AD

HOROSCOP

Zodiile care vor avea parte de foarte mult spor şi noroc în 2018

todaynoiembrie 15, 2017 5

Background
share close
AD
AD

Din punct de vedere astrologic, anul 2018 va fi unul plin de realizări în prima jumătate a sa, însă va fi și unul a începuturilor și a noului în a doua jumătate.

Și s-a anunțat că sunt zodii care vor avea fie noroc și spor în cam tot ceea ce-și propun. Însă totodată s-a anunțat că sunt și câteva zodii care vor cam avea ghinion și nu vor reuși să facă chiar tot ceea ce își propun.

Însă așa cum majoritatea oamenilor preferă întâi și întâi veștile bune, în acest articol vom vorbi despre zodiile care își vor înzestra nativii în 2018 cu foarte mult spor și noroc în tot ceea ce își vor dori să facă.

Lucru foarte bun, pentru altfel ies lucrurile când ambiția și astrele sunt de partea ta. Din câte au spus astrologii noștri, este de așteptat ca acest spor și noroc pe plan profesional și financiar să fie mai activ în prima perioadă a lui 2018, iar în a doua să își piardă din valoare la unele zodii.

1. Taur – În prima jumătate a anului vei reuși cu mult spor să realizezi ceea ce timpul lui 2017 nu ți-a permis într-o măsură atât de buna. Unele vise nu le vedeai realizate nici în 2020, darămite în 2018, însă sporul pe care îl vei avea te va ajuta enorm de mult pe plan profesional, exact aici unde ai nevoie.

În a doua parte a anului 2018 vei începe să lucrezi într-un nou loc ce se învârte în jurul aceluiași domeniu de până acum, diferența este că cel nou este mai bine plătit pentru un minim de efor din partea ta, lucru care te va încânta enorm, având în vede devotamentul tău către domeniul în care lucrezi.

2. Fecioară – În prima jumătate a anului vei reuși să îți duci realizările la perfecționismul după care ești obsedată de-a dreptul. Și din fericire pentru toată lumea vei și reuși această performanță uluitoare și îți vei ridica fiecare lucru din viață la standardele dorite de tine, lucru genial de bun pentru stima ta de sine.

În a doua jumătate a anului se pare că vei începe noi proiecte de pe urma cărora vei avea foarte mult de câștigat financiar, dar și profesional, căci într-un asemenea proiect îți pot fi descoperite talentele de către un om mare ce te poate aduce pe culmile succesului.

3. Capricorn – În prima jumătate a anului 2018 vei reuși să îți pui gândurile la locul lor și să îți îndeplinești câteva dorințe foarte mari, din păcate în această parte a anului norocul nu va fi chiar de partea ta, însă nu trebuie să îți moară speranța, pentru că vei încheia tot ce ai început în 2018.

Și de abia în a doua jumătate a anului când norocul sporește și pentru tine vei începe să ai noi orizonturi care o să te ducă foarte departe în viață. În anii ce urmează o să ai realizări mai mari ca niciodată. Ceea ce o să îți sporească mândria.

4. Pești – Tu vei fi foarte norocos în prima jumătate a anului și vei trece printre probleme așa cum trece peștele prin apă. Nu te vei sfii să faci mai mult decât poți, pentru că norocul e de partea ta și te va ajuta cu mare siguranță să-ți atingi fiecare scop în parte.

Însă noile începuturi din a doua jumătate a lui 2018 mai bine le-ai lăsa pentru 2019 pentru că atunci norocul tău scade foarte tare și trebuie să fii prudent în viață pentru că poți suferi, totuși, niște pierderi considerabile pe care cu siguranță nu-ți dorești să le ai pe lista anului 2018.

13 semne prin care partenerul îți arată că tu ești aleasa inimii lui

Când vine vorba de partenerul tău, acesta s-ar putea să nu se priceapă la a-ți arăta că este serios în privința ta sau că este de părere că tu ești aleasa lui.

Dar, după cum bine se spune, faptele vorbesc mai mult decât cuvintele, și există întotdeauna posibilitatea ca partenerul să îți arate semne și indicii despre cât de importantă ești pentru el.

Aceste semne și indicii sunt ușor de observat dacă știi cum să te uiți după ele.

