AD

MONDEN

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce a luat un bebeluș în brațe. Vedeta a fost sinceră

todayaprilie 6, 2022

Background
share close
AD
AD

Bianca Drăgușanu a avut o reacție surprinzătoare în momentul în care a luat în brațe un bebeluș. Vedeta are o fetiță superbă din căsnicia cu Victor Slav și iată că acum și-a dezvăluit intențiile cu privire la o posibilă nouă sarcină.

Bianca Drăgușanu despre o nouă sarcină

Bianca a dezvăluit că îi era dor să țină un bebeluș în brațe. Vedeta s-a arătat emoționată față de experiența în sine și a spus că vrea și ea un bebeluș. Nu se știe dacă a fost doar o idee de moment, sau și-a dezvăluit adevăratele intenții cu privire la o posibilă sarcină.

Uitasem cum e să ai un bebeluș așa mic în brațe. Vreau și eu acum. Vreau!, a spus Bianca Drăgușanu în timp ce ținea în brațe bebelușul unei cliente.

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce a luat un bebeluș în brațe

Copilul era al unei cliente venite la atelierul Biancăi Drăgușanu. Vedeta are o afacere de succes, cu rochii de mireasă și de ocazie. Pe plan profesional îi merge foarte bine, și potrivit presei, nici din punct de vedere sentimental nu are motive să se plângă.

Se vehiculează că Bianca Drăgușanu este în continuare într-o relație cu Gabi Bădălău, relație pe care o țin departe de ochii curioșilor.

Ce mesaj le-a transmis Bianca Drăgușanu – soacrei și cumnatei sale

Prin intermediul platformei Tik Tok, Bianca Drăgușanu a ținut să le transmită, cât în glumă, cât în serios, un mesaj soacrei și cumnatei sale. Este vorba despre mama și sora lui Gabi Bădălău, omul de afaceri cu care Bianca are o relație de mai multă vreme. Se pare că cele trei femei nu au o relație tocmai bună, iar Bianca a găsit o modalitate publică prin care să-și arate părerea cu privire la această situație:

Fetelor, acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata, acolo e locul tău. Insistă, să te latre și câinele când o să intri în ogradă, a spus Bianca Drăgușanu.

https://www.tiktok.com/@biancadragusanu8/video/7082073629789277446?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Într-un interviu pentru Wowbiz, Bianca Drăgușanu a făcut declarații emoționante cu privire la mama iubitului ei. Vedeta a spus că dacă aceasta ar cunoaște-o, cu siguranță ar iubi-o. Bianca a dezvăluit faptul că mama lui Gabi Bădălău nu i-a dat ocazia să o cunoască, dar cu toate astea a spus că ea o admiră, o respectă și o iubește.

Sursa: https://fresh24.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com