Saturn intra in Capricorn - Incep 3 ani de lectii dure si schimbari uriase pentru zodii - RADIO FX NET

Saturn intra in Capricorn – Incep 3 ani de lectii dure si schimbari uriase pentru zodii

Pe data de 20 decembrie 2017, Saturn, Marele Învăţător, numit în astrologie şi Marele Malefic, din cauza lecţiilor dure la care supune zodiile, intra în semnul Capricornului, iar acest aspect va dura trei ani, pănî în 2020.
ranzitul lent al lui Saturn prin semnul Capricornului va influenţa toate zodiile, în funcţie de sectorul pe care se formează aspectul, însă, chiar dacă vine cu lecţii grele şi ne obligă să le învăţăm, nu trebuie privit ca pe un aspect negativ. Acest tranzit ne poate fi de ajutor în evoluţie şi în vindecarea karmei, fiind considerat Lordul Karmei. Vor urma trei ani de provocări, de încercări, de teste şi de schimbări imposibil de evitat. Iată cum influenţează zodiile tranzitul lui Saturn prin semnul Capricornului!

Berbec

Intrarea lui Saturn din 20 decembrie in semnul Capricornului va avea loc în sectorul socio-profesional al nativilor Berbec. Acestia vor fi nevoiţi să-şi fixeze obiective clare şi să le respecte, vor fi forţaţi de împrejurări să devină responsabili şi determinaţi, iar toate acestea vor favoriza o poziţie de durată şi construirea unei cariere solide.

Taur

Saturn în Capricorn tranzitează casa călătoriilor, a relaţiei cu străinătatea, a studiilor, a spiritualităţii, a filosofiei şi concepţiilor de viaţă.

Nativii Taur vor avea o perioadă de 3 ani în care toate aceste domenii vor fi mult încercate şi vor avea parte de trăiri menite să le schimbe sau să le amplifice trăirile şi acţiunile legate de aceste sectoare.

Cei născuţi sub acest semn zodiacal vor fi surprinşi să simtă pe pielea lor cum lucrurile iau o altă întorsătură, nu neapărat negativă.

Gemeni

Din 20 decembrie Saturn intră în semnul Capricorn, în sectorul financiar, al banilor în comun cu ai partenerului sau alţi terţi, şi în sectorul bunurilor obţinute din moşteniri.

Pentru nativii Gemeni va urma o perioadă de trei ani în care Saturn îi forţează să devină înţelepţi şi responsabili la capitolul bani.

Cei născuţi sub acest semn sunt, de obicei, cheltuitori, însă de acum vor deveni mult mai raţionali în cheltuirea banilor şi vor învăţa să-şi construiască o situatie financiara durabilă.

sursa:kfetele.ro

11 Semne importante că nu bei suficientă apă

Nu există ceva pe lume mai răcoritor decât un pahar de apă rece. Nu cred că există cineva în viață care să poată nega că uneori un pahar simplu de apă poate fi mai satisfăcător decât o ceașcă de cafea sau o cutie de cola. În ciuda acestui fapt, prea mulți dintre noi nu beau suficientă apă zilnic. Prin faptul că ne lipsim de cea mai naturală resursă a lumii, ne facem rău încontinuu corpurilor noastre. Dacă recunoașteți oricare dintre următoarele semne în sine, vă recomandăm să mergeți imediat și să beți un pahar de H2O.

Aveţi gura uscată
Acest lucru pare destul de evident, dar ramificațiile ar putea să nu fie așa. Desigur, ori de câte ori simțiți senzația lipicioasă și urâtă în gură, ați ajunge, evident, la un fel de lichid. Dar băuturile dulci sunt doar o soluție temporară la o problemă mai mare. Apa potabilă lubrifiază membranele mucoase din gură și gât, care va continua să vă mențină gura umedă cu saliva mult timp după prima înghițire.

Pielea uscata
Pielea dvs. este organul cel mai mare al corpului , deci trebuie să rămâneţi hidratat. De fapt, pielea uscată este unul dintre primele semne de deshidratare pe deplin, ceea ce poate duce la probleme mult mai mari. Lipsa apei înseamnă lipsa transpirației, ceea ce duce la incapacitatea organismului de a spăla excesul de murdărie și ulei acumulat pe tot parcursul zilei. Dacă doriți să vă împiedicați provocările, primul dvs. recurs ar trebui să fie să beți mai multă apă.

Sunteţi prea însetat
Am trecut deja de gura uscată, dar setea merge mai departe de o limbă uscată. Oricine a avut vreodată o mahmureală vă poate spune că, după trezire, corpul nu poate obține suficientă apă. Alcoolul deshidratează întregul corp, iar apa de băut trimite mesajul “DA TE ROG!” Către semnalul creierului până când nivelul lichidului va reveni la valoarea inițială. Ascultați ce vă spune corpul; știe despre ce vorbește!

Ochii uscați
Până acum ar trebui să fie clar că apa potabilă afectează mai mult decât gura și gâtul. Lipsa aportului de apă duce la ochi uscați (din nou, gândiți-vă la ultima mahmureală). Fără apă în corp, conductele de lacrimi se usucă. Dacă vă gândiți “şi ce, dacă nu pot să plâng”, dați-vă seama că acest lucru ar putea cauza mult mai mult rău ochilor dvs., mai ales dacă purtați lentile de contact zilnic.

Simţiţi dureri articulare
Discurile cartilajului și coloanei vertebrale sunt formate din aproximativ 80% apă. Aceasta este o necesitate absolută pentru a ne păstra oasele de a se măcina unul împotriva celuilalt cu fiecare pas pe care îl facem. Menținându-vă corpul hidratat, vă asigurați că articulațiile dvs. pot absorbi șocul mișcărilor bruște, cum ar fi alergarea, săriturara sau căderea.

Masa musculară scade
Și mușchii sunt formaţi în mare parte din apă. Evident, mai puțină apă în corp înseamnă mai puțină masa musculară. Consumul de apa inainte, in timpul si dupa un antrenament nu numai ca vă mentine hidratat si confortabil, dar aduce apa in locurile potrivite din corpul dvs. si scade riscul de a dezvolta inflamatii si dureri legate de exercitii fizice.

Bolile durează mai mult
Apa potabilă permite organismului să elimine continuu toxinele. Organele dvs. lucrează pentru a filtra anumite produse şi deșeuri ca o mașinărie, dar dacă nu alimentați aparatul cu apă, acesta nu poate funcționa corect. Ceea ce se întâmplă într-un organism deshidratat este că organele încep să tragă apă din zonele stocate, cum ar fi sângele, ceea ce duce la o serie întreagă de probleme.

Vă simțiţi obosit și letargic
Așa cum am menționat deja, atunci când un organism este deshidratat, el “împrumută” apă din sânge. Lipsa sângelui adecvat duce la lipsa de oxigen în corp. Desigur, lipsa de oxigen duce la somnolență și oboseală totală. Lipsa de rezistență înseamnă că veți începe să experimentaţi oboseală de la ora 14:00 și mai devreme în ziua dvs. (și nu uitați, cafeaua nu va ajuta pe termen lung).

citeste continuarea pe pagina2>>>

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com