Un triplu asasinat zguduie lumea artistica! O vedeta si-a ucis sotul si copiii, apoi s-a sinucis. Nici cainele familiei nu a scapat de furia femeii

Un triplu asasinat urmat de o sinucidere a socat o lume intreaga, Un model cunoscut, mama a doi copii, s-a sinucis dupa ce a comis infioratoarele fapte. Nici macar cainele familiei nu a scapat cu viata.

a

Trupurile neinsufletite ale lui Daniel (47 de ani), Steven (27 de ani), Bethany (24 de ani) si ale lui LaurenStuart au fost gasite vineri dimineata intr-o balta de sange in locuinta lor din Michigan.

Apropiatii celor patru spun ca acestia au fost multi ani membrii ai sectei Martorii lui Iehova, dar, ca in urma cu 5 ani, ei s-au retras. De atunci, familia a inceput sa fie izolata de catre membrii cultului religios, lucru care i-ar fi cauzat lui Lauren o depresie puternica.

 

 

 

 

 

 

Cand cineva paraseste secta, ii este interzis sa mai ia legatura cu ceilalti membrii, chiar daca printre acestia se afla rude, parinti sau copii.

Liderii congregatiei sunt acum acuzati ca ar fi autorii morali ai acestor crime pentru ca au izolat acesti patru oameni si i-au intors pe toti impotriva lor doar pentru ca au decis sa isi creasca copiii in afara principiilor impuse de Martorii lui Iehova.

Politia a delarat ca modelul si-a impuscat sotul, copiii, cainele, iar apoi a intors arma si impotriva ei.

sursa: stirilekanald.ro

 

 

Ce se întâmplă atunci când vă revoltați împotriva turmei

Trăiţi, dar trăiți așa cum vreți să trăiți sau în modul în care alții vor să trăiți? Alegeți, dar alegerea dvs. se bazează pe propriile decizii sau pe deciziile impuse de societate? Tu acționezi, dar acționezi din condiționarea socială sau din voința ta conștientă?

Aproape oriunde mă uit, văd oameni care sunt suprimați imens și suferă enorm, în principal pentru că se conformează celor din jurul lor doar pentru a se simți plăcuți și acceptați, temându-se că îmbrățișarea și exprimarea sinceră a individualității lor ar putea duce la ostracizare socială. Viața lor este o tortură lentă și, cu fiecare pas pe care îl fac, simt că sarcina de conformitate crește și devine mai grea pe umeri. Ei se sacrifică doar pentru ca ei să îi laude pe ceilalți, fără să știe că se sinucid psihic.

Dar de ce ai trăi în acest fel? E lipsit de sens și absolut stupid.

Viața poate fi trăită într-un mod complet diferit – o cale care ne permite să trăim până la potențialul nostru maxim, care ne ajută să găsim mulțumire și pace, ceea ce ne aduce libertatea de a fi spontan și de a face cea mai mare parte din călătoria vieții noastre, transformă existența într-o sărbătoare plină de momente frumoase care fac viața cu adevărat frumoasă.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, avem nevoie de o mare schimbare în conștiința noastră și un prim pas bun pentru a realiza acest lucru este să scăpăm de mentalitatea turmelor care ne înconjoară și să se răzvrătească împotriva oricărui lucru care ne întemnițează mințile și ne umple sufletele cu energie toxică.

Când găsiţi curajul de a spune un mare NU conformităţii și de a vă elibera de cătuțele mentale care v-au fost impuse încă din ziua în care v-aţi născut, se vor întâmpla lucruri grozave care îți vor transforma viața în sus. Mai jos sunt câteva din aceste lucruri.

Când vă revoltați împotriva turmei …

Îți dezvolți gândirea critică

Odată ce vă întoarceți spatele mulțimii, modul dvs. de gândire începe încet să nu mai fie influențat de acesta și veți începe să vă folosiți mai mult gândirea critică, iar acest lucru face minuni pentru a spori inteligența.

Majoritatea oamenilor nu gândesc singuri – în schimb, ei lasă pe alții să gândească pentru ei. Ei sunt ușor convinși de mentalitatea turmei și nu se opresc niciodată pentru o clipă să pună la îndoială tot ce le-au spus ceilalți. Ei sunt orbiți de credință și urmează fără îndoială ceea ce este considerat a fi un mod normal de trai. Dorind să fie normali, își pierd individualitatea, iar consecințele intelectuale ale acestui lucru sunt enorme: abia își pot folosi gândirea critică și puterea voinței lor este aproape inexistentă. Nu este surprinzător că, atunci când se confruntă cu probleme, singura lor speranță este că altcineva îi va ajuta să le depășească. Prin ele însele, se simt total neajutorați.

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com