AD

ACTUALITATE

Milionarul român care și-a construit cel mai luxos loc de veci din Bellu, dotat cu patru etaje și lift, a fost prezentat de actorul Toni Ionescu

todaymartie 12, 2024 756

Background
share close
AD
AD

Un magnat român și-a ridicat un loc de veci luxos, cu lift, în cunoscutul cimitir Bellu, iar imaginile sunt cu adevărat remarcabile! Acest magnat este Tiberiu Urdăreanu, proprietarul grupului de companii UTI Grup. Cavoul său de excepție, cu o construcție evaluată la aproximativ 100.000 de euro, se distinge prin cele patru etaje și un lift special conceput pentru a facilita accesul la toate nivelurile.

Locul de veci al lui Tiberiu Urdăreanu din cimitirul Bellu este dotat cu un sistem de securitate sofisticat, care permite accesul doar persoanelor autorizate, prin intermediul unei cartele. Intrarea în cavou amintește de intrarea într-un bloc de locuințe, însă este mult mai tehnologizată și controlată. De asemenea, cavoul este echipat cu un sistem de alarmă cu senzori de mișcare, care alertează serviciul de pază în caz de încercare de escaladare a gardului.

Actorul Toni Ionescu a prezentat acest loc pe pagina sa de Facebook, exprimându-și opinia cu privire la acest proiect impresionant. “Cea mai mare aroganță. Aroganța maximă o avem aici. La familia Urdăreanu, Tiberiu Urdăreanu, unul dintre cei mai mari proprietari de firmă de IT din România. A făcut această clădire din marmură neagră, arată a mausoleu, nu a mormânt. Clădirea are trei etaje subterane. Și în subteran puteți coborî cu liftul!”, a menționat Toni Ionescu.

Vizitatorii acestui loc de veci beneficiază de toate facilitățile necesare, inclusiv un sistem de ventilație menit să aducă aer proaspăt în clădire. Este un gest care reflectă determinarea de a păstra acest loc în condiții perfecte și de a asigura siguranța absolută.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com