AD

ACTUALITATE

SCANDALOS! CUM A REACȚIONAT MIRCEA BADEA DUPĂ CE A AFLAT CĂ SOȚIA CARMEN BRUMĂ A FOST LA CUMPĂRĂTURI LA ORA 7:50

todaymartie 27, 2020 4

Background
share close
AD
AD

În timpul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, Mircea Badea a povestit prin ce experiență neașteptată a trecut soția sa, Carmen Brumă, atunci cînd a dorit să își facă aprovizionarea la primele ore ale dimineții.

Surprinzător, foarte mulți cetățeni se aflau în fața magazinului respectiv, ceea ce ridică, din nou, semne de întrebare referitoare la modul în care percep românii măsurile restrictive impuse de autorități și, mai ales, distanțarea socială despre care se vorbește atât de mult. Bineînțeles, Mircea Badea s-a arătat uimit de o astfel de situație.

„La 8.00 fără zece, era în parcare (n.red. – Carmen Brumă). În uşa supermarketului, 30 de cetăţeni sudaţi unii de alţii. Nu ştiu, să nu plece de acolo, să nu îl rateze când se deschide. Erau sudaţi! Colega de apartament stă în maşină, nu se dă jos. Se deschid uşile la ora 8.00. Se duc ăia 30. Intră acolo şi, până una, până alta, mai e o situaţie în care se îmbulzeau ăia 30. Şi începe să îi certe. Zice „băi, nene, doi metri înseamnă doi metri”. Erau şi din ăştia de-ai locului, angajaţii supermarketului, care nu aveau nicio străbatere nici ăia”, a povestit Mircea Badea.

Mircea Badea: ”Nu ai ce să faci cu ăştia care se sudează în uşa magazinului”

Problema ridicată de Mircea Badea la ”Sinteza Zilei” nu poate fi tecută cu vederea, în condițiile în care se încearcă, prin măsuri care restricționează deplasarea locuitorilor, stoparea răspândirii infecției cu COVID-19 care a făcut, în România, 24 de victime. Numai că oamenii nu înțeleg, încă, gravitatea situației, iar numărul persoanelor infectate poate crește cu rapiditat.

„La un moment dat, vede că a băgat clor. A văzut că o doamnă de la supermarket aranja clorul pe raft. Şi îi zice: „Auziţi, îmi daţi şi mie voie să iau câte bidoane am voie?”. Şi îi zice: „Păi luaţi”. „Păi daţi-vă la o parte ca să iau”. La casă, pune produsele pe bandă şi aia de la casă îi zice: „Haideţi, doamnă, veniţi încoace!”. Îi zice: „Doamnă, dvs. ştiţi să număraţi doi metri?” Şi zice: „A da, da, aveţi dreptate”. Cauza e pierdută, după părerea mea. Nu ai ce să faci cu ăştia care se sudează în uşa magazinului şi bot în bot. Nu ai ce să le explici, nu înţeleg. Singurul lucru pe care poţi să îl faci este să te păzeşti cât poţi. Nu ai ce să faci!”, a mai spus Mircea Badea.

sursa : cancan.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com