Mihai Voropchievici, horoscopul runelor 19 – 25 februarie: O zodie primeste o dragoste spontana

Numerologul Mihai Vorpochievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna ce urmează.

a

Berbec – Berbecii au o săptămână în care îşi pot rezolva problemele, apăsările, grijile zilei de mâine doar discutând cu cei din jur.

Taur – Taurii au o săptămână de câştigători pe toate fronturile.

Gemeni – Gemenii au o săptămână în care vor fi în centrul atenţiei. Sunt răsfăţaţii zodiacului.

Rac – Racii trebuie să lase săptămâna ce a trecut în urmă. În aceste zile trebuie să se pregătească pentru realizările ce vor veni.

Leu – O săptămână în care te poţi plimba pe distanţe scurte sau mai lungi. O săptămână de excursii.

Fecioară – După toată întorsătura şi indecizia, în sfârşit, o săptămână în care se poate produce un salt rapid şi calitativ. Nu pierde ocazia.

Balanţă – E o săptămână de bine în domeniul fanteziei şi amorului. Pentru necăsătoriţi, e simbolul dragostei, ceva nou, o dragoste pasională.

Scorpion – E o perioadă în care ești obligat să suporți un adevăr foarte important care îți poate marca viața

Săgetător – Nu e o săptămână ușoară, va fi una grea. Poți trece peste probleme, e doar o săptămână, nu e cu bătaie lungă

Capricorn – Intri într-o ceață, în comuniune cu forțele divine. Te vei închide în tine. Ar trebui să scoți la lumină niște secrete și adevăruri pentru că altfel nu îți vei putea elibera sufletul. E o perioadă cu încărcări spirituale foarte mari

Vărsător – Ești pus pe ceartă. E o săptămână de tensiuni și discuții. Încearcă să ieși din zona aceasta, totul se rezolvă cu calm și linște

Pești – Ești într-o perioadă de așteptare. Se anunță ceva foarte important. Poate schimbarea unui loc de muncă. Schimbările vin acum. Trebuie să acționezi acum, ai un an bun. Schimbările ce vor veni sunt foarte importante

sursa: a3.ro

18 Adevăruri în spatele obiectelor pe care le folosim în fiecare zi

De ce adidașii au un vârf din cauciuc? Și de ce sunt tăieturi pe baghete? Cu toţii ne-am pus aceste întrebări cel puțin o dată.

Iată adevăratele semnificații din spatele lucrurilor pe care le folosim în fiecare zi. Este interesant să aflăm că unele dintre ele au fost influențate de evenimente istorice, iar altele au apărut ca urmare a confuziei lingvistice ca și cu ultimul punct de pe lista noastră.

De ce nu sunt literele de pe tastatura calculatorului ordonate în ordine alfabetică?

Unii oameni cred că acest aranjament de litere a fost creat pentru a vă ajuta să ajungeți la tastele cele mai frecvent utilizate cu ușurință. Dar asta este doar o parte a adevărului. La mașinile de scris originale, literele erau aranjate în ordine alfabetică. Cu toate acestea, plasarea tastelor în acest fel facea tastarea dificilă, pentru că vechile mașini de scris se blocau cu ușurință. De aceea, literele care sunt frecvent utilizate împreună sunt plasate departe una de cealaltă.

A apărut apoi aspectul familiar al tastaturii QWERTY. Este departe de a fi perfect, dar oamenii nu-l vor schimba pentru că toată lumea s-a obişnuit.

De ce unele haine au patch-uri pe cot?

Această tendință de modă a apărut inițial pe hainele militare. Soldații trebuiau să se târască pe coate, iar țesătura subțire se rupea. De aceea, coatele uniforme erau acoperite cu un strat suplimentar de țesătură.

Mai târziu, vânătorii au adoptat această idee, făcând astfel împușcarea mai convenabilă și salvând țesătura. Iar după anii ’50, studenții din multe universități americane au împrumutat ideea și au transformat-o într-o tendință reală de modă.

De ce este vândută înghețată într-un con?

La sfârșitul secolului al XIX-lea, înghețata a fost vândută în “pahare de înghețată penny”. Acestea au fost clătite cu apă, în cel mai bun caz, înainte ca alt client să le folosească.

Cu toate acestea, o soluție simplă a apărut în 1904. Datorită vremii extrem de calde, oamenii se îngrămădeau să cumpere înghețată, dar vânzătorul nu avea suficiente pahare pentru toate acestea. Vânzătorul de vafe a rulat rapid vafele în formă de con și le-a vândut ca înghețată.

Toți au fost mulțumiți de rezultat, în special medicii, deoarece paharele penny au fost un motiv pentru răspândirea tuberculozei.

Ce face acest mic punct negru?

Micul punct negru dintre bliț și aparatul foto de pe un iPhone este un microfon care anulează zgomotul. A fost plasat acolo pentru a filtra zgomotul ambiental de la sunetul dorit, care este deosebit de util în medii zgomotoase. Ajută telefonul să taie zgomotele de fundal și să vă păstreze vocea.

De ce Tenişii au vârfuri din cauciuc?

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com