Scenă demnă de comedia absurdului! Drum care duce spre nicăieri, inaugurat cu mare fast și sobor de preoți

Situație desprinsă din teatrul absurdului în Satu Mare! Aici s-a inaugurat cu mare fast și cu un întreg sobor de preoți un drum județean care ar fi trebuit să facă legătura cu Ucraina. Însă, practica nu este în concordanță cu teoria, iar în realitate drumul este închis circulației.

a

Drumul a fost inaugurat cu mare fast

Conform publicațiilor locale din Satu Mare, la marea inaugurare au participat oficiali din județ, iar evenimentul a fost unul festiv. Nu au lipsit panglicile tricolore, iar un sosbor de preoți a avut sarcina e a sfinți drumul. Desfășurarea evenimentelor ar fi fost normală dacă nu am lua în calcul cel mai important detaliu: drumul sfințit nu duce nicăieri pentru că este complet închis traficului.

Potrivit proiectului, drumul ar fi trebuit să facă legătura între România şi Ucraina, între Tarna Mare şi Hyzha. Obiectivul principal al proiectului este îmbunătăţirea accesibilităţii în cele două regiuni partenere pentru a optimiza mobilitatea persoanelor şi a bunurilor şi a sensibiliza publicul cu privire la importanţa dezvoltării unei societăţi integrate social şi coezive”, se arată în proiect.

În total, drumul are o lungime de 2.859 de metri, 1.696 de metri se află pe partea română a graniței, în timp ce restul de 1.163 de metri se află pe partea ucraineană.

Oficialii sunt nespus de mândri de drumul care duce spre nicăieri

Deși drumul este lipsit de funcționalitate practică, autoritățile județene sunt extrem de mândre de isprava lor și au doar cuvinte de laudă.

„Noul drum modernizat, cu acces către viitorul punct de trecere a frontierei româno-ucrainene de la Tarna Mare-Hyzha, a fost inaugurat astăzi. Infrastructura a fost reabilitată printr-un proiect transfrontalier dezvoltat de comuna Tarna Mare în parteneriat cu comuna Korolevo din Ucraina și Consiliul Județean Satu Mare.

Drumul modernizat are o lungime totală de 2,859 km, din care 1,696 km pe partea română a frontierei și un drum de 1,163 km pe partea ucraineană”, au scris oficialii Județului Satu Mare pe pagina de Facebook.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com