Pune usturoi si foi de dafin intr-o sticla si ascunde-o in casa! Efectul te va uimi!

Ce poti face cu usturoi si foi de dafin? O idee ar fi sa gatesti, insa poti pune in aplicare si un truc care-ti va umple casa de energii pozitive si va alunga starile negative ale celor ce locuiesc in ea. Acest truc este practicat chiar si in tarile occidentale pentru reimprospatarea energiilor din spatiul de locuit, iar efectele semnalate au fost intr-adevar uimitoare.

a

Cum iti dai seama daca ai energii negative in casa?
Tuturor ni se intampla sa avem stari depresive, angoase, ori sa simtim ca nimic nu merge asa cum am planificat. Insa, daca aceasta situatie se perpetuaza pe termen lung si se intampla cu precadere atunci cand suntem acasa, in intimitatea propriei locuinte, exista o posibilitate ca spatiul de locuit sa fie incarcat cu energii negative.
A crede in energii negative nu mai este de mult un semn de nestiinta si primitivism. Dimpotriva, chiar si medicii si cercetatorii sustin ca energiile sunt parte din noi si din vietile noastre. Ne este recomandat chiar si la medic sa ne pastram optimismul si gandirea pozitiva, intrucat o energie pozitiva ne ajuta creierul si oganismul sa lupte cu diverse boli.

Asadar, o casa incarcata energetic se va reflecta asupra starii de spirit a proprietarului si a celor ce locuiesc in ea. Atunci cand ajungi acasa, dupa o zi incarcata, confortul din propria locuinta ar trebui sa te destreseze, sa te linisteasca, sa te faca sa uiti de grijile de peste zi si cele ce urmeaza a doua zi. Daca acest lucru nu se intampla, ba dimpotriva, starea de angoasa se accentueaza, este posibil ca in casa ta sa graviteze o energie care sa te afecteze pe termen lung. Si pentru ca nu-ti doresti asta, iti prezentam o solutie ieftina, la indemana, care chiar functioneaza! Nu costa nimic s-o incerci. Afla cum trebuie sa procedezi in randurile de mai jos.

Cum alungi energiile negative din casa cu usturoi si foi de dafin?
Cu siguranta ai deja ingredientele in casa. Daca nu le ai, procurarea lor e la indemana oricui. Iata de ce ai nevoie:

7 foi de dafin
7 catei de usturoi
o sticla transparenta cu dop
1 litru de apa minerala (nu carbogazificata)
Adauga in sticla cele 7 foi de dafin intregi si cei 7 catei de usturoi, dupa care umple-o cu un litru de apa. Pune dopul si ascunde sticla in locul in care simti ca emana cele mai intense energii. Poate fi vorba despre bucatarie, dormitor sau camera de zi. In general, se aplica locului in care iti petreci cel mai mult timp din zi.

Efectele benefice ale acestui truc se resimt in numai 7 zile! Incearca si spune-ne cum a functionat pentru tine!

Cum afli daca ai energii negative in casa cu ajutorul unui pahar cu apa

Cum afli daca ai energii negative in casa? Prin ce modalitati poti descoperi daca printre cauzele nelinistii tale se numara prezenta spiritelor rele in mediul inconjurator? Exista un truc prin care poti afla asta, o modalitate care implica un simplu pahar cu apa.

Cele mai multe metode de depistare a energiilor negative sunt destul de complicate. Unele dintre ele presupun incantatii pe care trebuie sa le stii din memorie, altele ritualuri destul de periculoase pentru obiectele din jur.

Te poti folosi de lumanari sau de ierburi aromatice pentru ca divinitatea sa iti spuna daca esti pandit de cel necurat, insa multe din aceste practici sunt criticate de lumea crestina, considerate pagane.

Unul dintre trucurile care nu are nimic de-a face cu vrajitoria implica apa, un ‘instrument’ viu, despre care cercetatorii au aflat recent ca are memorie, ca poate sa comunice cu noi si ca isi schimba compozitia fizica si aspectul in functie de vibratiile care persista in mediu.

Celelalte ingrediente de care ai nevoie sunt otetul de mere si sarea. Poti folosi un pahar mare sau o ceasca pentru a amesteca cele trei ingrediente.

Se amesteca in partile egale (1/3 de pahar din fiecare) cu o lingura de metal. Metalul, la fel ca si apa, transmite informatia, spre deosebire de plastic, care doar o infatiseaza si nu o reproduce.

Pune paharul cu apa, sare si otet in orice colt al casei unde te-ai simtit prost in ultima vreme. Daca dupa o zi observi ca pe urmele paharului au aparut niste urme ciudate, ori ca lichidul nu miroase a otet, atunci e semn ca in casa ta exista energie negativa.

http://teotrandafir.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE