Teo Trandafir, surpriză neașteptată în trafic! De ce a fost oprită de polițiști chiar de ziua ei - RADIO FX NET

Teo Trandafir, surpriză neașteptată în trafic! De ce a fost oprită de polițiști chiar de ziua ei

Teo Trandafir a împlinit miercuri, 2 iunie, vârsta de 53 de ani. Vedeta Kanal D a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a intrat în platoul emisiunii Teo Show. Teo Trandafir a fost așteptată atât de colegul ei de platou, Bursucu, cât și alți invitați speciali, precum Vladimir Drăghia, Giani Kiriță și Valentin Luca.

Înainte de a ajuns în emisiune, Teo Trandafir a avut parte de foarte multe emoții. Colegii de la Kanal D, în fruncte cu Sergiu Negotiu Piloff, i-au pregătit o farsă vedetei, chiar în trafic. Alexandru, un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere, a fost complicele principal în această farsă. În timp ce se afla pe bancheta din spate a mașinii, Teo Trandafir a avut parte de o surpriză de zile mari.

Polițist: Mai devreme, la intersecție ați fost surprinși de aparatul radar cu o viteză de 75 km/h. Ce înseamnă acest lucru? 580 amenda, 290 în 15 zile și 3 puncte de penalizare. Altă soluție nu avem. Am rugămintea să așteptați în mașină.

Aflată pe bancheta din spate a mașinii, Teo Trandafir a fost surprinsă cu un buchet de trandafiri din partea lui Alexandru.

O să te țin minte pentru asta (n. red. pe Sergiu Negotiu Piloff). Îmi tremură toate alea…

Teo Trandafir, declarații despre întâlnirea cu Vadim Tudor

Teo Trandafir a povestit în cadrul podcastului prezentat de Cătălin Măruță despre momentul în care l-a cunoscut pe celebrul Corneliu Vadim Tudor.

„În ultimii ani am avut șansa să fiu cu domnia sa în discuții.Un om fabulos care m-a lăsat cu o amintirea frumoasă. Citeam Nietzche pe atunci și am avut noroc, pentru că exact când a venit Vadim Tudor s-a întâmplat o defecțiune tehnică și nu puteam să luăm nimic, nici beta, nici nimic, nu mergea MCR-ul. Și stăteam față în față cu Corneliu Vadim Tudor care mă duce către Nietzche.

A fost ca ceva venit din cer! Zic: “Mamă, a intrat la mine pe ogor, pe bătătură!” Și încep să îi vorbesc despre “Calul din Torino”, iar el îmi zice…<<“Doamna Teo, nu…este “Calul din Milano”>> Eu am insistat că e “Calul din Torino”, el mă contrazicea și am tot ținut-o așa. Norocul meu a fost că eu cititsem “Calul din Torino” cu o zi înaine, deci nu avea cum să fie din Milano de ieri și până azi. Și după aia ne-am cerut scuze reciproc, mai ales el mie, și am rămas într-o frumoasă relație”, a declarat Teo Trandafir.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com