Zodia Rac în 2021. Cu ce probleme se confruntă în anul care urmează. Lunile cu noroc și ghinion

Zodia Rac va avea un 2021 plin de încercări grele. Pentru acest semn de apă, lucrurile se vor așeza abia spre finalul anului care urmează, dar până atunci vor avea foarte multe lucruri de învățat.

a

Racii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor excesivă, iar în 2021 s-ar putea să fie și mai sensibili, așa că astrele îi încurajează să se pregătească de pe acum pentru cel puțin 8 luni grele din cele 12 care vor începe din ianuarie.

Ianuarie: Racii află că au fost mințiți în legătură cu anumite promisiuni legate de profesie. Casa muncii este într-o ușoară degringoladă și vor fi nevoiți să accepte oferte pe care în mod normal le-ar fi refuzat.

Zodia Rac are un 2021 de coșmar

Februarie: Apar probleme în căsniciile Racilor care nu s-au gândit niciodată la divorț. Vorbim despre acele căsnicii de zeci de ani care acum, din cauza dificultăților financiare, s-ar putea dărâma.

Martie și aprilie: Sunt două luni în care Racii au foarte multă treabă cu chestiunile birocratice. Sunt purtați pe drumuri și sunt puși în situații destul de complicate din punct de vedere economic.

Mai: O lună destul de grea în privința relațiilor cu cei apropiați. Pot apărea certuri serioase cu persoane din familie sau cu oamenii pe care îi considerau prieteni.

Racii își revin abia din noiembrie-decembrie

Iunie și iulie: Micile escapade le-ar fi de mare ajutor. Racii au nevoie de solitudine, au nevoie de mare, de soare, de locuri în care să fie singuri și să poată medita serios asupra viitorului lor. Se vor încărca destul de mult.

August: Racii trebuie să își pregătească terenul pentru toamnă. Riscă să rămână fără anumite obiecte de valoare și nu pentru că le pierd, ci pentru că își dau seama în urma experienței văratice că lucrurile materiale nu sunt cele mai importante din viața lor.

Septembrie și octombrie: Alte două luni grele pentru cei născuți sub semnul de apă Rac. Nemulțumirile pe plan carieristic vor continua și se vor acutiza mai tare ca la începutul anului.

Noiembrie și decembrie: Ultimele două luni aduc liniștea și speranța în viețile Racilor. Ultima lună din an poate fi cea în care acești nativi de apă vor da marea lovitură a vieții lor pe toate planurile.

Sursa: fanatik.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com