ASCULTA LIVE ASCULTA FX NET RADIO
Ingrediente pentru reteta:
Vinete – 3 buc.
Ulei de floarea-soarelui – 2 linguri
Sos de rosii – 4 linguri
Suc de lamaie – 2 linguri
Usturoi – 2 catei
Busuioc – 1 buchet.
Sare si piper dupa gust
Puneti vinetele feliate subtiri in apa sarata timp de 20 de minute pentru a indeparta amaraciunea.
Clatiti si uscati pe prosoape de hartie.
Prajiti vinetele intr-o 1 lingura ulei.
Este de dorit ca tigaia sa aiba un strat antiaderent.
Intr-o cratita separata, amestecati uleiul de floarea-soarelui ramas, sucul de lamaie si sosul de rosii.
Puneti amestecul pe foc, aduceti-l la fierbere si adaugati usturoiul trecut prin presa.
Transferati vinetele in amestec si lasati-le sa fiarba timp de 2 minute.
Se presara cu busuioc tocat.
Sa aveti pofta!
Ingrediente:
2 vinete mari
2 rosii bine coapte
1 ardei kapia
1 ardei galben
1 ceapa medie
30-40 g cascaval
50 ml de ulei de floarea-soarelui
cateva fire de patrunjel proaspat
fulgi de ardei iute rosu sau piper
sare
Sursa: https://noutati.info/
Written by: admin
Copyright Fx Net Media Grup