AD

Uncategorized

Prognoza meteo, 29 NOIEMBRIE 2019

todaynoiembrie 28, 2019 7

Background
share close
AD
AD

In zona Bucovinei temperaturile sunt destul de mici in aceasta noapte. In Vatra Dornei si Gura Humorului sunt inregistrate 4 grade si in continuare innorat. Temperatura din Suceava este cu un grad mai mica, iar aici isi face prezenta si ploaia de a lungul noptii.

In regiunea Moldovei este in mare parte innorat , iar temperatura in Iasi este de 4 grade si de 6 grade in Galati. In Botosani temperatura este mai scazuta deoarece termometrul a inregistrat 3 grade.

Temperaturi destul de bune sunt inregistrate in parte a Dobrogei , iar cerul in aceasta zona va fi partial innorat. In Constanta maxima va fi de 9 grade pe parcursul noptii, iar in Tulcea vor fi inregistrate 7 grade.

In Muntenia sunt sanse mari de precipitatii in aceasta seara .6 grade vor fi pe parcursul noptii in Calarasi si Ploiesti .Temperatura este mai scazuta cu 2 grade in Buzau deoarece vor fi 5 grade inregistrate.

Regiunea Olteniei este inconjurata de nori, iar in Craiova vor fi 6 grade si 5 grade in Targul Jiu. In Drobeta vor fi tot 6 grade, dar aici vor fi ploi usoare.

Cerul din zona Crisanei este acoperit de nori si vor fi 7 grade in Oradea.

In Transilvania temperaturile vor fi cuprinse intre 4 si 6 grade, In Cluj si Sibiu va ploua pe parcursul noptii si temperatura va fi de 6 grade. Nici in Brasov temperatura nu este prea ridicata, astfel, se vor inregistra 4 grade.

Precipitatii vor fi si in Maramures , iar termometrul va inregistra 7 grade in Baia Mare , insotite de ploaie.

In Bucuresti va fi o noapte destul de friguroasă deoarece temperatura este de 3 grade.

In Bucovina temperaturile vor fi cuprinse intre 7 si 10 grade.Vor fi averse sporadice in mare parte a regiuni, iar maxima inregistrata in Suceava este de 10 grade, 7 grade in Vatra Dornei si 9 grade in Gura Humorului.

Innorat va fi in zona Moldovei si vor exista averse pe parcursul zilei. Temperaturile vor fi de 9 grade in Iasi, 11 grade in Galati si 9 grade in Botosani

Nici in Muntenia nu isi va face aparitia soarele si norii vor fi prezenti pe cer. In Ploiesti, Calarasi si Buzau maxima va fi de 13 grade.

Tot 13 grade vor fi si in Craiova, Targu Jiu si Drobeta, iar aici in zona Olteniei este in continuare innorat si exista sanse de precipitatii.

In Banat temperatura variaza intre 11 si 13 grade, dar si aici vremea va fi una mohorata insotita de precipitații. In Timisoara maxima va fi de 13 grade, in Arad de 12 grade, iar in Resita vor exista precipitatii si maxima va fi de 11 grade.

In Oradea termometrul va inregistra 12 grade.Cei din zona Crisanei vor avea parte de averse sporadice.

In regiunea Transilvaniei vor fi din nou prezenti norii pe cer si vor exista sanse de ploaie. In Cluj, Sibiu si Alba Iulia temperatura va fi de 12 grade.

Cei din Maramures vor avea parte de precipitații, iar in Baia Mare maxima va fi de 9 grade.

Parțial înnorat va fi in continuare in Bucuresti si sunt șanse de 80% de precipitații. Maxima in Capitala este de 13 grade .

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com