Zodia Taurului – Personalitate, profilul profesional, dragoste și căsnicie, sănătate

Nativii din Zodia Taurului sunt uneori impulsivi, dar sunt mânați de cele mai nobile principii, precum dreptatea și adevărul. Trebuie să ai o personalitate

a

puternică pentru a face față unui caracter impetuos ca cel al Taurului. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante. Află care sunt principalele caracteristici ale acestei zodii.
Repere în Zodia Taurului
Planeta guvernatoare: Venus
Elementul esențial: Pământul
Piatra prețioasă reprezentativă: smaraldul
Metalul reprezentativ: cuprul
Culoarea caracteristică: galben
Ziua cea mai favorabilă: vineri
Numerele norocoase: 4, 6
Personalitate
Bărbatul născut în Zodia Taurului este un om pe care te poți baza, atât ca prieten cât și ca soț, pentru că este:
prevăzător;
calculat;
stabil;
cald și loial;
manierat.

Trebuie să fii prudentă în legătură cu anumite caracteristici ale partenerului nativ în Zodia Taurului:

reacțiile lente, dar intense;
posesivitate și gelozie;
disprețul pentru profitorii materiali;
perseverența îndelungată în anumite convingeri.
Femeia născută în Zodia Taurului are, la rândul său, aceste caracteristici, în egală măsură cu bărbatul. În mod specific:

are un farmec feminin nesofisticat;
își oferă ocazional puțin lux în privința vestimentației, a cosmeticelor și a bijuteriilor.

Profilul profesional al nativului Taur
sensibilitate artistică și simț estetic;
un simț foarte dezvoltat al finanțelor;
responsabilitate;
atenție la detaliu;
perseverență.
Cariera lui de succes poate fi, pe de o parte, în domeniul bancar sau în asigurări; pe de altă parte, poate reuși în profesiile artistice; dar cea mai reușită carieră poate rezulta din combinația celor două, adică în manageriatul artistic. Succesul va fi cu atât mai mare cu cât va lucra independent, ca liber profesionist sau întreprinzător; în orice caz, i se potrivește mai bine poziția de lider decât cea de subordonat.

Femeia născută în Zodia Taurului profită în carieră de atracția pe care o exercită, în sensul captării oprtunităților. Însă în ascensiunea ei se bazează pe calitățile sale reale.
Dragostea și căsnicia
Bărbatul din Zodia Taurului beneficiază de multă senzualitate și de o sexualitate viguroasă. Aventuros la tinerețe, devine pretențios și foarte atent atunci când e să-și aleagă partenera de viață. Iar odată luată marea decizie, este un familist convins și rareori divorțează. Este gelos și posesiv, deci trebuie scutit de amintirile despre relațiile trecute. Este foarte protector cu copiii, dar și autotitar, în măsura în care se impune.

Femeia născută în Zodia Taurului este, de asemenea, senzuală și foarte activă sexual. Inevitabilele ciondăneli casnice le rezolvă adesea în pat. Se descurcă excepțional în gospodărie cu capacitatea de planificare și cu puterea de muncă pe care le posedă. Este o mamă energică, protectoare și corectă.

Sănătatea
În general, Taurul este robust și rezistent. Zonele lui sensibile sunt gâtul și ceafa, riscând afecțiuni ca laringita sau spondiloza cervicală. Înclinația spre sedentarism și excese alimentare îl predispun la îngrășare și la boli circulatorii. Sunt frecvente bolile endocrine, mai ales în cazul femeilor. Taurul este hotărât să nu cedeze bolii, ceea ce îl face să neglijeze consultațiile medicale și controalele periodice.

Zodia Taurului este o zodie a forței și a onestității. Dacă îi respecți regulile, vei avea numai de câștigat.

sursa:unica.ro

13 Fapte neobișnuite despre femei care sunt absolut adevărate

Toate aceste cărți despre cum să înțelegi femeile nu au nimic în comun cu faptele biologice și sociale ale părții mai echitabile a umanității. De exemplu, de ce trăiesc cu 2-10 ani mai mult decât bărbații din întreaga lume. Iată câteva lucruri incredibile care s-au dovedit a fi adevărate despre femei.

Femeile văd mai multe culori.

V-aţi certat vreodată cu partenera de sex feminin peste acele perdele albe pe care le pretinde că sunt crem? Ei bine, asta se datorează faptului că femeile văd în medie cu 20% mai multe diferențe în culori și forme.

Corpul feminin are o rezistență mai mică la alcool.

Credeți sau nu, dar alcoolul este mai periculos pentru femei, deoarece acestea sunt mai predispuse la boli, cum ar fi hepatita (o inflamație a ficatului) și sunt mai susceptibile de a muri din cauza cirozei hepatice (o boală cronică).

Maturitatea este atractivă.

Și nu numai din cauza complexului Oedip. Diferite studii au arătat că o femeie este mai atractivă, cu cât este mai fertilă, așa că femeile care au dat naștere, au crescut într-un corp foarte feminin sau nu utilizează controlul contra nașterii sunt mult mai atractive pentru bărbați.

Femeia medie va manca 2 kg de ruj in viata.

Când luați numărul mediu de rujuri cumpărate de-a lungul unei vieți și gradul de uzură mediu, se întâmplă ca femeile să lingă sau să mănânce cu mâncare aproximativ 2 kg de ruj în viața lor. Acest lucru se traduce la 533.76 rujuri. Desigur, pentru unele femei acest număr este prea mare (sau nu suficient de mare), de aceea este o medie – variază în funcție de țară și de cultură.

Urăsc să-și asume riscuri.

S-ar putea să fi observat că femeile iau mai multe riscuri decât bărbații și că există, de fapt, un motiv științific pentru asta. Cortexul cingular anterior, partea creierului care cântărește opțiunile atunci când se ia o decizie, este mai mare la femei decât la bărbați. Unii susțin că acesta a fost modul în care evoluția a făcut femeile mai îngrijitoare și a salvat “tribul” atunci când au strâns mâncare și au structurat viața socială.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com