Horoscopul Egiptean cunoaște totul despre tine. Descoperă ce zodie ești și ce trăsături te caracterizează

Oamenii au încercat de-a lungul timpului să prezică evenimente care se întâmplă într-un anumit moment din timp și spațiu. Astfel, s-au descoperit legături între persoane și planetele care le guvernează. Oamenii și-au dorit dintotdeauna să afle ce le rezervă viitorul.

a

Într-un anumit moment din timp, civilizația egipteană era una dintre cele mai prospere și dezvoltate ale acelei vremi, iar aceste caracteristici și-au lăsat amprenta până în ziua de astăzi. Estul ocupă o poziție fruntașă în acest domeniu, dar nici Egiptul nu se lasă mai prejos.

Horoscopul Egiptean este unic și se referă la Zeii egipteni care sunt atribuiți fiecărei persoane născute într-o anumită zi sau perioadă din lună. Poți afla ce caracteristici deosebite ai și ce te deosebește de toți ceilalți. Citește horoscopul de mai jos pentru a afla care sunt trăsăturile pe care le-ai preluat de la zeii Egiptului:

1. Nil

1-7 ianuarie , 19 – 28 iunie, 1 – 7 septembrie, 18 – 26 noiembrie. Reprezentanții acestei zodii sunt persoane foarte pasionale, dar și extrem de emotive.

2. Amon Ra

8 – 21 ianuarie, 1 – 11 februarie. E zeul oamenilor înțelepți și integri. Îi caracterizează optimismul fără limite.

3. Mut

21 – 31 ianuarie, 8 – 22 septembrie. Ești o persoană care pune foarte mare accent pe sentimente și ești întotdeauna gata să sari în ajutorul persoanelor pe bune, și nu doar prin cuvinte.

4. Geb

12 – 19 februarie, 20 – 31 august. Ești ușor de influențat și o persoană extrem de atractivă. Ai o mulțime de prieteni și ai mereu o grămadă de oameni în jurul tău.

5. Osiris

1 – 10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie. Ești o persoană care se încrede în propriile forțe și trăiești fiecare moment la maximum. Nu te temi de momentele în care ai eșuat în viață.

6. Isis

11 – 31 martie, 18 – 29 octombrie, 19 – 31 decembrie. Ești o persoană deschisă, foarte ambițioasăși îți ajuți mereu oamenii dragi atunci când trec prin momente dificile.

7. Toth

1 – 19 aprilie, 8 – 17 noiembrie. Sunt oameni care au capacitatea de a analiza totul și au o gândire extrem de logică.

8. Horus

20 aprilie – 7 mai, 12 – 19 august. Ești o persoană cu un optimism de invidiat și ești gata să ții piept tuturor greutăților vieții.

9. Anubis

8 – 27 mai, 29 iunie – 13 iulie. Ești o persoană idealistă și sensibilă. Uneori, idealismul tău îți poate crea probleme.

10. Seth

28 mai – 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie. Ești o persoană foarte ambițioasă și creativă. Găsești mereu soluții și adori să comunici intens cu ceilalți.

11. Bastet

14 – 28 iulie, 23 – 27 septembreie, 3 – 17 octombrie. Ești o persoană atrăgătoare, intuitivă și felul în care te descurci în cazul situațiilor dificile atrage oamenii de partea ta.

12. Sekhmet

29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie. Ești o persoană foarte sensibilă, mândră și nu cedezi niciodată în fața greutăților. Știi să te autocontrolezi cu succes și acesta este motivul pentru care faci rareori greșeli.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com