AD

HOROSCOP

Zodia Săgetătorului – Personalitate, profilul profesional, dragoste și căsnicie, sănătate

todaydecembrie 29, 2017

Background
share close
AD
AD

Săgetătorul întruchipează cavalerul enigmatic și distins, gata de acțiune și greu de intimidat. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante. Află mai multe despre seducătorul zodiacului.

Advertisement
Zodia Săgetătorului

Repere în Zodia Săgetătorului
Planeta guvernatoare: Jupiter
Elementul esențial: Focul
Piatra prețioasă reprezentativă: opalul
Metalul reprezentativ: staniul
Culoarea caracteristică: albastru
Ziua cea mai favorabilă: joi
Numerele norocoase: 3, 5, 7
Personalitate
Nativii din Zodia Săgetătorului sunt greu de decodificat și pot intimida chiar și pe cei mai îndrăzneți dintre noi. Se remarcă prin:

Cele mai romantice zodii. Acești nativi pun mare preț pe iubire
farmec personal deosebit;
inteligență tăioasă;
aroganță;
răceală în relațiile obișnuite;
reținere în manifestări;
idealism bine temperat;
deseori, lipsă de tact.

Femeia Săgetător are atuurile ei:

este greu impresionabilă;
este detașată de preocupările mărunte și de intrigi;
își alege cu grijă anturajul;
are o distincție înnăscută;
este malițioasă dar, în același timp, foarte subtilă.
Profilul profesional
viziune și creativitate;
neglijență în detalii;
interes doar pentru lucrările importante;
acomodarea limitată în echipă;
gândire logică și independentă;
fler în sesizarea oportunităților.
Aceste trăsături fac din Săgetător un angajat de elită, care nu trebuie irosit în treburi mărunte, de rutină. El trebuie să coordoneze marile proiecte și asta, cu atât mai mult cu cât ele aduc beneficii mediului sau umanității. Cu viziunea și curajul său, va fi urmat – la o distanță respectuoasă – de cei însărcinați cu concretizarea. Va fi încântat să ia parte la acțiunile caritabile sau la intervențiile de urgență la care se cere luciditate și curaj. Ar putea fi un bun lider sindical pentru că nimeni și nimic nu-l intimidează, în schimb este un negociator obiectiv și calm. Poate, de asemenea, să fie o sursă de inspirație pentru cei mai tineri, deci i-ar sta bine la o catedră universitară.

Femeia Săgetător înaintează cu pas ferm în carieră, fără a stagna într-o poziție ierarhică mai mult decât este strict necesar. Se bazează pe un nucleu de colegi sau subalterni care îi merită încrederea și duce la bun sfârșit, fără prea multă gălăgie, proiecte considerate imposibile. Nu este recomandată pentru meseriile migăloase, mărunte sau repetitive, iar cu publicul nu poate interacționa corespunzător decât dacă a beneficiat de o educație consistentă.

Dragoste și căsnicie
Săgetătorul este seducătorul zodiacului – atât femeia cât și bărbatul. Pare indiferent și rece, dar o dată în viață tot se va aprinde.

Bărbatul Săgetător este independent din fire, ușor neglijent cu femeile care îl curtează – și care nu sunt puține – și adesea atenția pe care o acordă el unei femei poate fi doar de natură intelectuală. Alege partenere dintre cele mai frumoase, mai inteligente, mai educate și mai distinse femei – exact, pot fi și mai multe în același timp – și are tendința de a se plictisi repede. El are nevoie de femeia cu care să comunice fără cuvinte, care să respire aceleași idealuri, care să spună da înainte ca el să ceară și să-l susțină necondiționat în totul.

Femeia Săgetător este mai statornică decât bărbatul, ceea ce nu înseamnă că acceptă pe oricine în viața ei. Nu-și sufocă partenerul și nu solicită întreaga atenție decât în momentele în care crede că are ce să etaleze: o ținută, o idee. Îi place casa mobilată simplu dar nu ieftin, nici sărăcăcios. Nu consumă în gospodărie mai multă energie decât e necesar, pentru că nu este născută să fie gospodină, ci să străluceasă în carieră și în societate. Este o mamă cu tact, care respectă alegerile copiilor, are încredere în ei și îi susține.

Sănătate
Robust atât fizic cât și psihic, Săgetătorul este capabil de efort susținut și are o alură tonică până la vârste înaintate. Dușmanul sănătății lui este traiul bun, cu răsfăț gastronomic. Dacă nu-și revizuiește la timp comportamentul alimentar – cu mâncăruri grele, cu băuturi pe alese – riscă afecțiuni hepatice, disfuncții biliare și pancreatice. Pielea, unghiile și părul îi pot crea probleme pe care le tratează mai eficient cu remedii homeopatice decât cu medicamente convenționale.

sursa:libertatea.ro

Data viitoare când deschideți o cutie de suc să nu uitați să faceți acest lucru

Probabil că ați citit acele povești nebunești de pe Internet despre familia care a murit de leptospiroză, pentru că au băut suc direct din cutie. Iată riscurile reale ale acestui obicei, astfel încât să nu intraţi în confuzie cu toate povestile.

Sa fim cinstiti. Obiceiul de a bea direct din doză este comun, mai ales când suntem departe de casă. Numai cei mai grijulii dintre noi curățăm cutia înainte de a o deschide. Dar este suficient? Să aflăm.

Toate cutiile părăsesc fabrica în ambalaje din plastic care le izolează de murdărie și praf și astfel ajung la supermarket.

Dozele care petrec câteva zile pe rafturile supermarketului pot acumula niște praf, astfel că curățarea acestora înainte de a bea este o idee bună. Dar, în realitate, este aproape imposibil ca aceste cutii să fie atât de murdare încât trebuie să le spălăm cu detergent.

citeste continuarea pe pagina2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com