AD

MONDEN

Însărcinată în șase luni, Celia a luat o decizie radicală. Ce nu va mai face artista

todaynoiembrie 16, 2021

Background
share close
AD
AD

Celia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, care a reușit să-și păstreze publicul aproape în toți acești ani. Artista trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, însărcinată fiind în luna a șasea. Recent, Celia a făcut un anunț cu privire la cariera ei artistică.

Motivul pentru care Celia renunță la muzică

Mulți ar crede că renunțarea Celiei la ceea ce a consacrat-o și anume muzica ar fi determinată de sarcina artistei, însă nu este vorba despre asta. Cântăreața a declarat că a încetat demult să se mai viseze pe scenă pentru că simțea că nu-și mai găsește locul. Artista este de părere că și-a trăit visul copilăriei, însă a renunțat când nu s-a mai identificat cu acest vis.

Să poţi să te menţii ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-ţi oferi energia pentru proiectul respectiv. Iar eu pot să spun că m-am retras. Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puţin, a spus Celia în emisiunea Viața vedetelor.

Celia recunoaște că putea mult mai mult, mai ales că la un moment dat își dorea să devină un artist internațional. Artista este împăcată cu gândul că și-a lăsat amprenta în muzică, într-un mod frumos și spune că este foarte posibil să revină pe scenă peste vreo doi ani, pentru că are deja câteva piese gata.

Celia este însărcinată în șase luni

Deocamdată, cântăreața devenită celebră prin piesa: Trag aer în piept, se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Artista așteaptă venirea pe lume a unui bebeluș mult dorit. În trecut, Celia a pierdut două sarcini și a avut anumite interdicții din partea medicilor. Artista a suferit două operații pe uter, iar acum când a reușit să rămână însărcinată din nou, s-a temut să se bucure.

Abia atunci când medicul i-a spus că are o sarcină sănătoasă, a răsuflat ușurată și a a simțit că visul ei este pe cale să devină realitate. Celia a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară chiar în ziua în care a împlinit 37 de ani. Artista și soțul ei mai au un băiețel pe nume Angelo, care are 7 ani.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com