AD

ACTUALITATE

Povestea tristă a doamnei Maria: „Încă din copilărie am fost chinuită“

todayaugust 17, 2022 5

Background
share close
AD
AD

Tanti Maria are o poveste de viață tristă asemeni multor femei de vârsta ei. A trăit o copilărie plină de neajunsuri și chinuitoare. S-a căsătorit de mică și a rămas văduvă la 40 de ani. Deși a muncit, are o pensie care „nu îi ajunge nici de pâine.“

Tanti Maria: „Mă mulțumesc dacă aduc o pâine acasă, este scumpă și aceea!”

Femeia în vârstă de 62 de ani se chinuie să muncească pe unde apucă. Viața i-a fost dură de când era copil, iar norocul pare că nu a prea trecut pe la poarta sa.

Povestea tristă a doamnei Maria: „Încă din copilărie am fost chinuită“

Se spune că norocul ți-l mai faci și cu mâna ta, însă de multe ori, nu reușim să ne dăm seama ce ingrediente trebuie să folosim pentru un gram de noroc. Tanti Maria a trăit o viață în lipsuri și agonie. Când credea că a găsit un om cu care să trăiască o bătrânețe liniștită, soarta i-a jucat din nou feste.

„Încă din copilărie am fost chinuită, așa soartă rea am avut! M-am căsătorit fată săracă, la 40 ani am rămas fără soț. Când mi-am dat seama cât de grea este singurătatea, am găsit un om bun, sufletist și simțeam că spre bătrânețe îmi voi găsi liniștea sperată!”, spune Tanti Maria.

După ce și-a găsit sufletul pereche, Tanti Maria a ajuns să aibă grijă de bărbat. Bătrân și bolnav, nu se poate duce nici la toaletă, iar femeia de 62 de ani îl îngrijește ca pe copilul pe care nu l-a avut niciodată. Povestea sa traumatizantă nu se oprește aici. Nu are nici copii, dar nici vârsta de pensionare, așa că cu cei doar 200 de lei, nu se ajunge cu banii.

Pentru a-și putea cumpăra mâncare, Tanti Maria muncește cu ziua. Astfel reușește să-și întrețină soțul și un câine amărât pe care l-a adoptat. Îi este extrem de greu, a renunțat și la frigider și la aerul condiționat pentru a putea trăi la limită cu banii.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com