AD

HOROSCOP

Zodiacul turcesc nu este cunoscut de foarte multă lume.

todayianuarie 18, 2018 20

Background
share close
AD
AD

Se spune că fiecare popor, fiecare cultură are ascuns un oracol, o metodă de a citi caracteristicile, trăsăturile cele mai interesante ale oamenilor. Se pare că zodiacul turcesc nu minte niciodată, spun specialiştii în astrologie!
Horoscopul turcesc nu ţine cont de luna în care te-ai născut, ci doar de numărul zilei, astfel:

01, 06, 11, 16, 21, 26, 31 – zodie TENEGRI

02, 07, 12, 17, 22, 27 – zodie UMAY

03, 08, 13, 18, 23, 28 – zodie ERLIK

04, 09, 14, 19, 24, 29 – zodie AY DEDE

05, 10, 15, 20, 25, 30 – zodie MERGEN

ZODIA TENGRI sunt persoane tare bătăioase. Nu ştiu ce-i aia concurenţă, ce înseamnă să pierzi. Ele sunt persoane foarte inimoase şi săritoare, însă nu ajută pe oricine. Să câştigi încrederea unei persoane născute sub acest semn zodiacal turcesc poate fi o chestiune de ani de zile. Odată ce i-ai câştigat încrederea, poţi spune că ai un prieten pentru eternitate.

ZODIA UMAY este genul de persoană pentru care valorile familiale sunt cele mai importante şi asta o face să se dăruiască mult celor apropiaţi ei. Are parte de noroc şi pace în familie, acesta fiind şi locul unde se simte cel mai bine. Eşti totuşi o fire sensibilă, mai ales în faţa răutăţilor celor din jur.

ZODIA ERLIK are o personalitate interesantă şi dă dovadă de simţ artistic. Are idei ingenioase şi originale, este o fire independentă, libertină, rebelă, care se fereşte de orice fel de limită în viaţă. Nu duce lipsă însă nici de frământări sufleteşti şi, uneori, poate să se lase dusă de val atunci când vine vorba de vicii.

ZODIA AY DEDE este genul de persoană care iubeşte aventura şi adoră să trăiască mereu senzaţii tari. Adoră călătoriile şi un stil de viaţă energic. Este o fire aventuroasă şi hotărâtă, deschisă la schimbări. Poate deveni dur atunci când cineva a supărat-o şi nu duce lipsă nici de ceva încăpăţânare.

ZODIA MERGEN este genul de persoană foarte inteligentă care nu se mai satură de învăţat lucruri noi din punct de vedere intelectual. Iubeşte dreptatea şi are un suflet nobil, fapt ce o determină să aibă înclinaţii către acte umanitare. Nu duce lipsă de curaj şi de iniţiativă, iubeşte natura şi lucrurile frumoase şi îi place să-i ajute pe cei din jur.

Produse care au fost interzise din cauza ingredientelor

Te-ai gândit vreodată la ceea ce cumpărăm din magazine? De multe ori avem încredere în reclamele producătorului, în popularitatea unui produs și în pachetul frumos, fără să ne gândim chiar la ororile care pot fi ascunse în interior.

Iată o listă de lucruri care sunt în rafturile magazinelor în unele țări și sunt interzise în altele. Desigur, vom oferi și explicații.

Kinder cu surpriză

Aceste dulciuri iubite de mulți oameni a fost interzisă în SUA în 1938. Oficialii guvernamentali au interzis vânzarea de produse care conțin un element necomestibil. Și din moment ce aceste piese mici din aceste ouă pot fi periculoase, importul ouălor de ciocolată a fost întotdeauna suprimat. Cu toate acestea, în urmă cu 5 ani, producătorii inventivi au reușit să păcălească legea și să revină pe piața americană.

Coloranți artificiali

În ultimii 50 de ani, numărul de coloranți chimici utilizați a crescut cu 500%, ceea ce a adus mult rău sănătății noastre. Acești aditivi provoacă hiperactivitate și pot, de asemenea, dezvolta o alergie sau pot crește riscul de a avea cancer. De aceea, unele coloranți artificiali din produsele exportate în Europa sunt fie eliminate complet din produs, fie înlocuite cu cele naturale.

Pui cu antibiotice

Livrarea de pui de la cea mai mare companie americană de fabricare a cărnii, Tyson Foods, este interzisă în Europa, Rusia, Norvegia și Australia. Sa întâmplat după ce lumea a aflat că Tyson a injectat antibiotice, steroizi, medicamente antiinflamatoare și ketamină în păsările lor. După anunțarea acestor informații, reprezentanții companiei au promis să excludă utilizarea acestor articole, ceea ce au făcut în luna septembrie a acestui an.

OMG

Mai mult de jumătate din țările din Europa au interzis produsele OMG în 2015 din motive care includ alergenicitatea, toxicitatea și scăderea valorii nutriționale a produselor. Este important să știți că nu numai fructele și legumele pot fi modificate genetic, dar și produsele de origine animală.

Pâine cu praf de copt

Ați auzit vreodată de bromat de potasiu? Acesta servește ca o pulbere de copt. Cu ajutorul său, pâinea rămâne moale și pufoasă pentru o perioadă lungă de timp ca și cum ar fi fost scoasă din cuptor. Dar bromatul de potasiu poate provoca dureri de cap, erupții cutanate și probleme cu digestia. Din păcate, se găsește în cele mai multe tipuri comerciale de pâine. Este interzisă în Canada, China și în UE.

Somon de crescătorie

Somonul cultivat în ferme este interzis în Australia și Noua Zeelandă. Problema este că aceşti pești de crescătorie sunt ținuţi la o dietă strictă specială care include antibiotice și elemente pentru creșterea caloriilor. Nu există pur și simplu elemente sănătoase în acest somon.

Alimente cu înlocuitori de grăsimi

Olestra este un înlocuitor sintetic de grăsime, iar numărul de calorii pe care îl conține este zero. Este adesea folosit în chipsuri de cartofi fără grăsimi marcate cu cuvântul “Light”. Se crede că această substanță chimică provoacă multe consecințe negative pentru organism, inclusiv absorbția slabă a vitaminelor esențiale. Alimentele care conțin olestra sunt complet interzise în Canada și Europa.

Băuturi sportive

Băuturile sportive nu sunt neapărat rele sau interzise și conțin, de fapt, vitamine, minerale și alte elemente sănătoase. Dar unii producători lipsiți de scrupule blochează mirosul rău al acestei băuturi și sporesc culoarea cu ajutorul uleiului vegetal bromurat, BVO (E-443). E-443 este interzis în Japonia și Europa datorită toxicității sale și există, de asemenea, riscul de a dezvolta cancer de sân și de prostată.

Lapte

Producătorii folosesc multe trucuri diferite pentru a mări vânzările. Pentru a obține mai mult lapte, unele vaci din SUA primesc un hormon de creștere. Utilizarea laptelui de la astfel de vaci este legată de un risc de cancer, un risc crescut de boli cardiovasculare și o creștere a nivelului hormonilor tiroidieni. De aceea acest lapte este interzis în Norvegia, Elveția, Noua Zeelandă, Japonia, Australia , și alte 29 de țări europene.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com