Food

Cum se face salata de vinete perfecta. De ce se spala ceapa cu multa apa rece. “Taine” de la Radu Anton Roman

todayJune 21, 2022 6

Background
share close

Foarte gustoasa, usor de preparat si savurata cu placere in orice anotimp, salata de vinete este un aperitiv nelipsit de pe mesele romanilor. Cu maioneza sau fara, reteta preparatului delicios o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman in lucrarea gastronomiei romanesti, „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”.

Ingrediente:

1 kg vinete (coapte, bine colorate, tari, lungi)

1 pahar untdelemn

1 ceapa rosie, mare tare

1 lingura otet mere

2 rosii coapte

sare, piper, dupa voie si sanatate

Mod de preparare:

Continuarea: https://retete.live/cum-se-face-salata-de-vinete-perfecta-de-ce-se-spala-ceapa-cu-multa-apa-rece-taine-de-la-radu-anton-roman/?fbclid=IwAR04nuryGodF5OWAIFxRGTrJafq6VhKL1yY1wCSxHXegCjdK9-IIHosdC_s

Sursa: https://retete.live

Written by: admin

Rate it