AD

HOROSCOP

Lucruri pe care un bărbat le va face doar pentru femeia vieții lui

todayianuarie 16, 2017 5

Background
share close
AD
AD

Își va schimba părerea pentru femeia din viața lui

Bărbații sunt încăpățânați, iar de cele mai multe ori nu îi dau femeii dreptate. Așadar, de multe ori, într-o relație, o femeie se poate plânge că nu reușește să-și convingă iubitul să facă ceva. Motivul? Lipsă de respect sau lipsa de iubire.

 

Iubirea și respectul merg mână în mână într-o relație. Dacă relația voastră este strict bazată pe sex, atunci părerile tale nu vor conta atât de mult. Așadar, nu vei reuși să-l convingi să meargă cu tine într-un loc care ție îți place foarte mult, în condițiile în care ultimele voastre ”întâlniri” au fost cu gașca lui de prieteni, decât dacă te iuebște cu adevărat. Un bărbat care te respectă și te iubește cu adevărat va căuta o cale de mijloc, va face un compromis, îți va înțelege nevoile.

Va lupta pentru femeia pe care o iubește

Dacă relația trece de etapa de început și vezi că iubitul tău nu este pregătit să treacă la următorul nivel, înseamnă că nu te iubește. Un bărbat va lăsa lucrurile să curgă natural, de la sine, din iubire pentru femeia vieții lui. Nu va bloca etape, nu te va lăsa să crezi că este împreună cu tine doar pentru sex. Va fi pregătit să facă planuri pe termen lung, să-ți cunoască familia, să se mute cu tine și, în cele din urmă să formați o familie.

 

Va face orice pentru femeia vieții lui

Un bărbat care a iubit măcar o dată în viață știe cât de valoroase sunt aceste sentiment. Mai ales dacă a fost la un moment dat în situația în care nu a pus preț pe ele și i-a lăsat să scape o femeie pe care a iubit-o. A realizat greșeala pe care a făcut-o, iar când va întâlni a doua oară iubirea, nu va mai rata ocazia de a fi fericit. Așadar, își va susține iubita indiferent de situație, îi va respecta deciziile, iar dacă relația lor va trece prin impas, bărbatul va face tot posibilul să rămână cu femeia vieții lui.

10 semne că iubitul tău s-a maturizat emoțional

Nu este gelos

Bărbații maturi sunt siguri pe ei și nu devin geloși când tu vorbești cu o persoană de sex opus. În plus, nu este invidios pe realizările tale și te încurajează să îți urmezi visurile.

Este stabil financiar

Bărbații maturi sunt capabili să se întrețină singuri și reușesc să țină un job mai mult de o lună-două. Știu foarte bine ce vor în carieră, au un plan de viitor și nu cedează la primul eșec.

Nu îi este teamă de viitor

Un bărbat matur nu privește cu teamă la viitorul alături de iubita lui și nu fuge de responsabilitate. Dacă nu vrea o relație stabilă, are suficient curaj să îți spună asta.

Este cinstit

Un bărbat matur spune sincer ne nemulțumiri și nesiguranțe are, precum și ce anume vrea de la o relație. El este destul de sigur pe el că poate avea o femeie fără să îi spună minciuni.

Ia decizii cu ușurință

Un bărbat matur emoțional poate lua decizii foarte ușor și nu se lasă influențat de trecut sau de ce spun alții. În plus, în momentul în care termină o relație, nu se mai gândesc la fosta iubită ori nu încep o relație nouă până când nu sunt siguri că au uitat-o pe fosta.

Nu iese cu alte femei

Un bărbat matur nu are nevoie să facă alte cuceriri în timp ce este într-o relație cu o altă femeie. Dacă îi place să aibă cât mai multe iubite, nu este pregătit pentru o relație serioasă.

Îți respectă intimitatea

Bărbații maturi au destulă încredere în ei încât să îți respecte intimitatea și nu vor să știe în fiecare secundă a vieții lor la ce te gândești. Nu încearcă să îți citească mesajele și nu îți impun reguli, ci îți respectă libertatea.

Se împrietenește cu prietenii tăi

Un bărbat imatur nu este interesat de prietenii tăi, pentru că nu are planuri să rămână lângă tine. Caută o persoană care vrea să cunoască oamenii din preajma ta și să încerce să îi cunoască.

Nu este egoist

Bărbații maturi sunt mai generoși și se poartă frumos cu femeia de lângă ei. Nu se gândesc doar la ei și țin întotdeauna cont și de ce gândește ea.

Nu îi place drama

Bărbații maturi fug de dramă și de situații complicate. Nu bârfesc și nu se plâng toată ziua de nereușitele lor.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com