la muncă şi vor avea o atitudine serioasă.

Există un echilibru al elementelor în tema lor, chiar dacă vor avea impresia că oamenii sunt inutili, cruzi și insensibili, pentru că nu au timp să vadă compasiunea lor.

Trebuie să înțeleagă că nimic din toate astea nu sunt rău intenționate, că doar vremurile pe care le trăim conduc lucrurile. Vor trebui să dea dovadă de compasiune chiar şi atunci când cei din jurul lor par preocupaţi de altele.

Să nu pună la suflet cuvintele și comportamentul oamenilo,r pentru că mulți dintre ei sunt prea grăbiţi ca să mai realizeze că sunt şi oameni sensibili în preajma lor.

Jupiter este în Casa a 9-a, a credinței, a ideilor filosofice, a studiilor superioare și a drumurilor lungi, din 10 octombrie 2017 și acesta a fost singurul mod prin care, practic, i-a obligat pe aceşti nativi să abandoneze calculatorul şi telefonul mobil, pentru a se bucura cu adevărat de viaţă.

Şi pentru a se asigura că nu sunt dependenţi de muncă, au descifrat corect mesajul de a lua o pauză. Jupiter va rămâne aici până pe 8 noiembrie 2018, deci în prima jumătate a anului nu trebuie decât să se relaxeze, să se bucure de viaţă, să-şi trăiască iubirea sau să experimenteze bucuria de a fi iubit şi fericit.

Mulţi nativi care sunt singuri şi-ar putea întâlni jumătatea acum şi multe dintre nativele Peşti vor descoperi, încântate, că sunt însărcinate. Cei care se vor căsători în această perioadă, vor retrăi, cu drag, mult timp de-acum încolo, perioada în care s-au îndrăgostit.

Pe 4 martie, Venus și Mercur se va îmbrăţişa cu Jupiter într-un trigon superb, ceea ce va aduce plenitudinea binecuvântării cu iubire şi pentru unii nativi poate fi momentul în care viaţa lor va lua o altă turnură – se vor căsători sau vor decide să se căsătorească.

O altă miză a acestei zile este că ea va fi una dintre cele mai bune zile din an pentru decizii radicale în ce priveşte Imaginea, de la aspectul fizic la look-ul personal. Să evite toată vara să stabilească data casătoriei, iar cei căsătoritţi să fie mai autoritari cu copii lor și nu să le cânte în strună.

Odată cu trecerea lui Jupiter în Săgetător, se vor pomeni antrenaţi în grupuri de amici, în gaşca de la birou, în competiţie cu alţii dar şi cu sine, pentru a da măsura talentului lor profesional. Îşi vor dori să obţină noi competențe pentru a-şi putea promova realizările în compania în care lucrează.

Pot primi oferte ispititoare de la vânători de capete din recrutarea forţei de muncă pentru un job mai bine plătit și angajează, independent de aceştia, varii comisioane, locuri de muncă cu contract sau decid să lucreze pentru ei.

Vor face totul ca să se menţină în formă – vor convinge un prieten sau îşi vor cumpăr un câine pentru plimbări regulate sau vor alege să meargă la o sală de sport – zumba este o formă de menţinere a corpului foarte bună.

Se pot bucura de drumeţii la sfârșit de săptămână sau de excursii pe bicicletă, de echitaţie sau îşi pot perfecționa tehnica de schi pe vreo pârtie de vară. Un abonament la o sală spa le poate fortifica sănătatea. Unii dintre ei ar putea iniţia un adevărat concurs cu un iubit/ă vis-a-is de cât vor pierde în greutate până la ziua lor.

Cât timp Jupiter este retrograd, din 7 martie până în 8 septembrie, să fie atenţi iniţierea unui nou proiect sau la faptul că rolul lor în firmă sau instituţie va fi în creștere. Totuşi, locul de muncă, funcţia sau poziţia pe care şi-o doresc, nu vor fi disponibile decât din februarie 2019.

sursa: revistateo.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com