Jurnalist ucis în războiul din Ucraina. Ce au găsit autoritățile asupra sa - RADIO FX NET

Jurnalist ucis în războiul din Ucraina. Ce au găsit autoritățile asupra sa

Un jurnalist american a fost ucis în războiul din Ucraina. Potrivit primelor informații oferite de autoritățile ucrainene, este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani care ar fi fost împușcat de către soldații ruși. Acesta se afla în zona Irpin, în apropiere de capitala ucraineană aflată sub atacul invadatorilor ruși.

Jurnalist ucis în războiul din Ucraina

Potrivit The Jerusalem Post, jurnalistul american ucis a fost identificat ca fiind Brent Renaud, în vârstă de 51 de ani, cetățean american. Polițiștii ucrainieni au găsit asupra sa o legitimație de la New York Times, însă cotidianul american a anunțat, după ce și-a exprimat condoleanțele, că jurnalistul nu se afla în misiune în Ucraina pentru New York Times.

Suntem profund întristați să auzim de moartea lui Brent Renaud. Brent era un realizator de film talentat care a contribuit pentru NYT de-a lungul anilor. Deși a contribuit în trecut (cel mai recent în 2015), el nu se afla într-o misiune în Ucraina pentru New York Times. Informațiile inițiale care au circulat s-au bazat pe găsirea unei legitimații care fusese emisă cu mai mulți ani în urmă pentru o altă misiune, a transmis publicația americană.

Anunțul Poliției din Kiev după moartea jurnalistului american

Șeful Poliției din Kiev acuză armata rusă că ucide fără milă chiar şi jurnaliştii internaţionali care încearcă să prezinte realitatea dură a atrocităţilor provocate de ruşi în Ucraina. În a 18-a zi de război, rușii se apropie tot mai tare de Kiev, după ce au pus stăpânire pe mai multe orașe-cheie și au răpit doi primari.

Bineînţeles, profesia de jurnalist presupune riscuri, dar cetăţeanul american Brent Renaud a plătit cu viaţa pentru încercarea de a expune cruzimea şi lipsa de scrupule a agresorului, a precizat la final şeful Poliţiei din Kiev.

Andrey Nebitov a dezvăluit duminică, 13 martie că un corespondent New York Times, în vârstă de 51 de ani, a fost împuşcat mortal astăzi, în Irpin. Șeful Poliției din Kiev a anunțat că mai este un jurnalist care a fost rănit și că acum  se încearcă transportarea victimelor în afara zonei de luptă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com