Vecinul sau a aruncat la gunoi ceva care misca. S-a dus langa tomberon si a incremenit! Politistii au intervenit de urgenta

Un barbat din China a fost surprins de trecatatori, dar si de camerele de supraveghere din zona, cand isi arunca la tomberon fetita nou-nascuta. El a ajuns acum in arestul politiei.

a

Un barbat din China a fost arestat dupa ce mai multi martori l-au vazut cand isi arunca la gunoi bebelusul nou-nascut.

Acestia au fost “ingerii pazitori” ai fetitei nou-nascute, pe care tatal voia sa o lasa se moara intr-un mod ingrozitor. Bebelusul a fost preluat de ambulanta si dus de urgenta la spital, iar medicii spun ca exista sanse mari ca ea sa supravietuiasca.

Barbatul a a ajuns a cum in spatele gratiilor. Mama fetitei a fost si ea arestata, dar a fost eliberata ulterior, pe cautiune.

 

10 Povestiri despre oameni a caror voinţă să traiasca a fost mai puternică decat circumstantele

Există momente în viața fiecărei persoane atunci când se pare că întreaga lume este împotriva lor. În astfel de situații, cel mai important lucru nu este să renunți sau să lăsați dificultățile să câștige.

Iată 10 povestiri despre oameni cu o voință de necrezut. Acești oameni au arătat lumii că este posibil să se confrunte cu orice problemă în orice situație. Cel mai important lucru este să crezi în tine și în abilitățile tale.

500 km în deșertul rece al Antarcticii

În 1912, 3 oameni de știință australieni au făcut o expediție în Antarctica. Pe drumul lor înapoi, unul dintre ei a căzut într-o groapă împreună cu sania și cele mai multe dintre aprovizionările lor și a murit. Pentru a reveni la bază, cei doi oameni de știință care au supraviețuit (Douglas Mawson și Xavier Meritz) au trebuit să meargă la 500 de km prin deșertul rece.

Aveau doar hrană pentru o treime din călătoria lor, așa că oamenii de știință trebuiau să-și mănânce câinii. Meritz a murit de foame și epuizare. Mawson avea degerături îngrozitoare, pielea și părul decojite, picioarele îi sângerau, iar rănile se înmulţeau. Dar omul de știință a continuat să meargă și în cele din urmă a ajuns la bază!

Cu toate acestea, o altă veste rea îl aștepta acolo: Aurora, nava care trebuia să-l ducă acasă, a plecat cu 5 ore mai devreme. Mawson a trebuit să aștepte următoarea navă timp de 10 luni.

80 de minute în apă înghețată

Anna Bågenholm schia pe un munte abrupt când a pierdut controlul și a căzut într-un curent de apă înghețată lângă o cascadă. Capul și corpul ei erau sub un strat gros de gheață, în timp ce picioarele și schiurile erau încă afară.

Fata a petrecut 80 de minute în apă înghețată. A găsit un buzunar de aer între gheață și apă și a reușit să respire. Temperatura corpului ei scăzuse la 13 C. Aceasta a fost cea mai mică temperatură pe care o ființă umană a înregistrat-o vreodată.

Operația de salvare a lui Anna a durat 80 de minute. Fata a fost transportată la spital, în timp ce era în moarte clinică. Dar 3 ore mai târziu, inima ei a început să bată din nou. Medicii cred că motivul pentru care a supraviețuit Anna este că trupul ei era într-o stare “hibernată”.

10 zile în deșertul Sahara fără hrană sau apă

Mauro Prosperi a supraviețuit mai mult de o săptămână în deșertul Sahara fără hrană și apă. Participa la un maraton, dar și-a pierdut drumul în timpul unei furtuni de nisip. El a mers în jur de 180 de mile în direcția greșită. Din cauza căldurii, Mauro putea să meargă doar dimineața și seara, și a folosea ziua să se odihnească.

A găsit o mică capela, a prins câtiva lilieci și le-a băut sângele. Prosperi a încercat chiar să se sinucidă tăindu-şi venele, dar sângele său a coagulat și nu a murit.

Acesta a fost un semn pentru om că el ar trebui să continue în drumul său. 5 zile mai târziu, a găsit o oază mică. 2 zile mai târziu, a fost găsit de niște nomazi care l-au transportat la spital. El a pierdut 40 de kilograme.

2 ani mai târziu, Prosperi a participat la un alt maraton. L-a terminat și sa întors acasă în siguranță.

Căzătură de la 10000 de metri înălțime

Pe 26 ianuarie 1972, însoțitorul de zbor Vesna Vulović a intrat din greșeală într-un zbor de la Copenhaga la Belgrad. Când avionul se afla la o altitudine de 10.000 de metri, o bombă a explodat în spatele avionului.

Avionul a căzut în munți, iar 27 de oameni care au fost la bord au murit. Vesna Vulović era singura supraviețuitoare și se afla în partea din spate a avionului. Ea a suferit o leziune cerebrală, iar picioarele și 3 dintre vertebrele ei au fost rupte. Era paralizată.

Femeia a petrecut mult timp în spital. A avut multe intervenții chirurgicale și a reușit să meargă din nou. Numele ei este în Guinness World Records ca persoana care a supraviețuit cea mai lungă cădere fără parașută.

Vesna Vulović a murit în apartamentul ei la vârsta de 66 de ani. După ce și-a părăsit slujba, și-a dedicat viața luptei împotriva naționalismului.

3 luni în deșertul australian
citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com