AD

MONDEN

Mihai Mitoșeru regretă că a divorțat. „După 14 ani de zile ne certam foarte rău, vorbeam urât…Mă gândesc că ar fi trebuit să fac ceva”

todaynoiembrie 24, 2022

Background
share close
AD
AD

Mihai Mitoșeru a fost invitat în emisiunea “Bărbați vs Femei”, prezentată de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, unde a vorbit despre regretele sale față de divorț.

Am divorțat acum 3 ani. Am avut două relații, una de 10 ani, una de 14, cred că am fost destul de ok în viața asta și destul de serios. Nu mă întreba de ce am divorțat, că nici eu nu știu, acum îmi pare rău. Ne plafonasem, nu am știut cum să gestionez situația. După 14 ani de zile ne certam foarte rău, vorbeam urât.

Poate ar fi trebuit să fac și eu ceva, dar în loc să fiu eu mai ok și mai matur, îi răspundeam mai rău decât o făcea ea și nu am știut să salvez situația. Mi s-a părut că cel mai bine e să plec din acea relație. Acum, după trei ani de zile nu mai gândesc așa. Mă gândesc că ar fi trebuit să fac ceva. E tardiv, oricum. În ăștia trei ani, nici nu pot să spun că am găsit pe cineva cu care aș fi vrut să rămân.

Acum m-am și maturizat, văd altfel pe toată lumea, văd altfel oamenii, încep să am alte pretenții. Practic, nu vreau mult, eu sunt un om normal, vreau niște chestii normale, dar normalitatea în ziua de azi e ceva senzațional. Poate m-am și obișnuit să fiu singur, ceea ce e foarte rău, poate nici nu am găsit fata cu care aș vrea să rămân, habar nu am. Dar, sunt deschis“, a declarat Mihai Mitoșeru, potrivit wowbiz.ro.

M-a crescut și singură, că la un moment dat au divorțat ai mei. A fost și mamă și tată. Ea mi-a dat niște sfaturi, dar niciodată nu mi-a spus că ar trebui să fac asta că vrea ea sau ar trebui să fiu cu persoana asta că zice ea. Din contră, ea s-a înțeles foarte bine cu persoanele cu care eu am avut relații. Când ne certam, mama a fost de partea lor. Nici mie nu îmi convine că sunt singur, acum hai să fim sinceri.

Nu sunt făcut să fiu singur, sunt om de relație, drept dovadă relațiile de 10, respectiv 14 ani, înseamnă enorm, unii poate nu au într-o viață. Trebuie să găsesc persoana cu care simt eu că vreau să stau, să trăiesc“, a mărturisit Mihai Mitoșeru, la Bărbați vs Femei.

Cum a reacționat mama lui Mihai Mitoșeru când a aflat că fiul ei divorțează

Vedeta Kanal D a povestit recent, într-un interviu pentru ego.ro, că mama lui i-a ținut mereu partea fostei sale partenere de viață, în cei 14 ani de relație: “M-a certat de multe ori, m-a și bătut. La un moment dat, când am divorțat, a venit mama cu un făcăleț și eu nu știam dacă să râd sau să fug. Pe de-o parte îmi venea să râd că ea vine să mă bată, când și eu am 100 de ani, dar mă durea. Am zis să fug, totuși, că dă mama tare cu făcălețul.

Mi-a dat. Mama tot timpul a ținut cu nevastă-mea în toată perioada asta, de 14 ani de relație. Când ne certam, când am divorțat a ținut cu ea. Întotdeauna unii țin cu cine nu trebuie. Și eu țin cu Dinamo, dar nu mă pricep la fotbal.“, a declarat Mihai Mitoșeru, potrivit wowbiz.ro.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com