VIOREL ȘI VULPIȚA, SĂRUTUL CARE A DINAMITAT INTERNETUL! ”FAKE! NU MAI TRAGEȚI CU OCHIUL LA…”

Vulpița și Viorel s-au sărutat pătimaș chiar în platoul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1! Cei doi s-au iertat pentru năzdrăvăniile pe care le-au făcut. Ea l-a înșelat cu un sătean din Blăgești, el a făcut-o geloasă cu o frumusețe chiar în direct. Doar că nu toți fanii emisiunii cred așa ceva. ”E fake”, a replicat unul dintre ei.

a

Aproape nimeni nu a crezut că nu e de ochii lumii împăcarea finalizată cu un prelung sărut în văzut tuturor. Vulpița și Viorel au radiat, ieri, de fericire, la reluarea emisiunii pusă pe pauză de weekend. Mai mult, fanii au continuat cererile de oprire a telenovelei. Iar pe cele două vedete le-au trimis la muncă cinstită.

”Hai, că deja mi s-a luat de ăștia doi…Ba se ceartă, ba se împacă…”, ”Jalnici sunteți toți cei din Antenă. Chiar credeți că suntem așa proști și nu vedem cum regizați tot….Să vă fie rușine….👎👎👎👎👎”, ”Sunt Superbi! 2 PUTUROȘI!!! Viorel învață să facă CAFEA! Vă dați seama ce efort pentru un țăran obosit! Este o muncă pentru o fată! El nu are rușine să stea în București fără să facă nimic!!! Munca dăunează grav sănătății!”, ”Spuneți-le celor doi când fac scenete, mai ales ca acelea de la Tg Jiu, să nu mai tragă cu ochiul spre camera, pt că nu ies bine, iar în legătură cu munca, sînt multe locuri de muncă pe șantier și în agricultură”, sunt primele comentarii.

Viorel și Vulpița, sărutul care a dinamitat internetul! ”Fake! Nu mai trageți cu ochiul la…”

”Cascada” a continuat să se reverse peste cei doi, Viorel și Vulpița. ”Bine că am ratat această scenă că altfel vomitam”, ”Noi suntem proști să credem în sărutul ăla? Se vede că e fake”, ”Totul e frumos, dar ar fi timpul să plece din emisiune ori la muncă, ori acasă lângă fetiță. Sunt foarte norocoşi, au fost plimbate prin ţară etc, dar din păcate nici după 8 luni de zile nu au învăţat nimic. Echipa Acces Direct a încercat multe. Familia asta nu vrea să lucreze, vor să rămână la Bucureşti, dar din ce bani vor trăi acolo??? Sper că se va termina odată „telenovela” asta, deja e prea de tot. Alţii lucrează, de dimineaţă până seară, şi o duc mai greu dacât ei”, au continuat comentariile în care cei doi, Viorel și Vulpița, sunt puși la zid.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com