Top 5 calități nebănuite ale femeii Săgetător

Femeile născute în Săgetător se pot considera norocoase! Au personalități puternice, știu să se impună, dar și să asculte, sunt apreciate și adesea sunt lăudate pentru generozitatea lor. Au și câteva defecte, dar calitățile predomină și ele trebuie să știe cum să le pună în valoare. Iată câteva trăsături care le fac cinste și pentru care merită să fii prietenă cu o Săgetătoare.

a

Muncitoare și serioasă

Femeia Săgetător este activă și muncitoare, se implică foarte mult în orice proiect pe care îl primesc la serviciu și face tot posibilul pentru a ieși totul perfect. Este responsabilă și nu se teme să își asume sarcini dificile, de care ceilalți colegi se feresc. În colectivul de la serviciu, femeia Săgetător este de obicei persoana pe care te poți baza la nevoie și care atrage imediat atenția. Dacă a ales cariera potrivită, se va lupta cu ambiție să promoveze cât mai sus.

Are simțul umorului

Cu optimismul ei, preferă să vadă partea plină a paharului și pune accentul pe latura pozitivă în orice situație. Preferă să râdă, decât să își plângă de milă sau să stea prea multă vreme supărată. Cu atitudinea ei deschisă, va ocoli necazurile și va transforma orice obstacol într-o provocare și o șansă de a face ceva special.

Femeia Săgetător este grijulie

Chiar dacă nu este evident, nativa acestei zodii este prudentă și grijulie, deosebit de atentă la tot ce se întâmplă în jurul ei și mai ales la sentimentele celorlalți. Când are de luat o decizie importantă, culege informații de peste tot și se gândește la toate detaliile care o ajută. Toți cei din jur o apreciază pentru acest lucru, deoarece mereu își găsește timp să stea de vorbă cu fiecare și să dea un sfat pertinent.

Este generoasă și atentă

Săgetătorul este recunoscut pentru bucuria cu care dăruiește și cu care îi ajută pe cei dragi. Dacă treci printr-o perioadă dificilă, femeia Săgetător va fi alături de tine, indiferent de modul în care te va ajuta. Îți poate da ultimul ei salariu să îți plătești o datorie sau va merge cu tine să îți rezolvi problemele și te va susține pas cu pas. Dar își oferă ajutorul numai celor care merită. Dacă ai greșit față de un Săgetător, el nu va uita niciodată și îi vei pierde prietenia.

Înzestrată cu tot felul de talente

Dintre nativii zodiacului, Săgetătorii sunt cel mai adesea înzestrați cu diverse talente cu care pot câștiga simpatia tuturor. Fie că dansează excelent sau poate învăța rapid o limbă străină, fie că pictează sau face sport de performanță, femeia Săgetător are un dar anume cu care se mândrește. Talentul ei o ajută să rămână activă, optimistă și să găsească în fiecare zi un motiv de bucurie.

sursa:libertatea.ro

 

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com