Horoscop zilnic 11 decembrie: Racii își asumă o relație pe termen lung - RADIO FX NET

Horoscop zilnic 11 decembrie: Racii își asumă o relație pe termen lung

Berbec
Fiţi mai prudent la locul de muncă şi nu vă complicaţi cu lucruri pe care nu le veţi putea duce la bun sfârşit. Spre seară, primiţi o veste de la o persoană dragă.
Taur
Vă simţiţi liber, detaşat de toate, dar, în acelaşi timp, vreţi să arătaţi înţelegere faţă de alţii. La locul de muncă au loc unele schimbări care stârnesc discuţii.
Gemeni
Aveţi destul de multe probleme pe plan financiar. Este momentul să priviţi lucrurile realist şi să luaţi măsuri. Este momentul să consolidaţi relaţia de cuplu.

Rac
Dacă în ultima perioadă v-a stat capul numai la aventuri, acum simţiţi nevoia de ceva stabil. Astrele spun că asumare unei relaţii pe termen lung este bine aspectată.
Leu
Astăzi va trebui să vă ocupaţi serios de bani. S-ar putea să fie nevoie să negociaţi cu unele persoane străine.Dacă nu luaţi măsuri, s-ar putea ca situaţia să scape de sub control.
Fecioara
Este vremea să vă daţi seama ce vreţi cu adevărat, nu ceea ce vi se pare că vă place pe moment. Evitaţi pe cât posibil să daţi sau să luaţi bani cu împrumut astăzi.
Balanţa
Cel mai bun lucru pe care-l constataţi odată cu trecerea timpului este că puteţi să faceţi mai uşor diferenţa între problemele reale şi micile iritări zilnice.
Scorpion
Sunteţi pregătit să faceţi eforturile necesare pentru a duce la bun sfârşit toate planurile profesionale. Încercați să doptaţi metode de lucru mai performante.
Săgetător
Cineva este atât de posesiv cu dumneavoastră, încât devine enervant. Dacă luaţi măsuri, faceţi-o ferm, însă aveţi grijă să nu deveniţi violent, nici măcar verbal.
Capricorn
Treceţi printr-o situaţie mai dificilă şi vă vin în minte tot felul de soluţii, care de care mai năstruşnice. În viaţa sentimentală, viitorul cuplului depinde de voi.
Vărsător
Dacă simţiţi că aveţi o existenţă anostă, în care zilele se scurg fără micile bucurii care fac viaţa frumoasă, nu mai staţi pe gânduri, amuzaţi-vă făcându-vă câteva mofturi.
Peşti
Sunteţi plin de idei originale pe care le puteţi pune în practică dacă vă rupeţi de activităţile mondene şi vă concentrati asupra propiilor interese.  sursa : http://jurnalul.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com