AD

Uncategorized

Dezastru în București! Rata de incidență a depășit 16,40. Care este cel mai afectat sector

todayoctombrie 18, 2021

Background
share close
AD
AD
Dezastru în București! Rata de incidență a depășit 16,40. Care este cel mai afectat sector

Dezastru în București acolo unde rata de incidență a crescut chiar și în weekend. Sursa foto – ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Incidența cazurilor COVID-19 în București a atins un nou prag. Astfel, în prima zi a săptămânii s-a ajuns la 16,42 la mia de locuitori, față de 16,27 cu o zi în urmă.

Informația a fost publicată de Direcția de Sănătate Publică. Vă readucem aminte că la 1 octombrie, rata de infectare era 7,78, iar în 1 septembrie Capitala avea o incidență de 0,85 la mia de locuitori.

În urmă cu doar câteva zile, INSP a solicitat carantinarea zonei metropolitane Bucureşti. Autoritățile au fost de acord să dispună intensificarea controalelor privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, analizarea situaţiei epidemiologice din Bucureşti şi judeţul Ilfov şi propunerea de noi măsuri.

Totodată, DSU și Ministerul Sănătății au transmis că fac eforturi pentru suplimentarea numărului de paturi, astfel încât unităţile medicale să reziste afluxului mare de pacienţi.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat că la Bucureşti au ajuns 28 de ambulanţe din ţară cărora li se adaugă şi un autobuz-ambulanţă cu zece tărgi în el.

“Am alocat 10 ambulanţe tip B de la SMURD, cu câte două echipaje fiecare ca să lucreze continuu şi 18 ambulanţe de multiple victime fiecare cu patru tărgi, fiecare tot cu două echipaje ca să funcţioneze continuu. Asta a făcut distribuirea IGSU. Au fost aduse din ţară, asta înseamnă că în Bucureşti am adăugat 28 de ambulanţe la care s-a adăugat şi un autobuz-ambulanţă cu zece tărgi în el”, a declarat Raed Arafat.

Sectorul 1 este în continuare cel mai afectat de cazurile de coronavirus. Rata de incidență a ajuns aici la 18.73. În sectorul 2 este 16.93, în timp ce sectorul 3 prezintă și vești bune cu o rată de 13.70

Nu la fel se întâmplă în Sectorul 4 unde s-a ajuns repede la 17.07. Sectorul 5 are o incidență de 16.77 pentru ca în sectorul 6 să fie 17.41.

Mai mult decât atât, conform datelor prezentate în prima zi a săptămânii de DSP Ilfov, nu mai puțin de 38 dintre cele 40 de localități din județ au incidențe de peste 10.

Concret, în șapte dintre localitățile din Ilfov se înregistrează peste 20 de cazuri la mia de locuitori.Vorbim despre Bragadiru (20.33), Chiajna (22.40), Clinceni (21.32), Corbeanca (22.47), Domnești (22.14), Popești-Leordeni (20.16) și Tunari (23.92).

De remarcat că cele mai mici incidențe se înregistrează în Dascălu (9,19) și Nuci (9,96)

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Uncategorized

BANCUL DE WEEKEND | „MAMĂ, DISEARĂ NU DORM ACASĂ”

– Mamă, diseară nu dorm acasă. – Aoleu! Dar unde dormi, puiule? – Dorm la una. – Nu îmi vine să cred ce spui. Așa te-am crescut eu? – Mamă, am 40 de ani! – Hai acasă, că îți face mama piure cu copănel. – Și cu sosuleț? – Și […]

todayianuarie 19, 2024 11


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com