Comportamentul unui bărbat față de tine se poate schimba atunci când se îndrăgostește de tine. Îi va păsa mai mult și va rămâne lângă tine mereu.

Dar uneori, aceste sugestii nu sunt ușor de văzut, deoarece ar putea părea ca un comportament natural, iar nu unul special.

Iată mai jos o listă cu semne care-ți spun dacă partenerul crede că tu ești aleasa inimii sale!

1. Cuvintele sale includ „noi”, iar nu „tu și cu mine”

Dacă partenerul pe care îl ai acum te vrea pe termen lung și își plănuiește viitorul cu tine, înseamnă că și prezentul lui te include.

Îl vei observa dacă folosește cuvântul „noi” în timp ce discutați împreună despre diverse lucruri, sau atunci când vorbește altcuiva despre voi și planurile voastre.

2. Nu va ezita să te prezinte prietenilor săi

Pentru un bărbat, prietenii înseamnă mai mult decât ți-ai putea imagina, iar dacă te prezintă lor, nu face decât să arate cât de importantă ești pentru el.

3. Îți tratează prietenii în același mod

Când un tip te place, tot ceea ce îți aparține ție va fi la fel de important și pentru el. Dacă se poartă cu prietenii tăi ca și când ar fi ai lui, atunci sigur se gândește că tu ești aleasa.

4. Vorbește din inimă

Când un bărbat este interesat de tine, nu se va gândi niciodată din timp la ce să îți spună. Este suficient de confortabil cu sine și cu tine, pentru a-ți arăta adevăratele lui gânduri.

5. Îți arată partea lui vulnerabilă

Crede-ne pe cuvânt, un bărbat nu-și arată niciodată partea sensibilă și emoțională în fața cuiva în care nu are complet încredere.

Dacă partenerul tău nu este speriat de gândul de a-și arăta emoțiile în fața ta, atunci înseamnă că te consideră deja casa lui.

6. Deseori vorbește despre slăbiciunile sale

Așa cum am mai spus, afișarea vulnerabilităților este un mare lucru pentru un bărbat. Dacă el te place suficient de mult și te vrea în viața lui, îți va spune despre tot ceea ce îl frământă sau îl sperie.

7. Face diverse lucruri pentru a-ți păstra zâmbetul pe buze

Atunci când un bărbat iubește cu adevărat, nu va lăsa acea persoană să rămână nefericită. El face întotdeauna orice este necesar pentru a-i aduce zâmbetul pe buze.

Dacă l-ai găsit vreodată așteptându-te cu ciocolata ta preferată, înseamnă că te consideră aleasa lui.

8. Nu face lista obiectivelor fără tine

Nu își va pregăti niciodată o listă de scopuri sau țeluri fără tine. Dacă te vrea în centrul universului său, lista obiectivelor sale va include toate locurile pe care vrea să le vadă cu tine.

9. Nu vei observa că-și pierde interesul pentru tine

Chiar dacă vorbiți ore în șir, este posibil să vezi că nu și-a pierdut interesul în a discuta cu tine nici chiar dacă ați petrecut câteva ore bune împreună.

Puteți discuta oricât de multe sau de puține despre orice și oricine.

10. Îți adoptă căile

Nu face lucruri doar pentru că ție îți plac, ci pentru că vrea să îți arate că ești importantă pentru el.

11. Va rămâne alături de tine atunci când te simți rău

Crampele menstruale sunt un ghimpe în coastă, și chiar dacă dispoziția ta se va schimba de la o clipă la alta, el va fi alături de tine și va face tot ce îi stă în puteri pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

12. Te găsește mereu superbă

Când un bărbat te iubește și te consideră aleasa lui, va găsi că ești frumoasă în toate ipostazele tale.

Nu contează dacă porți pijamale sau o rochie mulată, te va iubi în mod egal, în ambele feluri.

13. Continuă să încerce și să rămână alături de tine

Toată lumea trece prin dispoziții proaste și etape dificile, la fel cum toate relațiile sunt încercate de provocări și dificultăți.

Dar dacă el alege să rămână alături de tine și să continue să încerce, să depășească toate obstacolele, atunci este clar îndrăgostit de tine și te consideră aleasa inimii sale.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com