Polițistul care a făcut furori pe Internet. Cum și-a “accesorizat” uniforma de om al legii: “Pantaloni mulați, gleznuțe la vedere, pantofi cu ciucurași… “

Tânărul polițist cu gleznuțele la vedere, viral pe Internet

Postarea în care apare un tânăr polițist în fața unui tonomat a făcut înconjurul Internetului. Modul în care acesta s-a îmbrăcat i-a făcut pe mulți să-l blameze pe omul legii chiar și de proprii colegi.

Tânărul polițist cu gleznuțele la vedere, viral pe Internet

Tânărul poliștit a devenit o adevărată vedetă a Internetului, după ce a decis să îşi modifice uniforma de serviciu, destul de vizibil. A vrut să o facă puţin mai specială decât a colegilor lui și acest lucru chiar a fost extrem de evident pentru toată lumea.

Îmbrăcat în uniforma de polițist, fără şosete, cu pantalonii mulaţi, gleznele la vedere şi mocasini în picioare, omul legii a făcut deliciul celor de pe rețelele de socializare.

Nu mult a durat, iar imaginea a fost preluată masiv de internauți. A ajuns și pe pagina de Facebook „Poliţiştii au umor”. Și chiar administratorul paginii nu a rezistat și a ţinut să îi transmită un mesaj tânărului poliţist care apare cu “pantaloni mulați, gleznuțe la vedere, pantofi cu ciucurași… “

Mesaj dur către tânărul polițist cu gleznuțele la vedere

Iată ce i-a transmis un coleg de-al său tânărului polițist cu gleznuțele la vedere, în mesajul care a însoțit poza devenită virală.

“Pantaloni mulați, gleznuțe la vedere, pantofi cu ciucurași. Am primit de la zeci de oameni fotografia și toți mă întrebau: „O postezi? O postezi? Ce părere ai despre colegul tău?” Ce părere să am? Comisarul Moldovan aka Sergiu Nicolaescu, cred că se răsucește în mormânt. Nu credeam că există așa ceva și nici că voi vedea așa ceva. #băbăiatule Îmi închipui ce ar însemna să te duci cu un astfel de om pe stradă la o intervenție, deși, la cum e ferchezuit, mi-e greu să accept că lucrează în stradă. Probabil ai nevoie de o poșetă cu care să lovești infractorii în cap, că altceva nu văd ce ai putea pune pe curelușa pantalonilor. Prietene, tu ai nevoie de absorbante, nu de sucuri, nu te supăra pe mine. Sau eventual de o ședință la solar, o epilare definitivă, o programare la unghiuțe și una la o esteticiană pentru „pârscene”.

Îmbrăcat în uniforma de polițist, fără şosete, cu pantalonii mulaţi, gleznele la vedere şi mocasini în picioare, omul legii a făcut deliciul celor de pe rețelele de socializare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com