Plecare-șoc de la Antena! Părăsește postul TV după 9 ani de activitate

Antena 1 este unul dintre cele mai cunoscute posturi TV de la noi din țară, iar trustul Intact pe măsura acestuia. Este printre liderii de audiență și are în echipa sa numai profesioniști. Totuși, mai mulți angajați au plecat în ultima perioadă și acum aflăm că mai urmează o demisie șocantă, după 9 ani de la intrarea în această lume.

a

Demisie la Antena 1

Intact este unul dintre cele mai cunoscute trusturi TV din țară, cu mare succes și cu angajați de seamă. Mai multe vedete și-au anunțat plecarea din diferite motive și se pare că mai urmează acum o demisie la care nimeni nu se aștepta.

Conform celor de la Fanatik, se pare că urmează să plece de la Xtra Night Show celebrul Cătălin Bordea, colegul lui Capatos. Actorul de stand-up comedy a semnat cu Antena 1 în anul 2012, când a primit rolul de coprezentator al emisiunii “Un show păcătos”. Se pare că acum, la 9 ani de la angajare, ar dori să părăsească familia Antena1.

Conform unui prieten de-ai actorului, Bordea ar avea mai multe motive pentru care ia această decizie. Nemulțumirile lui ar fi început să apară în urma dispariției emisiunii de la postul Antena 1 și difuzarea ei de către Antena Stars. În plus, nici condițiile contractuale nu l-ar mai mulțumi pe acesta.

Cătălin Bordea pleacă de la Xtra Night Show

Cătălin Bordea ar urma să plece de la Xtra Night Show la finalul anului, când îi expiră contractul, pe care nu ar mai vrea să-l prelungească. Și-ar fi anunțat deja șefii și colegii, iar Dan Capatos ar fi extrem de nemulțumit de decizia pe care a luat-o colegul lui. Totuși, emisiunea nu mai are același succes ca în trecut de când s-a mutat de la Antena1

Surse apropiate actorului susțin că salariul ar fi principala lui nemulțumire, care nu l-ar mai satisface deloc. În schimb, el spune că vrea să facă o schimbare și are în plan deja alte proiecte. Contactat de către colegii de la Fanatik, acesta nu ar fi vrut să dea declarații în acest sens, dar nici nu a infirmat cele spuse. În schimb, managerul lui a dat de înțeles că au existat discuții în acest sens.

“Nu negăm că au existat discuții în acest sens, dar suntem departe de a lua o decizie finală.”, a declarat pentru Fanatik Călin Crețu, managerul actorului Cătălin Bordea.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com